Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Инфо за р. Струма!
Риболов на тая боза с троха ми се струва невъзможен.
честито и от мен на Иво. Мислех да не пиша повече тук но не мога да не честитя на колегата.
Така и така не си спазих обето та да ви споделя малко за реката. Два пъти ходя вече и ми прави впечатление че скобар по местата около Благевград много не дава. Но пък виж морунаж е пълно май не към коректен морунажчета е пълно. Последния пэт на Бело поле хванах доста вярно маломерни но излизаше и по някое средно. Такъма на който ловях бе плувка 3 гр повод 010. Рибата се държеше на плиткото и в близост до брега и иска много храна за да тръгне като хората но не да намятяш големе топки а малки и по на често. В храната сложих половинка червеи и баластра от белополсктата много вода е все пак
Така и така не си спазих обето та да ви споделя малко за реката. Два пъти ходя вече и ми прави впечатление че скобар по местата около Благевград много не дава. Но пък виж морунаж е пълно май не към коректен морунажчета е пълно. Последния пэт на Бело поле хванах доста вярно маломерни но излизаше и по някое средно. Такъма на който ловях бе плувка 3 гр повод 010. Рибата се държеше на плиткото и в близост до брега и иска много храна за да тръгне като хората но не да намятяш големе топки а малки и по на често. В храната сложих половинка червеи и баластра от белополсктата много вода е все пак
скобара е риба проклета

нещо ми реже поста та ще продължа на нов ред.
Куката тлябва да 16 на 18 номер имах много кълванета но и много фитки. На фидер кълвеше повече по добре познатата схема със симетричен клуп. Стръвта мартеница бяло и червено.
ПС Иво ако се видим пак на струма да спретнем един мини турнир по фидер един разправяше че ако биеш 3 в света това автоматично те прави 2
Куката тлябва да 16 на 18 номер имах много кълванета но и много фитки. На фидер кълвеше повече по добре познатата схема със симетричен клуп. Стръвта мартеница бяло и червено.
ПС Иво ако се видим пак на струма да спретнем един мини турнир по фидер един разправяше че ако биеш 3 в света това автоматично те прави 2
скобара е риба проклета

Със сигурност ще се видим по твоите ловни полета, ама на Струма фидера не искам да го взимам, че болото е уникален кеф. Лошото е, че утре го дават пак 20-30л. на квадрат дъжд, кога ще се нормализира обстановката и реката направо не знам....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- фен клуб-скобар
Идвам от реката! Запознах се с Велека-ебаси пича! На Бобошево бяхме! Реката голяма ,но зеленикава! Тегаво-риби има-манджата не помага,не пипат! Хванах три със много зор,момчето с мен един и по 20-25 мрени нс калпак! Васко Велека най отгоре заши и той 30-40 мрени и кленчета,едно морунажче и те така! Имам снимки:)Риболова започна към 5 и 30 до сумрак-след 9 отказа тотално! Обощение-висока вода,пускат и Лобощ -скобарите у шамок! Що манджа се изхвърли и то добра и не и не! Асене готви се тея дни ще го мислиме нека малко образди!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Аз съм стигнал до яйце и вървя надолу на всеки 5 минути.Така винаги има храна и никога не им стига,та да папкат от стръвта.И друго червейте не мога да кажа кое е най-добре-един път в храната друг път дропера,трети на прашка.Естествено зависи от течението,но и рибата предпочита различно всеки път!pojara28 написа:честито и от мен на Иво. Мислех да не пиша повече тук но не мога да не честитя на колегата.
Току що рових синоптика,май че се разминеме тънко.Кюстендил 3мм,а Благоев ич.Та остава дилемата за неделя пак на Бамби или по Благоев.На Бамби поразузнах и ми се ще да ги запъна на нормална вода от тъмно до 17ч да видиме ко ше стане.Има трохи, има манджа ,бели...Некой ако оди мое се видиме!
Tоя Васко къде се появавя навсякъде като джингиби, поздрави на дружината!!!DJONI RINGO написа:Идвам от реката! Запознах се с Велека-ебаси пича......
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
+ една плувка , 3 синджира олово и 6 куки . Камъните кълват като риби .Честит ден на риболова и на рибаря! НАСЛУКА ПРЕЗ 2014 ГОДИНА!DJONI RINGO написа:Идвам от реката! Запознах се с Велека-ебаси пича! На Бобошево бяхме! Реката голяма ,но зеленикава! Тегаво-риби има-манджата не помага,не пипат! Хванах три със много зор,момчето с мен един и по 20-25 мрени нс калпак! Васко Велека най отгоре заши и той 30-40 мрени и кленчета,едно морунажче и те така! Имам снимки:)Риболова започна към 5 и 30 до сумрак-след 9 отказа тотално! Обощение-висока вода,пускат и Лобощ -скобарите у шамок! Що манджа се изхвърли и то добра и не и не! Асене готви се тея дни ще го мислиме нека малко образди!
Световният ден на риболова се отбелязва от 27 юни 1985
-
- вече хвърля и на тежко
А честито и от мен Ивак! ....а,да те питам,..провериха ли ти повода този път?topsoft написа:
Със сигурност ще се видим по твоите ловни полета, ама на Струма фидера не искам да го взимам, че болото е уникален кеф. Лошото е, че утре го дават пак 20-30л. на квадрат дъжд, кога ще се нормализира обстановката и реката направо не знам....

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
-
- фен клуб-скобар
Иво вземи отпуска и да атакуваме след неделя-няма смисъл уикенда!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Видех аз, че дружиш с неподходящи хора, ама на реката щях да те гълчаhumfy написа:А честито и от мен Ивак! ....а,да те питам,..провериха ли ти повода този път?topsoft написа:
Със сигурност ще се видим по твоите ловни полета, ама на Струма фидера не искам да го взимам, че болото е уникален кеф. Лошото е, че утре го дават пак 20-30л. на квадрат дъжд, кога ще се нормализира обстановката и реката направо не знам....![]()

Оная дългата я нямаше да лае и цареше мир и тишина

Последно промяна от topsoft на Пет Юни 27, 2014 6:18 pm, променено общо 1 път.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Кой ден само ми кажи? Да привлечеме и НасетоDJONI RINGO написа:Иво вземи отпуска и да атакуваме след неделя-няма смисъл уикенда!

Имаме телефоните, дайте да се чуем и разберем без да товарим форума. Ще идем, ако банките пуснат пари, тия ще ни докарат и червеи да не можем да си вземем 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- вече хвърля и на тежко
Ахаха,пич е Митака беtopsoft написа:Видех аз, че дружиш с неподходящи хора, ама на реката щях да те гълчаhumfy написа:А честито и от мен Ивак! ....а,да те питам,..провериха ли ти повода този път?topsoft написа:
Със сигурност ще се видим по твоите ловни полета, ама на Струма фидера не искам да го взимам, че болото е уникален кеф. Лошото е, че утре го дават пак 20-30л. на квадрат дъжд, кога ще се нормализира обстановката и реката направо не знам....![]()
![]()
![]()
Оная дългата я нямаше да лае и цареше мир и тишина

Старите