Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Копринка
Модератор: sapuna
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Инфо за Копринка
И на какво да те науча точно теб когато нищо няма да проумееш каквито и усилия да положа ? Как да отидете на язовира и да изнесете рибите в чували ли на какво да ви уча ? Ако имате поне малко мозък в подобни теми няма да пишете защото не сте само вие в тоя форум , а още 100000 мрежари , токаджии и каквито се сетите гадове които чакат само да им кажете къде да избият рибата след подробно инфо от някой полуидиот решил да се похвали на всеослушание - вижте ме голям рибар съмpgb написа:а под снимката му вижте какво пише "Учете се от него"

п.п. Изречение се започва с главна буква

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Е то нали пък такива като теб има какво да научат хората...емотикони всички знаем да слагаме а между другото форумите са за споделяне и обмен на инфомация и опит .... компютърни спецялисти
"СпециЯлисти"battle написа:Е то нали пък такива като теб има какво да научат хората...емотикони всички знаем да слагаме а между другото форумите са за споделяне и обмен на инфомация и опит .... компютърни спецялисти

Колкото до Върбанов, какво го нападате човека прав е. То от такива дето носят по 15 кг. в къщи стигнахме до там че да търсим инфо къде кълве и има ли изобщо риба. Едно време където и да отидеш имаше риба а сега ... Така че действително "учете се от него" дано остане риба във водата!!!

Само незнам как се завъртя така темата.. аз питах дали се дава каракуда по Съхрането и как да стигна до там.. както и да е ... явно Върбанов има гадателски наклонности и преценя кой колко риба ще вземе и тем подобни.... радвам се, че все още има хора последователи на Ванга
едит:
g_yovkov няма да е зле преди да пишеш глупости относно правописа на другите, да си погледнеш старите постове и след това да се правиш на интересен, защото и ти си за букварче
едит:
g_yovkov няма да е зле преди да пишеш глупости относно правописа на другите, да си погледнеш старите постове и след това да се правиш на интересен, защото и ти си за букварче

- Don4o_62
- учете се от него
айде стига с тая Копринка,обраха я и каквото и да пишете,рибата полека намалява,къде са масовите шарани по 1,5 - 3 кг......преди 20 г. ги биеха с вилите горе по разливаците,и вреше от шаран пак,къде са едрите бели риби.....остана някой мършава сулка,лично съм хващал голяма и дълга мрежа по това време и вътре беше набита с едри шарани и бели,евала на ИАРА,дойдоха и всички риби ги пуснаха,от рибари по брега рибите няма да свършат,затова нека си ходят колегите без шпионски историй, ще ти кажа ама ако не хванеш много риба
до горния колега,отивай на устието,през моста се минаваше до скоро,ако не през Виден,на устието места бол и все каракудски
,но по тънка вода търси 

до горния колега,отивай на устието,през моста се минаваше до скоро,ако не през Виден,на устието места бол и все каракудски

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Тук и "учители"по Български език ли има...аз си мислех,че е риболовен форум..
-
- ще става разбирач
Prez Viden I na dulbo4ina do 1 m .
)))))

- Don4o_62
- учете се от него
всичко има,не знаеш ли,има и едни шмиргели дето питат ама какво и те май не знаят.....Върбанов май излезна правbattle написа:Тук и "учители"по Български език ли има...аз си мислех,че е риболовен форум..

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Абе що се карате незнам? Светльо "Дали се дава" е въпрос, който може да се тълкува по няколко начина. Например ти го тълкуваш по начин, който пасва на твойта камбанария, колегата, който го задава - от неговата, аз например го разбирам ето така - ако ида и не хвана, дали мога да си купя от някой мангал. На тебе ли да ти обяснявам какво става по Зимница, Шаново и Дъбово? Мангалите обикалят по къщата и дават различна по вид риба на цени от 1,50 до 2-3 лева за кило, Ви сте седнали да се заяждате с новобранците у форума???
По-голям шаран от рибаря няма...
И за какво е прав?Че колегата питаше най-нормално дали има риба в отговор получава убиди!!Аз каракуди и други мирни риби не ловя но ми направи лошо впечатление тона и начина на колегата .Така ли трябва да се отговаря? И каква е ролята на тия форуми ако не за обменяне на информация и споделяне на излетите.И ако си мислите че бракониерите не са по информирани от редовните риболовци сте в голяма заблуда едва ли четат тук .. Докато тук се пише кой колко риба щял да прибере те си пускат мрежите необеспокоявани.
battle именно...
Както и да е, вчера направих първата си разходка до този язовир и всички хубави места на Съхрането бяха заети(ябно 6.30 сутринта е късно).. Вмъкнах се на едно местенце но не бутна 2 часа... имаше много приятни хора до мен които са отраснали на този язовир и бяха доста любезни да ми обяснят за местата по язовира... явно не бяха роднини на г-н Върбанов
(това в кръга не шегата да не се обиди) Та след като ми обясниха че вървежните места пролетно време са Съхране, Дунавски ръкав, Копрински ръкав и Морозовски ръкав реших да събирам въдиците и да си направя една разходка по тези места... общо взето всичко ми хареса
но не успях да видя този морозовски ръкав. Вътрешно чувствах че стигнах кажи речи до него но ми дожаля за колата и се отказах.. накратко минах покрай стената след това нагоре нагоре ...
чувствах, че изкачвам планината с колата и по едно време се отказах..
Искам да попитам има ли някакъв по интелигентен път до този морозовски ръкав ако ще и заобиколен да е които да не минава покрай стената защото прекалено много обичам колата си за да я подложа на такъв стрес отново..
Както и да е, вчера направих първата си разходка до този язовир и всички хубави места на Съхрането бяха заети(ябно 6.30 сутринта е късно).. Вмъкнах се на едно местенце но не бутна 2 часа... имаше много приятни хора до мен които са отраснали на този язовир и бяха доста любезни да ми обяснят за местата по язовира... явно не бяха роднини на г-н Върбанов

Искам да попитам има ли някакъв по интелигентен път до този морозовски ръкав ако ще и заобиколен да е които да не минава покрай стената защото прекалено много обичам колата си за да я подложа на такъв стрес отново..
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Копринка ще остане отворен за риболов по време на забраната - но ще е забранено взимането на риба и ще има засилени проверки и контрол над риболовците ! Успех и не пълнете торбите 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Това дори да не беше казано на 1 апрл пак нямаше да го повярвам.С.Върбанов написа:Копринка ще остане отворен за риболов по време на забраната - но ще е забранено взимането на риба и ще има засилени проверки и контрол над риболовците ! Успех и не пълнете торбите
Що се отнася до разправиите по-горе незнам що си мислите, че има значение дали се споделя или не кой какво и къде е хванал. Тия дето бракониерстват няма да спрат докато не се промени цялостното положение в държавата. Те мангалите за обрана къща и нападнат човек не ги закачат, а вие искате да ги пипат за бракониерстване на риба. Законите ги има въпрос на самосъсзнание и контрол. Аз от 3 години си поднових хобито и не, че съм редовен по излети, но дори не смея да си помисля да прибера риба, която знам, че може още много да расте или пък да ловя без билет и над допустимото. ИАРА дори и да хванат някой мангал знаят, че няма какво да му направят и какво да му вземат, съответно той пак ще иде без да се притеснява. И така докато не се променят тотално нещата.
Наслука!
Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
-
- ще става разбирач
Днес уникален риболов за каракуда:)))))
Някой колега от Казанлък има ли които смята, че познава добре язовира да го попитам нещо ?