Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от yankosan »

toci23 написа:Писал си ми нещо на ЛС и после си го изтрил
Исках ти телефона да ви дойда на проверка :P
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yankosan написа: Исках ти телефона да ви дойда на проверка :P
:D Е па добре дошъл 0898734111 :wink:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Diman написа:И аз искам да ме отнесе като куцо пиле домат...
Не ме отнесе от първият път,поиграхме си малко на криеница :wink:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Абе Янич,Джимито да е ходил случайно на тайния язовир?Щото видях същата лодка и мотор ама имаше и една самодива с къдрава коса вътре минаха на глисаж покрай мен ,и си викам ей голям палавник Джимарата,не кат мен сам в лодката :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

yankosan написа:...хем дълбоко ...
На кое викаш "дълбоко" бре, на петнайстя ли? Туй си е плиткаж!
Как е Ачката, връзва ли му Окумата?
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

Здравейте! Прекрасни сомове,казвате че били малки а не са никак!Само тролито и аз не пускаме нищо ни мисля скоро и аз да хвана нещо?А дано от мойте уста в божийте уши :)
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

snop написа:Здравейте! Прекрасни сомове,казвате че били малки а не са никак!Само тролито и аз не пускаме нищо ни мисля скоро и аз да хвана нещо?А дано от мойте уста в божийте уши :)
Споко бе,Снопи!Ние,че се хилим последно! :mrgreen: :drinkers: Като не идват сомовете при теб,то ти треа да им одиш на гости! :wink: Аре намери поне Уфимка и си ти,има да мааш поздрави на закотвените бреговаци! :drinkers: Проходилката е Висш пилоташ при сомския,франсетата кви клипове имат,ум да ти зайде!Но ми се гледат Български,че и там изоставаме! :roll: :drinkers:
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

Мене ме е малко страх ако бучкаш за сом с проходилка дали няма да атакува краката?Инъче аз от тези клипове се навих за такова нещо но си мисля още!Па и троли га фанем по 30-40кг ще пратим другите да белят картофи ама като гледам за тебе няма шанс за такава риба значе и ти ще вариш :) ахах
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

snop написа:ама като гледам за тебе няма шанс за такава риба значе и ти ще вариш :) ахах
Казах ти мен да не ме гледаш лошо,че клетви ни мъ ловят! 8) Най-много с тях да ми докараш некоя 60-ка,друго нема да постигнеш! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

ringo написа: Обичам трудните риби, Тролка.
Аз,също!Обаче най-хубавото и незабравимо е Бавното свършване при Хубава риба!И после да те боли една седмица ръката или да ти е схванат гърба-сладки болежки!Удоволоствието е да усетиш силата и в продължение на 2-3часа,всичко друго е без значение или е на втори план по значимост! :drinkers: Това ви пожелавам на Бандата-дълга и продължителна борба! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

snop написа:Мене ме е малко страх ако бучкаш за сом с проходилка дали няма да атакува краката?ах
Сомът не е Бяла акула,нито ти си тюлен за да стане тоя Филм! :mrgreen: Може да те засмуче за плавника ако миришеш лошо и не си се къпал от Юни месец! :mrgreen: :drinkers: Но проходилката е гигантска шамандура,та споко мосю Шамандуров,нема да потънеш,най-много да дриснеш два-три пъти от страх! :mrgreen: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:...
некоя 60-ка...
Готов ли си за тази риба? Сигурен ли си?
Аз имам съмнения! Не в себе си. В машинарията.
Днес направих пълна разглобка на стария мултипликатор. Това е някакво недоразумение на инженерната италиано-китайска мисъл. На пръв поглед масивен и здрав. Отвътре е пълен т*шак. Потрошен е главен водещ детайл, със сложна конфигурация. Всичко е на сол. И това....при засечка на риба.
Очевидно, ще отпадне още един мит: "И най-евтиното мулти е по-здраво от най-скъпата безинерционна макара". Това далеч не е така. Не вярвайте, ако на мултито пише "Big Game". Не вярвайте в нищо. Вярвайте само на очите си.
Купувате мултипликатор 1000лв.+ и знаете, че имате мултипликатор. Ще сте спокойни и сигурни, че ще се справи с голяма риба. Всичко друго е илюзия.
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Димане,вземи си една "златна" Тика ssm 338 и си свиркай,това е доказала се макара,с нея са извадени повече от 20бр. сомове с тегло над 50кг./включително и моя/ без особени затруднения.Не съм чул някой да се е оплакал.......пък и не е 1000лв.Другото удобство е,че макарите са за лява ръка,противно на повечето мултита.
Троли,в момента водата е с подходящи градуси и сома е доста борбен,така,че забрави с твоите такъми за 60-ка,почакай големите студове та да имаш някакъв минимален шанс с муден спящ сом.
валатът не най-лошото нещо на света
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

троли Мърморана! Аз ако тръгна за сом като твоя 60+ ще съм само с Пен! Нищо друго,вярно че са малко скъпи но си е гаранция за качество!
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

троли мърморана това за тебе гръб такъм ли е за сом? https://www.youtube.com/watch?v=4Jkjpf5buXo
хахах
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”