Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Как мина деня ми ли...
Направо ще откача, добре че е петък, добре че утре няма да стана рано...
Звъни телефона... джабала бабала... не разбирам викам ей! говори енглиш, немски, шопски моля.. разбираемост отсреща нанайси.
Отивам на работа и момците искали да стачкуват... обръщам се и им казвам: - стачка ама довечера заплати нанайси, ако искате.
Пускам компа бам и гасни... смущение от чез и юпиеса и той свършил и работа нанайси.
Слизам за кафе, свършило... нанайси....
Излизам и паля нервно цигара... и я изтървам... мамка му присра ми се от яд.
Влизам в кенефа и там срали, срали, хартия не оставили.... ей ще полудея! отивам в дамската тоалетна и таман сядам и звъни телефона....
Вдигам го и шевчето крещи отсреща.... що си затворил телефона на шофьора от Полша бе... и аз загрявам и ми се сецна лай...о
Шибаняка полски две седмици пътува до тука... баси камиона.... и от там не ми се пише вече обаче 101 неща с главата надолу.. още не съм се изходил от нерви.
Благодаря за вниманието. Отивам в кенефа с цигара и без телефон.
п.п мамка му имам едни 1000 долар скрити ще си купя еднопосочен билет до Аруба и не искам да чуя повече за никой
Направо ще откача, добре че е петък, добре че утре няма да стана рано...

Звъни телефона... джабала бабала... не разбирам викам ей! говори енглиш, немски, шопски моля.. разбираемост отсреща нанайси.

Отивам на работа и момците искали да стачкуват... обръщам се и им казвам: - стачка ама довечера заплати нанайси, ако искате.

Пускам компа бам и гасни... смущение от чез и юпиеса и той свършил и работа нанайси.
Слизам за кафе, свършило... нанайси....
Излизам и паля нервно цигара... и я изтървам... мамка му присра ми се от яд.

Влизам в кенефа и там срали, срали, хартия не оставили.... ей ще полудея! отивам в дамската тоалетна и таман сядам и звъни телефона....

Благодаря за вниманието. Отивам в кенефа с цигара и без телефон.

п.п мамка му имам едни 1000 долар скрити ще си купя еднопосочен билет до Аруба и не искам да чуя повече за никой

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Ми то и аз нямам работа....та за компания , да взема да дойда лиAL KAPONE написа:

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
AL KAPONE написа:п.п мамка му имам едни 1000 долар скрити ще си купя еднопосочен билет до Аруба и не искам да чуя повече за никой
Aчка, тури доларите у джеба и земи куулото, верно шъ съ надишаш с пепеяк, ма барем шъ спастриш паре за цигаре и натискай педалите, да не те натиснат они тебе!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
Много благодаря на Телескоп!
Ето това исках да видя в темата.
Една млада девойка, съсредоточена в риболова, без да обръща внимание на някакви заглеждащи я дърти "вампири"
!
А иначе денят ми не бе по различен от останалите дни в седмицата, така добре описани от GODzillata, като пропуснем препратките към гробища и червеи.
Червеите - само за стръв! Мен ще ме горят, когато това стане необходимо!
Но засега няма нужда и с това изчерпвам раздела за тъжните ритуали.
Все пак има още много за ядене, пиене и може би и малко секс, така че да не бързаме ,без да има такава необходимост.
Утре ще пробвам едни костури, ако стане - ще се похваля
!
И поздравления за stonetales, като се чухме и му споменах, че тук всеки пише за себе си, а човека отговори:
- Ами то така трябва и да бъде. Тя темата е " На себе си ли служим?"!
Ето това исках да видя в темата.
Една млада девойка, съсредоточена в риболова, без да обръща внимание на някакви заглеждащи я дърти "вампири"

А иначе денят ми не бе по различен от останалите дни в седмицата, така добре описани от GODzillata, като пропуснем препратките към гробища и червеи.
Червеите - само за стръв! Мен ще ме горят, когато това стане необходимо!
Но засега няма нужда и с това изчерпвам раздела за тъжните ритуали.
Все пак има още много за ядене, пиене и може би и малко секс, така че да не бързаме ,без да има такава необходимост.
Утре ще пробвам едни костури, ако стане - ще се похваля

