Инфо за Копринка

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Инфо за Копринка

Мнение от С.Върбанов »

pgb написа:а под снимката му вижте какво пише "Учете се от него"
И на какво да те науча точно теб когато нищо няма да проумееш каквито и усилия да положа ? Как да отидете на язовира и да изнесете рибите в чували ли на какво да ви уча ? Ако имате поне малко мозък в подобни теми няма да пишете защото не сте само вие в тоя форум , а още 100000 мрежари , токаджии и каквито се сетите гадове които чакат само да им кажете къде да избият рибата след подробно инфо от някой полуидиот решил да се похвали на всеослушание - вижте ме голям рибар съм :twisted: Кое точно не разбирате не знам и не искам да знам защото с подобни елементи дори не желая да комуникирам просто защото сте тотално ограничени и невежи ! Трябва да ви се говори директно защото явно по друг начин не разбирате !

п.п. Изречение се започва с главна буква :ANAL: Да влиза забраната ,че риба няма да остане да си хвърли хайвера от такива , като вас .....
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
battle
новобранец
новобранец

Мнение от battle »

Е то нали пък такива като теб има какво да научат хората...емотикони всички знаем да слагаме а между другото форумите са за споделяне и обмен на инфомация и опит .... компютърни спецялисти
g_yovkov
новобранец
новобранец

Мнение от g_yovkov »

battle написа:Е то нали пък такива като теб има какво да научат хората...емотикони всички знаем да слагаме а между другото форумите са за споделяне и обмен на инфомация и опит .... компютърни спецялисти
"СпециЯлисти" :shock: Освен риболовни сайтове посещавайте и някой-друг по български език (за училище може и да ви е късно) има какво да научите и от там!
Колкото до Върбанов, какво го нападате човека прав е. То от такива дето носят по 15 кг. в къщи стигнахме до там че да търсим инфо къде кълве и има ли изобщо риба. Едно време където и да отидеш имаше риба а сега ... Така че действително "учете се от него" дано остане риба във водата!!! :drinkers:
xsxboy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от xsxboy »

Само незнам как се завъртя така темата.. аз питах дали се дава каракуда по Съхрането и как да стигна до там.. както и да е ... явно Върбанов има гадателски наклонности и преценя кой колко риба ще вземе и тем подобни.... радвам се, че все още има хора последователи на Ванга

едит:

g_yovkov няма да е зле преди да пишеш глупости относно правописа на другите, да си погледнеш старите постове и след това да се правиш на интересен, защото и ти си за букварче :)
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

айде стига с тая Копринка,обраха я и каквото и да пишете,рибата полека намалява,къде са масовите шарани по 1,5 - 3 кг......преди 20 г. ги биеха с вилите горе по разливаците,и вреше от шаран пак,къде са едрите бели риби.....остана някой мършава сулка,лично съм хващал голяма и дълга мрежа по това време и вътре беше набита с едри шарани и бели,евала на ИАРА,дойдоха и всички риби ги пуснаха,от рибари по брега рибите няма да свършат,затова нека си ходят колегите без шпионски историй, ще ти кажа ама ако не хванеш много риба :wink:
до горния колега,отивай на устието,през моста се минаваше до скоро,ако не през Виден,на устието места бол и все каракудски :D ,но по тънка вода търси :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
battle
новобранец
новобранец

Мнение от battle »

Тук и "учители"по Български език ли има...аз си мислех,че е риболовен форум..
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Prez Viden I na dulbo4ina do 1 m . :))))))
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

battle написа:Тук и "учители"по Български език ли има...аз си мислех,че е риболовен форум..
всичко има,не знаеш ли,има и едни шмиргели дето питат ама какво и те май не знаят.....Върбанов май излезна прав :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Абе що се карате незнам? Светльо "Дали се дава" е въпрос, който може да се тълкува по няколко начина. Например ти го тълкуваш по начин, който пасва на твойта камбанария, колегата, който го задава - от неговата, аз например го разбирам ето така - ако ида и не хвана, дали мога да си купя от някой мангал. На тебе ли да ти обяснявам какво става по Зимница, Шаново и Дъбово? Мангалите обикалят по къщата и дават различна по вид риба на цени от 1,50 до 2-3 лева за кило, Ви сте седнали да се заяждате с новобранците у форума???
По-голям шаран от рибаря няма...
battle
новобранец
новобранец

Мнение от battle »

И за какво е прав?Че колегата питаше най-нормално дали има риба в отговор получава убиди!!Аз каракуди и други мирни риби не ловя но ми направи лошо впечатление тона и начина на колегата .Така ли трябва да се отговаря? И каква е ролята на тия форуми ако не за обменяне на информация и споделяне на излетите.И ако си мислите че бракониерите не са по информирани от редовните риболовци сте в голяма заблуда едва ли четат тук .. Докато тук се пише кой колко риба щял да прибере те си пускат мрежите необеспокоявани.
xsxboy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от xsxboy »

battle именно...

Както и да е, вчера направих първата си разходка до този язовир и всички хубави места на Съхрането бяха заети(ябно 6.30 сутринта е късно).. Вмъкнах се на едно местенце но не бутна 2 часа... имаше много приятни хора до мен които са отраснали на този язовир и бяха доста любезни да ми обяснят за местата по язовира... явно не бяха роднини на г-н Върбанов :) (това в кръга не шегата да не се обиди) Та след като ми обясниха че вървежните места пролетно време са Съхране, Дунавски ръкав, Копрински ръкав и Морозовски ръкав реших да събирам въдиците и да си направя една разходка по тези места... общо взето всичко ми хареса :) но не успях да видя този морозовски ръкав. Вътрешно чувствах че стигнах кажи речи до него но ми дожаля за колата и се отказах.. накратко минах покрай стената след това нагоре нагоре ... :) чувствах, че изкачвам планината с колата и по едно време се отказах..
Искам да попитам има ли някакъв по интелигентен път до този морозовски ръкав ако ще и заобиколен да е които да не минава покрай стената защото прекалено много обичам колата си за да я подложа на такъв стрес отново..
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Копринка ще остане отворен за риболов по време на забраната - но ще е забранено взимането на риба и ще има засилени проверки и контрол над риболовците ! Успех и не пълнете торбите :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
thunderboy
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от thunderboy »

С.Върбанов написа:Копринка ще остане отворен за риболов по време на забраната - но ще е забранено взимането на риба и ще има засилени проверки и контрол над риболовците ! Успех и не пълнете торбите :wink:
Това дори да не беше казано на 1 апрл пак нямаше да го повярвам.
Що се отнася до разправиите по-горе незнам що си мислите, че има значение дали се споделя или не кой какво и къде е хванал. Тия дето бракониерстват няма да спрат докато не се промени цялостното положение в държавата. Те мангалите за обрана къща и нападнат човек не ги закачат, а вие искате да ги пипат за бракониерстване на риба. Законите ги има въпрос на самосъсзнание и контрол. Аз от 3 години си поднових хобито и не, че съм редовен по излети, но дори не смея да си помисля да прибера риба, която знам, че може още много да расте или пък да ловя без билет и над допустимото. ИАРА дори и да хванат някой мангал знаят, че няма какво да му направят и какво да му вземат, съответно той пак ще иде без да се притеснява. И така докато не се променят тотално нещата.

Наслука!
Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Днес уникален риболов за каракуда:)))))
xsxboy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от xsxboy »

Някой колега от Казанлък има ли които смята, че познава добре язовира да го попитам нещо ?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”