Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Исках ти телефона да ви дойда на проверкаtoci23 написа:Писал си ми нещо на ЛС и после си го изтрил

yankosan написа: Исках ти телефона да ви дойда на проверка

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Не ме отнесе от първият път,поиграхме си малко на криеницаDiman написа:И аз искам да ме отнесе като куцо пиле домат...

Абе Янич,Джимито да е ходил случайно на тайния язовир?Щото видях същата лодка и мотор ама имаше и една самодива с къдрава коса вътре минаха на глисаж покрай мен ,и си викам ей голям палавник Джимарата,не кат мен сам в лодката 

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
На кое викаш "дълбоко" бре, на петнайстя ли? Туй си е плиткаж!yankosan написа:...хем дълбоко ...
Как е Ачката, връзва ли му Окумата?
Здравейте! Прекрасни сомове,казвате че били малки а не са никак!Само тролито и аз не пускаме нищо ни мисля скоро и аз да хвана нещо?А дано от мойте уста в божийте уши 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Споко бе,Снопи!Ние,че се хилим последно!snop написа:Здравейте! Прекрасни сомове,казвате че били малки а не са никак!Само тролито и аз не пускаме нищо ни мисля скоро и аз да хвана нещо?А дано от мойте уста в божийте уши

Мене ме е малко страх ако бучкаш за сом с проходилка дали няма да атакува краката?Инъче аз от тези клипове се навих за такова нещо но си мисля още!Па и троли га фанем по 30-40кг ще пратим другите да белят картофи ама като гледам за тебе няма шанс за такава риба значе и ти ще вариш
ахах

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Казах ти мен да не ме гледаш лошо,че клетви ни мъ ловят!snop написа:ама като гледам за тебе няма шанс за такава риба значе и ти ще варишахах

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз,също!Обаче най-хубавото и незабравимо е Бавното свършване при Хубава риба!И после да те боли една седмица ръката или да ти е схванат гърба-сладки болежки!Удоволоствието е да усетиш силата и в продължение на 2-3часа,всичко друго е без значение или е на втори план по значимост!ringo написа: Обичам трудните риби, Тролка.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Сомът не е Бяла акула,нито ти си тюлен за да стане тоя Филм!snop написа:Мене ме е малко страх ако бучкаш за сом с проходилка дали няма да атакува краката?ах

Готов ли си за тази риба? Сигурен ли си?Troli Rapala написа:...
некоя 60-ка...
Аз имам съмнения! Не в себе си. В машинарията.
Днес направих пълна разглобка на стария мултипликатор. Това е някакво недоразумение на инженерната италиано-китайска мисъл. На пръв поглед масивен и здрав. Отвътре е пълен т*шак. Потрошен е главен водещ детайл, със сложна конфигурация. Всичко е на сол. И това....при засечка на риба.
Очевидно, ще отпадне още един мит: "И най-евтиното мулти е по-здраво от най-скъпата безинерционна макара". Това далеч не е така. Не вярвайте, ако на мултито пише "Big Game". Не вярвайте в нищо. Вярвайте само на очите си.
Купувате мултипликатор 1000лв.+ и знаете, че имате мултипликатор. Ще сте спокойни и сигурни, че ще се справи с голяма риба. Всичко друго е илюзия.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Димане,вземи си една "златна" Тика ssm 338 и си свиркай,това е доказала се макара,с нея са извадени повече от 20бр. сомове с тегло над 50кг./включително и моя/ без особени затруднения.Не съм чул някой да се е оплакал.......пък и не е 1000лв.Другото удобство е,че макарите са за лява ръка,противно на повечето мултита.
Троли,в момента водата е с подходящи градуси и сома е доста борбен,така,че забрави с твоите такъми за 60-ка,почакай големите студове та да имаш някакъв минимален шанс с муден спящ сом.
Троли,в момента водата е с подходящи градуси и сома е доста борбен,така,че забрави с твоите такъми за 60-ка,почакай големите студове та да имаш някакъв минимален шанс с муден спящ сом.
валатът не най-лошото нещо на света
троли Мърморана! Аз ако тръгна за сом като твоя 60+ ще съм само с Пен! Нищо друго,вярно че са малко скъпи но си е гаранция за качество!
троли мърморана това за тебе гръб такъм ли е за сом? https://www.youtube.com/watch?v=4Jkjpf5buXo
хахах
хахах