Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- трапера
- сериозен играч
Re: Риболова около Русе
MiTKo_Fisher написа: ...................
Ти няма ли да се похвалиш с някой излет .Спомена ,че имало някакъв по свободен водем в близост до теб.
То времето при мен вече се сговняса а и имам сега други приоритетни задачи (търся си нова работа, мъча се да се натикам в BMW).А и от два дена почна и Октоберфеста

То сега е времето на шараните и мрените,а и хищника ще огладнее.Така,че бой и к*вото сабя покаже.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
EXPLOSIVE що издаваш пък ти 
Де да беше някой от последните ми "късмети" а то едно мъниче
Все пак ще си купя списанието и диска да се видя, ако случайно знае кой брой ще е пиши на ЛС?

Де да беше някой от последните ми "късмети" а то едно мъниче

Все пак ще си купя списанието и диска да се видя, ако случайно знае кой брой ще е пиши на ЛС?
-
- ще става разбирач
Аве тоя епизод с Белополски и родан завъртяхя ли го по Hobby Tv шот аз така и не го засякох? Кutinchev тва е твоя брой http://ribibg.com/index.php?p=get_mag_n ... mber_id=74
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Миналата седмица го гледах, мисля, че го даваха за пръв пътtenesista_ написа:Аве тоя епизод с Белополски и родан завъртяхя ли го по Hobby Tv шот аз така и не го засякох? Кutinchev тва е твоя брой http://ribibg.com/index.php?p=get_mag_n ... mber_id=74

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Нещо за Янтра,
Интересуват ме мрени предимно, някой да е хванал по-читава?
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Ет малко от ЯнтраIvak написа:Нещо за Янтра,

+някоя щучка и расперче . Шаро закова на 3.500 кг Рибата се храни от привечер до сутринта

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- nikolaiiliew
- сериозен играч
А на какво я извадиха щуката?
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Шаранът и таранките радват 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много криви тея мрени
Иначе през деня също се ловяха каракуди в жегата на фидер в бързата вода с по едра стръв. След всяка 2-3-4 риба се сменяше стръвта и продължаваха.

Иначе през деня също се ловяха каракуди в жегата на фидер в бързата вода с по едра стръв. След всяка 2-3-4 риба се сменяше стръвта и продължаваха.
-
- новобранец
Здравейте колеги в неделя и понеделник ходих на блатото на Малък преславец.Риболова беше само на плувка стръвта царевица от кутия и малаи.Резултата в неделя беше седем осем таранки които раздадох,а в понеделник хванах три за след обяда които премерих и кантара закова точно 3 килограма едната от които беше 1,800 грама.Снимки ще кача малко по късно.Останах доволен от риболова надявам се да сам ви бил полезен.Наслука.
Е тая 1,8кг таранка е била трепач 

-
- новобранец
Голям кефkutinchev написа:Е тая 1,8кг таранка е била трепач

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ванка, те ти ги и снимките...малко по малко се събира черпелък^6tukar4eto^ написа:Здравейте колеги в неделя и понеделник ходих на блатото на Малък преславец.Риболова беше само на плувка стръвта царевица от кутия и малаи.Резултата в неделя беше седем осем таранки които раздадох,а в понеделник хванах три за след обяда които премерих и кантара закова точно 3 килограма едната от които беше 1,800 грама.Снимки ще кача малко по късно.Останах доволен от риболова надявам се да сам ви бил полезен.Наслука.

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Ако ти се ловят мрени на Дунава започнаха да излизат. Миналата неделя хванах няколко.Ivak написа:Много криви тея мрени![]()

Здравейте колеги,утре мисля да посетя Янтра,около Ценово.Ако има желаещи за съвместен риболов,пишете на лично да се разберем.И ако някой може да даде малко инфо за там,понеже тази год,.още несъм ходил там.