Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Vesko1 »

Пичове...места много ,все някъде ще го решим.Дайте сега да се преброим...кои сме що сме за да може да си разпределим задачките и да се организираме.Значи дотук да разбирам следните-Веско 1,Антивик,С.Върбанов,(евентуално Дунавския),Пачо,Антон Тонев, Дончо 62,Красимир Кюрпеков,Хага...засега тия се сещам.Останалите мераклии "да размятат кокали по поляната)моля да се отбележат в темата кой иска за 15-16ти.После вече няма чалъм. :drinkers:
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Аз съм мераклия но с това пътуване, пък и Краси, бати Дончо те дали са сигурни?Къде мислите да е терена?Ще се спили там?Ще се хваща ли риба или само за купона?Пък и забрави Пецата Недев!Аз сигурност мога да кажа Вторник другата седмица.
Георги Тенев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:lol: Ха сега да видя, тези де са свикнали само на колела и лодки, как ще мъкнат багажерия на 150метра.../те тук ще се види мерака :wink: /?
Весе, правилно си усетил винаги съм готов за подвизи и леко начукване на кокаляците по земя и камъни :) .
Жоре, к`во ти пука .... :?: Нъл знаеш, че кат метнем сопите и разпънем софрите и всичко си идва на мястото и се натаманява :idea: , па ти и по някоя риба вадиш да ни отсрамиш де се вика/не си мързел кат мен :lol: /.
Само казваите кога и с какво, що кат гледам тези празници ги изтървахме.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Това от снимките е в ниското под с.Дъждовница.Има там в ниското две прекрасни новопостроени беседки със навеси, барбекюта и т.н.Ако е за ядене и пиене, там на беседките.Ако е за риболов на местата от снимката.Водата е много бистра.Вчера бях там около 20.00ч.Костура или бялата риба гонеше яко.За дъно, да фърлиш на отсрещния бряг точно под дърветата става.Иначе за Мач, или боло е прекрасно.
Значи пускам списъка.
+1,Антон Тонев
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

+ 1
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Мен да не ме забравиш :idea: :!: , "Дето сите турци, там и гол Асан" и "Барабар Петко с мъжете" :wink: .
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Аз съм под въпрос .....
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

През деня риболов,вечер както нарежда закона, прибираме въдиците и се отправяме към беседките.Всеки да си носи палатка, или който иска, да си спи в колата.Местото е в дере и минава рекичка, така че ще стане студено вечерта.Шушони, и тем подобни затоплящи атрибути, всеки си знае.Ядене и пиене всеки си носи.Въглища също ще трябва да се вземат.Ето линк за полезно инфо-
http://sinoptik.bg/kardzhali-bulgaria-100729794/10-days
Дотук;
1.Антон Тонев
2.Върбанов
3.Виктор
:D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Епаа, тоа 15-ти малко ме притеснява, да не рекат да откриваме учебната година, но ще видим...ще гледам да измисля нещо. :?
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

antivik написа:Епаа, тоа 15-ти малко ме притеснява, да не рекат да откриваме учебната година, но ще видим...ще гледам да измисля нещо. :?
на 17 Вик, на 17 ще се открива.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Vesko1 написа:

Ааааа, да ма извинявате.Аз предложих само местото. :D
Той Дончо вкара мухата....а сега си трае,...сигурно влачи някъде по Широко поле с Поморийския...;)[/quote]
Дончо одеве се върна от море :D ,риба не хващах но поне изплакнах окото с чуждо :rolleyes: :D
Поморийския от оня ден е на Ш. Поле и ми се обаждаше,вика излиза дребна бяла,а днес ще се мести на Главатарци,бати Дончо утре отива при него,че трябва да точа тройките на воблерите днес :lol: ,до вторник,сряда сме там и който иска да заповяда да си кажем вечерта някоя приказка и да ударим по :drinkers: няколко пъти :D
а относно сбирката на онова място дето Тонката предложи е хубаво,но колите са малко проблем горе на пътя,че преди време местните чокъли ги разбиваха за касетофоните :twisted: ,пък и Върбанов едва ли ще го намерят,по принцип говоря за който не го знае,според мен на Орехите под Гняздово е най хубаво за всичко което иска човек,но няма проблем,където решите
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Don4o_62 написа:
Vesko1 написа:

Ааааа, да ма извинявате.Аз предложих само местото. :D
Той Дончо вкара мухата....а сега си трае,...сигурно влачи някъде по Широко поле с Поморийския...;)
Дончо одеве се върна от море :D ,риба не хващах но поне изплакнах окото:wink:
Поморийския от оня ден е на Ш. Поле и ми се обаждаше,вика излиза дребна бяла,а днес ще се мести на Главатарци,бати Дончо утре отива при него,че трябва да точа тройките на воблерите днес :lol: ,до вторник,сряда сме там и който иска да заповяда да си кажем вечерта някоя приказка и да ударим по :drinkers: няколко пъти :D
а относно сбирката на онова място дето Тонката предложи е хубаво,но колите са малко проблем горе на пътя,че преди време местните чокъли ги разбиваха за касетофоните :twisted: ,пък и Върбанов едва ли ще го намерят,по принцип говоря за който не го знае,според мен на Орехите под Гняздово е най хубаво за всичко което иска човек,но няма проблем,където решите[/quote]

Те колите ще са при нас.Знаеш за какво говоря.За беседката до малкото Бетонно мостче в най ниското.Само не разбрах тебе да те слагам ли в списъка.
ПП1. Оня Манекен Гошо, може с него да се комбинирате
ПП2.Върбанов ще го оправим.Аз живея в Началото на града,кв/Байкал/
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Щом е 17-сти значи ще комбинирам 2 в 1 рибарски събор+откриване на учебна сиреч начало на "трудова" дейност :lol: .
Последно промяна от antivik на Пет Сеп 07, 2012 5:20 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Слагай ме естествено :D ,а Гого сигурно вари буркани от шаран дето го пратих на онова място :wink: и няма време да чете,камо ли да пише :lol:
Абе Тонка,нещо не вдявам къде е това точно,сещам се за Корубите дето му викаха,и викаш през деня да се лови,вечерта горе до пътя на беседките да седим,така ли да го разбирам :roll:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Don4o_62 написа:Слагай ме естествено :D ,а Гого сигурно вари буркани от шаран дето го пратих на онова място :wink: и няма време да чете,камо ли да пише :lol:
Абе Тонка,нещо не вдявам къде е това точно,сещам се за Корубите дето му викаха,и викаш през деня да се лови,вечерта горе до пътя на беседките да седим,така ли да го разбирам :roll:
Точно така.
Тръгваш към Бойча/сещаш се/, след с.Дъждовница, почваш стръмното спускане до долу до дерето.Точно там има две беседки.Те са повече, но другите две са по нагоре- преди ниското.Там в дерето има една преди мостчето, и една след него.На разстояние 50 метра една от друга
Дотук;
1.Антон Тонев
2.Върбанов
3.Виктор
4. Бат Дончо
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”