Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
C:\Documents and Settings\User\Desktop\есенен риболов на дунава.jpg
- Прикачени файлове
-
- есенен риболов на дунава.jpg (88.26 KiB) Преглеждано 929 пъти
Браво, браво разцепвате разната
)))

аз сам на 60км. от там!!!аз аз сам прибрал 3 морунажа и една мряна.а вашите саграждани така ме напсуваха 4е вращам рибата 4е не е истина!!!!!
- kaminero65
- научил се да хвърля
Колега в Сандрово са селяни,а не граждани.Има разликаMajestik написа:аз сам на 60км. от там!!!аз аз сам прибрал 3 морунажа и една мряна.а вашите саграждани така ме напсуваха 4е вращам рибата 4е не е истина!!!!!
Team Milo - feel the difference
то4но пак колегите бяха от русе..
-
- научил се да хвърля
малко прясно инфо и от мен два дни подред дунавска разна колко то искаш на фидерче,мрени също има много но има и много дребни които колегите вместо да пускат пълнят в торбите.това е от мен дано сам бил полезен на някого.мрените на тежко с много голямо олово 130-140 грама колкото може по навътре,куки 7-8 номер и много бял червеи на тях
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В неделя след обяд две късания на фидера имах. 0,16 повод не го има за нищо. С бял цръв на кука 10, предполагам мрена ще да е било. 2 пъти подред в рамките на 10-15мин удар фидера се сгъва през средата и мигновено късане. Уж аванси, чудесии, ала бала... Ама като съм си тъп и упорит и не ми се лови с по-дебел поводribolovecaruse написа:малко прясно инфо и от мен два дни подред дунавска разна колко то искаш на фидерче,мрени също има много но има и много дребни които колегите вместо да пускат пълнят в торбите.това е от мен дано сам бил полезен на някого.мрените на тежко с много голямо олово 130-140 грама колкото може по навътре,куки 7-8 номер и много бял червеи на тях

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
-
- ще става разбирач
Отиваш в рибарския магазин и си купуваш плетен повод 0.10 кълванетата ти няма да намалеят не се притеснявай. Намали си размера ня куките ако рибите не са много активни
комбинацията 0.16 - 10 номер кука не ми се струва удачна. УспеХ!!!!
комбинацията 0.16 - 10 номер кука не ми се струва удачна. УспеХ!!!!
- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
комбинацията 0.16 - 10 номер кука не ми се струва удачна

аз пък съм ебати каръка тая година,където и да отида кълване няма,де ги тез морите тез мрени и разните там незнам.май ша одя на дядо поп да са пречистя
питай tenEsista за "секретното " място от минала година.ivo_barns написа:аз пък съм ебати каръка тая година,където и да отида кълване няма,де ги тез морите тез мрени и разните там незнам.май ша одя на дядо поп да са пречистя

Above us only sky
той спортиста само са спотайва и нищо не обаждаlfc_boy написа:питай tenEsista за "секретното " място от минала година.ivo_barns написа:аз пък съм ебати каръка тая година,където и да отида кълване няма,де ги тез морите тез мрени и разните там незнам.май ша одя на дядо поп да са пречистя

Браво колега все така, къде по точно на Сандрово ги ловитеMajestik написа:C:\Documents and Settings\User\Desktop\есенен риболов на дунава.jpg

Как Ви мина уикенда колеги?
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вчера не беше добре. Днес обаче се получи добър реболов. За два часа от 17 до към 19(дорде виждах плувката) с кило и канче захранка и директната седмица доста косатчета и няколко морунажа. Плюс една бяла риба около кило на дъно на попче(поне за това стават) и още една откачена.
P.S. Вчера темата на реболова беше "риболов на попчета на царевица". Бях като в небрано лозе - гадовече на три царевици на дъно се хващаха. За фидера да не говорим, на каквото им метнеш на това се хващаха
P.S. Вчера темата на реболова беше "риболов на попчета на царевица". Бях като в небрано лозе - гадовече на три царевици на дъно се хващаха. За фидера да не говорим, на каквото им метнеш на това се хващаха
Последно промяна от bachoivo на Нед Окт 21, 2012 8:19 pm, променено общо 1 път.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.