И поздравления за stonetales, като се чухме и му споменах, че тук всеки пише за себе си, а човека отговори:
- Ами то така трябва и да бъде. Тя темата е " На себе си ли служим?"!
- stonetales
- разбира нещата
Така де, Георге - за това иде реч:)
Годзи - един, единствен път "спирах" на магистрала, зер трябваше и за това да се подпиша:)
Ееее, не - цяла нощ после сънувах как махам бели червеи от себе си:)
Ама, Ал Капоне не е риболовец - той си е направо Рибоубиец - със тая "телефонна" история, дет изби всичките риби околовръст:)
Годзи - един, единствен път "спирах" на магистрала, зер трябваше и за това да се подпиша:)
Ееее, не - цяла нощ после сънувах как махам бели червеи от себе си:)
Ама, Ал Капоне не е риболовец - той си е направо Рибоубиец - със тая "телефонна" история, дет изби всичките риби околовръст:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Та като стана въпрос за сънища,я да видим сега,кой какво сънува-ужаси/кошмари/,еротика/мокри/,блаженни/сладки/!? Цветни ли му са сънищата или черно бели!? И тогава вече ще разберем кой от какво заболяване страда !!!stonetales написа:.................Ееее, не - цяла нощ после сънувах как махам бели червеи от себе си:)....

Още в дълбока древност Аристотел често поставял диагнози за заболявания, съдейки по сънищата на болния. Съвременната наука потвърждава част от неговите предположения.

А може да има и между нас такива,които сънуват пророчески сънища-това е предимство,защото винаги ще бъдем с една крачка напред във времето!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- stonetales
- разбира нещата
ХА ХАХА:)
Ама си ми материалист, Телескопе:)
На времето диалектическите материалисти бяха обявили Лао Цзъ за "примитивен материалист".
Пък се оказа, че изобщо не е така, а китайците даже май и не бяха чували такова определение.
Ако ти кажа, че сънувам всякакви сънища - от какво ще боледувам тогава?:)
А знаеш ли колко хора забелязвам, които Сънуват наяве и никога не се събуждат. Целият им живот е Сън, минава под някаква егида, изживяват се като някакви и в самия край зацепват колко безсмислено е било това, но вече е Безвъзвратно късно!!!
Те - те от какво боледуват???
Ама си ми материалист, Телескопе:)
На времето диалектическите материалисти бяха обявили Лао Цзъ за "примитивен материалист".
Пък се оказа, че изобщо не е така, а китайците даже май и не бяха чували такова определение.
Ако ти кажа, че сънувам всякакви сънища - от какво ще боледувам тогава?:)
А знаеш ли колко хора забелязвам, които Сънуват наяве и никога не се събуждат. Целият им живот е Сън, минава под някаква егида, изживяват се като някакви и в самия край зацепват колко безсмислено е било това, но вече е Безвъзвратно късно!!!
Те - те от какво боледуват???
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Боледуват от страста си към дупката.Живеят и мислят всеки ден за дупката.Целият живот е борба и култ към дупката.Излизат на този свят от една дупка.С илизането надават рев оттам и започват да запълват собствената си с хранителни вещества.От друга отделят отпадъците от тези вещества.После се избиват за задоволяване на нагона си пак в една дупка.Единствено се стараят всячески от последната дупка в която трябва да влязът. 

- GODzillata
Да ви рЕдя малко приказки от шипковия храст...

Тъй като и ловец съм, и рибар съм, а цяло лято и цяла есен не хванах ник'в риба, днес рекох да ида да отстрелям някое прасе. Гората ме посрещна в есенна премяна, жалко, че в реката нямаше мряна:

...но зат'ва пък имаше крЪсотЪ, килим от листа:

Един натюрморт - пушката тенка кремъклийка и камикЪ:

Багри и цветове - всяк'ви:

Изведнъж - БУууууууууууууум!

