Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Поради многобройните запитвания за състоянието на язовир "Ботево" ви предоставяме следната информация - язовира все още е в процес на авариен ремонт. Риболова е меко казано непредвидим. Предлагаме ви да намерите други дестинации докато сме в състояние да ви предложим желаната информация за активен риболов и пълноценна почивка!
botevo.com
-
- новобранец
Привет Колеги!
Да споделя инфо за язовир Манастир. Риба не знам има ли, но БЪЛХИ има мнооооого. Голямо разочарование.
Да споделя инфо за язовир Манастир. Риба не знам има ли, но БЪЛХИ има мнооооого. Голямо разочарование.
Май в околността няма къде да се лови риба ?????
Всяко хоби е за удоволствие 

Киселово ??limon_84 написа:Май в околността няма къде да се лови риба ?????
Ами раците ? 

once a gunner always a gunner
Здравейте и от мен.Вчера бях на Одринци, пътят е отвратителен в язовира има много вода чак не можеш да го познаеш, но таксата е само 5лв. и има занимавка. За целият ден хванахме около 15кг. червеноперка и няколко таранки и костурчета и две шаранчета около 1.2кг. На фона на водоемите около Варна ,дори ми се стори добре. Дано съм бил полезен, тъй като в последно време явно никой не ходи за риба.
-
- научил се да хвърля
Петък ходихме на Г.Киселово.имаше 2-3 удара на царевицата, но нищо не се хвана.само таранки.има май доста раци.момчето дето събира таксата каза, че през вечерта хванали един голям амур, а предния ден изкарали 2 шаранчета.таксата там е 10 лв. и е за престой на човек за 24 часа.можеш да пуснеш 4 въдици.
Поздрави и На Слука!
Поздрави и На Слука!
Хайде и от мен малко инфо.Вчера на Провадийка около 15кг рибки,червеноперки около шамар,кефлета около250-300гр и много дребошлък.Взех си десетина рибки за бирката и другите обратно.Та както казват по-малко вода по-вече риба си е точно така защото нивото беше доста паднало.Хайде от мен толкова и НАСЛУКА.
Здравейте колеги, ако някой смята да ходи някъде на риболов в района и има свободно място и най-вече желание да вземе някой с него да пише.
Колеги , моля да ме упътите как да стигна от Варна до язовира на Одринци
Изведнъж ми се освободи утре деня след 10,00 и ще се опитам да го уплътня.....
Ако не ви се пише в темата може на лично , а ако желаете пишете направо някои телефон аз ще звънна да ми се обясни
Благодаря
Изведнъж ми се освободи утре деня след 10,00 и ще се опитам да го уплътня.....
Ако не ви се пише в темата може на лично , а ако желаете пишете направо някои телефон аз ще звънна да ми се обясни
Благодаря
http://www.bgmaps.com/map/varna" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето тук може да си зададеш начална и крайна точка за маршрут. Дава и разстояние в км.
А накратко: От Варна за Добрич. Точно преди да влезеш в града-наляво за Силистра. На първото кръгово-наляво. След около 5 км е Одринци. През селото по главния път и тъкмо преди да излезеш, се засилваш у лево по един разбит асвалтов път. Там вече по усет ще се ориентираш.
Успех!
Ето тук може да си зададеш начална и крайна точка за маршрут. Дава и разстояние в км.
А накратко: От Варна за Добрич. Точно преди да влезеш в града-наляво за Силистра. На първото кръгово-наляво. След около 5 км е Одринци. През селото по главния път и тъкмо преди да излезеш, се засилваш у лево по един разбит асвалтов път. Там вече по усет ще се ориентираш.
Успех!
Здравейте колеги ,
Някой може ли да ми каже дали има риболов на Чудните скали в това топло време?
Някой може ли да ми каже дали има риболов на Чудните скали в това топло време?

Друг маршрут за Одринци-преди да стигнеш кръговото,на около 100м преди него,вляво има отбивка за с.Дончево,преминаваш през селото,накрая на селото завиваш на дясно и караш по асфалтиран път,само по него,който след гората свършва до чакълест път,по него и си на язовира.Това е по-добър маршрут,особено ако се чака дъжд.Наслука!
Вчера на Чудните скали пълно капо , една дребна даже не се закачи. Водата беше доста топла

Днес на Добротич над 10 коли пълно капо всички !! там май и правят магии на рибата :Д само раци раци раци....
once a gunner always a gunner