Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Vid
- кандидат преподавател
Re: Къца- кълве воблери BG
Нищо не е станало, ама как да е.... То, уиски все ще пием..., поне доде се гътнем де.къца - кълве написа:Къца, моля те... Много трудно се чете твоята тема.... ВСе трябва да четем повторно....![]()
Така става ли ?Аз приемам всичко за реално.Приятелите като приятели.Като кажем,че ще пием уиски го пием и т.н.

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Сега е станало!Все ще се гътнем някой ден.Да пием докато можем.Vid написа:Нищо не е станало, ама как да е.... То, уиски все ще пием..., поне доде се гътнем де.къца - кълве написа:Къца, моля те... повторно....![]()
Така става ли ?![]()
![]()

-
- вече хвърля и на тежко
Къцик, ти ще се явиш ли на Chub fest-a на 21.06.2014 г. при моста на село Лехчево на Огоста. Ще ми е приятно да се видим. Пък и там е твой район и ще ни е скучно с Павката да ловим без твоето присъствие.
Поздрави Цецо

Поздрави Цецо
- къца - кълве
- сериозен играч
Това не може да мине без мен,в никакъв случай!Малко се страхувам да не ме бие Павката на мой терен.bountyhunter написа:Къцик, ти ще се явиш ли на Chub fest-a на 21.06.2014 г. при моста на село Лехчево на Огоста. Ще ми е приятно да се видим. Пък и там е твой район и ще ни е скучно с Павката да ловим без твоето присъствие.![]()
Поздрави Цецо

- къца - кълве
- сериозен играч
На 07.06.14г.сме на Хайредин.
- къца - кълве
- сериозен играч
От вълнение забравих Мунчо!Каня те да ми гостуваш с Павката.
-
- вече хвърля и на тежко
Да в събота сме на Хайредин. А на 21.06. ще се ловува и над моста срещу течението и надолу по течението.
Поздрави и в събота живот и здраве ще се видим и побъбрим
Поздрави и в събота живот и здраве ще се видим и побъбрим
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Да се похваля, че и аз имам вече една жабка и една рибка. Воблерите имат страхотна игра, друсат пръта като Голди Вибромакс и Салмо хорнет (с което немогат да се похвалят други от наличните ми кранкове като Екогеар ЦК40 и Джакал чъби ). Искам да отбележа също, че Къцата беше доста коректен и точен в сделката на двете чудовища. Абе всичко супер ама счупих лопатката на жабката в една джанка още на 5тото хвърляне. Голямо дърпане падна, даже върховия водач на Черито му се счупи керамика ли е, кво е(добрече не бях със Сертчето, още лайтчето). Та водача почна да ми режи конеца (Sunline 15lb. не вярвах, че ще издържи такова теглене) и риболова приключи на бързо. Но Къца явно ме знае що за стока съм ми е пратил резервни лопатки. Абе в голям филм се вкарах днес.
- Vid
- кандидат преподавател
Е..., покани и мен, ще гостувам само в разпивката и за малко...къца - кълве написа:От вълнение забравих Мунчо!Каня те да ми гостуваш с Павката.
Лошото само е, че си на оня край на света, къде хора крачат по земята, ама само от време на време де ......

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Сега ще излезе изпросено,но ще се радвам да ми гостуваш бих искал да видя и Христо Златев и много други готини хора.Vid написа:Е..., покани и мен, ще гостувам само в разпивката и за малко...къца - кълве написа:
Лошото само е, че си на оня край на света, къде хора крачат по земята, ама само от време на време де ......

- къца - кълве
- сериозен играч
Стискайте палци за Хайредин.

- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Само нека е хубаво времето. Страхотен купон се очертава
- къца - кълве
- сериозен играч
Сигурно сте стискали яко!Класирах се на почетното трето място само с къца-кълве и имам купа сега я поливаме.
- stefan4etoo
- сериозен играч
Брaво Къцaкъца - кълве написа:Сигурно сте стискали яко!Класирах се на почетното трето място само с къца-кълве и имам купа сега я поливаме.

- къца - кълве
- сериозен играч
Има ме на снимка с Видрите при награждаването двамата Стефчовци преди мен бяха с щуки аз се представих с кефали.Ако някой може да качи някой линк от събитието в темата ще му бъда благодарен.stefan4etoo написа:Брaво Къцaкъца - кълве написа:.,дaйте някоя другa фоткa дa оплaкнем окото че тукa при нaс с тaя голямa и мътнa Янтрa,не могa дa отидa две седмици дa помятaм.