...няма да се пУашите!
Това беше от спуканата ми гума:

Цялата идилия се изпари за секунда и реалността ме блъсна като товарен влак - аааррггггхххх! - нямам крик, нямам ключ за болтовете на гумата, нямам и ключ за катинара на резервната!....welcome to reality!
Точно тогава, като гавра на съдбата, ми звънна телефона и к'во да видя
КамикЪ ми звъни!.....муахахаха, а снощи аз го бъзиках на тема спукани гуми
......а сЯ де!
След разговора с него, звъннах на приятел, който звъннал на друг, който отишъл при трети, та четвърти ми докара ножовка, крик и други инструменти, та в крайна сметка успях да се прибера и сега с вас да споделя.

Тъй като и ловец съм, и рибар съм, а цяло лято и цяла есен не хванах ник'в риба, днес рекох да ида да отстрелям някое прасе. Гората ме посрещна в есенна премяна, жалко, че в реката нямаше мряна:

...но зат'ва пък имаше крЪсотЪ, килим от листа:

Един натюрморт - пушката тенка кремъклийка и камикЪ:

Багри и цветове - всяк'ви:

Изведнъж - БУууууууууууууум!

...няма да се пУашите!

Това беше от спуканата ми гума:

Цялата идилия се изпари за секунда и реалността ме блъсна като товарен влак - аааррггггхххх! - нямам крик, нямам ключ за болтовете на гумата, нямам и ключ за катинара на резервната!....welcome to reality!
Точно тогава, като гавра на съдбата, ми звънна телефона и к'во да видя

След разговора с него, звъннах на приятел, който звъннал на друг, който отишъл при трети, та четвърти ми докара ножовка, крик и други инструменти, та в крайна сметка успях да се прибера и сега с вас да споделя.

-
- кандидат преподавател
Тц-тц-тц,Годзи,тва с гумата е знак на съдбата,рийш ли
Сменяй марката на гумите или по-добре-сменяй автомобила,да избягаш от магията,по-добре сблъсък с реалностите на мизерията отколкото нежна прегръдка с окултното.Против уроки,една седмица слушане на Веселин Маринов и всичко ще е наред.И аз,скъпи колеги,утре съм на риболов,от обичайните зимни дестинации,с единствената екстра,че този път ще ме возят като "тархаджик" - това означава кожена торба,дисаги,тези дни направо се пропих, от четвъртък следообяд май не съм изтрезнявал напълно
Поводът да се започне беше,че EVN ни спряха тока от 12.00 до 17.00 в четвъртък,спираха го и от 15.00 до 17.00 часа в петък,а петък вечерта имах служебен запой /празнуване на 5 непразнувани до този момент тази година рожденни дни на колеги и наши служители /,а днес-събота пия без повод,по навик,от 11.00 часа досега.Все пак,ще се опитам да погледам малко телевизия и ще гътвам цирка,т.е.,ще си лягам към 22.00,щото ще ставам в 03.50 в неделя
Мързеланска неделя ви пожелавам 

- G.Petkov
GODzillata,
Много странно спукване, че тя се е срязала почти до протектора ?
Да не си настъпил нещо?
Да не си настъпил нещо?
- Jack Daniels
- разбира нещата
Самодивите са искали Годзи да пренощува при тях, ама той пак им избягал 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- GODzillata
G.Petkov написа:GODzillata,
Да не си настъпил нещо?
Явно някой камък я е избушил, защото преди да усетя, че ми дърпа надясно, имах едно спускане по каменист път с поднасяния и подхлъзвания, след това дрифт завой и после почна да тресе и да придърпва.
К'во да правиш - с моите камъни в градината на КамикЪ, после по моята глава.

Интересна и поучителна приказка :GODzillata написа:..... КамикЪ ми звъни!.....муахахаха, а снощи аз го бъзиках на тема спукани гуми![]()
......а сЯ де!............
Не пожелавай на ближния си това,което не искаш да те сполети!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.