Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
Днес на язовира голяма греда. Нивото много високо а рибите много мудни. Две снимки от Чудните скали и края на пътя на чакълената отбивка за да се ориентирате за какво става въпрос:

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- вече хвърля и на тежко
Чак сега имам възможност да пиша за пробата при в събота 06.04. Както виждате снимките на колегата Koleff говорят категорично. Бях точно на чакълената отбивка - втората снимка на Koleff. Нивото много високо, рибата в плиткача, вреше от уклей, но за съжаление не искаше да се храни. Уклейска захранка с изпънати бели червеи, срелба на пинки и шарен червей, неще и неще. Само епизодични уклеи, някои със завидни размери. Така до към 13.00 часа и хайде Варна.
-
- вече хвърля и на тежко
Никой ли не ходи на този язовир???
- lishev_64
- разбира нещата
Че то има ли смисъл сега да се ходи там? Нали четем за активността на рибите? Не ще и не ще! 

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Бях там
Висока вода,язовира тава,двадесетина трудни баби,още толкова ялови кълванета и четери уклея мутанти.Оръжието бе директни 6 и 7 метра/отдавна не бях вадил да ловя с два едновременно/ на дълбочини съответно от 5 и 6м.
Когато се намествах към 10ч.имаше колега там който вече имаше 20-30 уклея 'кат скумрии
и после се уклея се изчеса и се мъчих с бабите докъм 15ч когато запукаха светкавици стана страшно
По-късно може и някоя снимка...

Когато се намествах към 10ч.имаше колега там който вече имаше 20-30 уклея 'кат скумрии

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Къде там бре??? Язовиро е 10000000дакара???
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Eто къде.Не бях ходил там от години,но вятъра ме принуди да търся завет и той бе там

Около 17ч. стана интересно,завъртя се пасаж кефали.Обелихме си коленете да гоним щурци по тревата но си заслужаваше 4 бр по 400 гр. две зверски късания и доста ялови удари. Като за закриване беше супер.RAAZIEL написа:Бях там 15ч когато запукаха светкавици стана страшно![]()
здравеите колеги .тези дни по неведоми пътища дочух за 28кг шаран изкаран на мрежи от цонево.някои да е дочул нещо?надявам се да не е верно.
-
- ще става разбирач
да вярно е но с харпун,селяните тази година са побъркали рибите на плиткото до Добромир повечето големи риби ги биели с харпуни.
Ами то Добромир е на опашката на язовира, място на което обикновено всички риби си хвърлят хайвера.Жалко за трофейната риба и похабения хайвер. От тези 28 кг. сигурно 5 са били хайвер.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Жалко, много жалко ...
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Ужасно нямат спиране тези хора,даже сигурно не е бил и фкусен толкова голям,а колко вреда нанасят
айде пресно ЪП-че от днес да живне темата.....
Днес на Ченге,труден риболов.Рибата се хваща на мач и фидер-директния днес се прибра победен
.По двайсетина риби на човек,като аз имах и бонус,какъвто не бях виждал от 5 години

Кантара в къщи показа 0.950гр
Улова,който си тръгна с мен

И още десетина баби които си плуват щастливи.
Днес на Ченге,труден риболов.Рибата се хваща на мач и фидер-директния днес се прибра победен

Кантара в къщи показа 0.950гр
Улова,който си тръгна с мен

И още десетина баби които си плуват щастливи.