Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- sundy
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Зарган 2012
Пилето го хванах на летяща - нали си я виждал оная с крилцата
Ама кво да се прави - нали някой трябва да храни това семейство - не може все рибешко, малко пилешко е добро разнообразие... пък и един зарган хванах все пак (за разлика от някои
) Ама наглата гарга преди да отлети си хапна и лапинката, дето почти се вижда на снимката (така и така я возят, що да не я и почерпят
) Не знам - чудя се дали да не си взема пушка... ма с моя крив мерник ша уцеля акула 

Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
-
- ще става разбирач
сабахлям на Дружба лапнахме по 4-5 риби и спря, а времето разкош, само си представям какво се е случвало към болата и тюленово направо ми се плаче
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Скубят ги, ама били дребни! Цяла Шабла и Добрич били там! Дано пуснат малко риби и към Варна!! А пък на юг и там май много риба вземали?
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
ivalpetkov написа:Мен ми стана интересна пръчката.Би ли казал каква марка е какви параметри има?
Ако не те затруднявам разбира се.
И дължината и акцията са и перфектни.Само дето Румъния ми е далече.....
http://www.wedkarski.com/wedki-morskie/ ... moran.html
параметрите 5-50 грама са малко лъжливи щото е твърда и съм мятал с нея и за сафрид, чак и за шаран, с 35 грама бомбарда 100 метра без проблем
Днес на Тюленово 54 заргани и около 2кг. граца.
- sardina
- научил се да хвърля
Днес на Шабла отидох към 7:45 и макар, че вече колегите бяха изкарали по няколко заргани, бързо ги настигнах. До към 12:30 въобще не ни беше скучно. После обаче нищо с изключение на грацата, която за един час ми опаса половин доза червеи. Згънах всичко и се върнах към Варна /Ной/, защото имах инфо , че и там излиза. В 15:30 метнах въдицата и тъкмо изкарах няколко заргани и се появи илария, от която зарганата не можеше да се вреди и в 17:00 се прибрах. Страхотен ден и добър спорт.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
В 8.30 в Балчик нямаше червей,имало опашка пред магазина.Тук никой не пише-НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ НЯМА ДА ХВАНЕМ ВАШАТА РИБА..........ВОДА ИМА ЗА ВСИЧКИ
Днес на дружба перфектно време ама риба слабо,водата като момина сълза а зизи се цупеше и щастливците на флуорокарбон и прозрачна бомбарда направиха за бирицата.Някои си изкараха гнева на котараците щото краднаха рибета,прашката ги респектира.
-
- научил се да хвърля
А на канала само вятър и студbantumi написа:Има ли активност на Дружба или на Канала?

Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
В 8.30 в Балчик нямаше червей,имало опашка пред магазина.Тук никой не пише-НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ НЯМА ДА ХВАНЕМ ВАШАТА РИБА..........ВОДА ИМА ЗА ВСИЧКИ
Аз успя да си купя червей от магазина на центъра при Марияна червеят чудесен и доволно на лагуната 16 бр. зарган
Аз успя да си купя червей от магазина на центъра при Марияна червеят чудесен и доволно на лагуната 16 бр. зарган
- shturetc
- ще става разбирач
Инфо от приятели -- днес от сутринта до 11:00 на Св.Агалина и на Черноморец(вилата на Плевнелиев) заргани зеро
Лоша работа...ще се пие от обяд...

Лоша работа...ще се пие от обяд...
Вчера на север от Тюленово - 68 бр. от 07:30 до 17:00. Сутринта даваше до към 13:00 и направих около 40 риби, след това спря. Към 15:30 и вятъра спря, а рибата започна да се храни отново като до тъмно на всяко хвърляне кълвеше. Повечето колеги си тръгнаха следобед и изтърваха второто полувреме.
- mi4mana_drs
- новобранец
Колега бяхме един до друг и моят резултат е 51бр.Само да добавя че до 11ч. зарганът вземаше доста добре,но след това до 13ч. вземаше веднъж горе веднъж долу с една дума се лигавеше доста ! Голямо значение оа=каза и воденето на бомбардата...от 51бр имах категорични кълването не повече от 2-3 пъти...пипаше много леко искаше често придърпване и след това спиране ! Наслука на всички колегиkolio_n написа:Вчера на север от Тюленово - 68 бр. от 07:30 до 17:00. Сутринта даваше до към 13:00 и направих около 40 риби, след това спря. Към 15:30 и вятъра спря, а рибата започна да се храни отново като до тъмно на всяко хвърляне кълвеше. Повечето колеги си тръгнаха следобед и изтърваха второто полувреме.

А ТАКА ..........ПИШЕТЕ,ЗА СТАТИСТИКАТА-ПО ДОБРЕ КЪСНО ОТ КОЛКОТО..........napa написа:В 8.30 в Балчик нямаше червей,имало опашка пред магазина.Тук никой не пише-НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ НЯМА ДА ХВАНЕМ ВАШАТА РИБА..........ВОДА ИМА ЗА ВСИЧКИ