Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

А който през тия 10 години, е засечен да праска на тролинг, дори и за уклей... :lol: , ще бъде дисквалифициран и ще целува пак гъз, но любим по избор, щото нямаме победител още... :lol: ама поне имате избор... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Сега ми писаха, че не е справедливо да си избира гъз сам нечестивеца.. :wink: , щото повечето са ортаци и се правят сикиджеми мурафет... :lol: , дори и без плащане... :shock: . Та правилото е вече, както в Рим, хвърля се монета между най-дргливите гъзове... :lol: ., и който спечели ....е то вече е 100% честно... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Утре ще питам Н. Гълъбов, дали ще се запише за състезанието, но знам, че за под 50 000 плашока без данъци, няма да участва.... :lol: ., както и аз де, за по малко от 100 ич, но ако осигуря спонсори за 100М, мисля да убедя дори и бай Миле, дето чука с чука... :lol: ., ама никой не иска да му каже истината, дори и алуминиум мен. Та огледай се малко у лево, преди да се запишеш... :lol: ама спазвайте и правилата... :wink:

bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ей дан та устая два дена и написа един куп обиди :lol: :lol: :lol: :lol: нали не са обиждаше ама ич :wink: пък кат чета какви си ги наредил са чудя ти ли пишеш или някой сърдит шизофреник :lol: :lol: :lol: :lol: Кой е алуминиум мен?Защо да са оглеждам на ляво?Ако правилата са само за клъонкащи няма да участвам,щото не мога цяла година да чакам 16ти и да седя пред компютъра и да обиждам уж свестни риболовци :wink: :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Не е мой проблем, алуминиума...,ама си вземи ръководсто за ползване на леки метали, а другите ви космополитни мечти в тролинга не ме итерисуват. :wink: , особенно тука са крайно безинтересни.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

То кат гледам и тея дет клъонкат ,как активно пишат в поучителната ти тема :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: голям смях :lol: :lol: :lol: също,кат тебе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

ами що драскаш още... :wink:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Щот ми беше кеф да си пишем :D Ама явно съм сбъркал,затуй уекинко ша са оттегля :drinkers:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Между другото ще ти отговоря, за две години съм напълнил един стадион с клиенти, 113 714 броя тука до днес без да се напъвам ич, ама ако се напъна?, а горкият Santiago Bernabéu е само с капацитет е 85 454 места,
:lol: нещо още да ми кажеш? анадъм му.. :wink:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

На Ристьо, центровката нещо се разцентрова от жегите :roll: ,или комбала в главата му се размести...все тая :D ама и бай Миле ще се отлюспи :roll: усещам :lol: :lol: :lol: а наш Ристьо пак ще си пише сам пред огледалото :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Има една много интересна история за язовеца и лисицата, но малко хора я знаят, ако някой биолог е знае да я разправа..., че нямам време сега..., ама надали .... :wink:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

bai mile1 написа:Щот ми беше кеф да си пишем :D Ама явно съм сбъркал,затуй уекинко ша са оттегля :drinkers:
Васе,аз нали ти казах че в тая тема нема да научиш нищо за риболова на сом бре :lol: всички дето могат да хващат -отдавна влизат тука само за да се смеят на смешните хорица :lol:
Ице,в последните няколко страници мн често ми споменаваш името,ма немам време да ти отделя,щото хванах толкова сома колкото ти за няколко живота няма да хваниш,и на трООУУлинг и на кльонк :lol: ма ти и от двете нищо не разбираш.
Васе за 367 страници -некаде да си мернал Ицето да покаже снимка със сом,не нема -нема и да има,защото болните му амбиции се разминават яко с реалния риболов на сом.В една песен се пееше ,,Близането на задници е бизнес,, или нещо такова,ама в сомския риболов не важи :lol: Ицето си е такъв бре Васе,неблагодарен човечец,когато му биха шута от другия форум точно заради глупостите му и нищо не казващите му постове,се телепортира тука ,щото нема каде вече,аз и Троли бехме соледарни с него и го подкрепихме :lol: ама пустата му завист не го остави на мира :wink: Единственото верно нещо в тая тема е подписа на Ицето НОООО само първите две места,които никой не успорва,всичко друго е напъни за налучкване на нещо верно.Той и Генерала цяло лято си троли-и хваща яко,щото може-ма за него не смее думичка да каже ,ама който си ги може си ги може...
Васе ще си пуснем нова тема и ще си драскаме там,ще си вземем и Троли с нас,ама не ся-щото в момента ги размазва сомовете-ама големите не като мишлетата на умния глупак :lol:
Васе,мн готини хора минаха от тука -от тая тема ,един не се задържа,та ти ли ще се задържишшшшшш :D
Айде че ми сгъна въдицата........... :fishing6:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Още някой да се изходи за пред, пред последно 100 пъти още... :lol: , щото нямате, дори чест за последно. :wink: , като кажете, че ви последно писането тука, означава нивгъш писане.... :lol: , а не да се повръщате през година... :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Да знаеш, много си прав, че не съм добър рибар и колкото и сома да хванеш на тролинг за моите 10 живота.... :lol: ., не ти се броят, пазаджишките мажоретки.. :lol: .., повече могат да хванат от теб и мене биля без да ходят на морето да клатят сърми и погачи с по 3 тройки в кревато.. :lol: .. А защо си се запънал с Краси не ми е ясно ич, той тука снимки на маломерки не пуска, нито се хвали, какво с него ли искаш да се заяждаш, разбрах, че си конфликтен и затуй си го отнесе. Бат Миле ми е симпатичен, ама ти върви по гайдата, та заради тебе и той го отнесе... :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Няма да ми крадете фабулата, та що не пуснете и Разкази за сома от долината на педалите и манафите... :lol: :lol: , ама башка за едните и за другите, как ви хрумна, то е се изисква бая потенциал да го измислите.... :lol:
Може да не знаете, какво е фабула, но не крадете измислена фабула, щото сте обречени... :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”