Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Риболова около Русе
Знам че го изпразват и ще започват да го копаят (разширяват) за да може да се провеждат състезания на 2000м.Carp901 написа:Carp901 написа:Здравейте колеги имате ли някаква информация за Текето мисля да ходя този четвъртък но разбрах че щели да го забраняват![]()
някой знае ли кога ще го забраняват със сигурност
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
и не само за бялата рибаdzambazov написа:http://www.facebook.com/profile.php?id=100003099201684
40 хиляди шаранчета са зарибили да има мезе за бялата риба

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- nikolaiiliew
- сериозен играч
bachoivo написа:и не само за бялата рибаdzambazov написа:http://www.facebook.com/profile.php?id=100003099201684
40 хиляди шаранчета са зарибили да има мезе за бялата рибаако ме разбирате за какво говоря

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Няма ли да го забранят изцяло поне за 2 години след тази акция?
Иначе каква ще е файдата от цялата работа....?
Ако ще и за 5 да го забранят пак няма да има смисъл, докато не махнат сегашните пазачи.kutinchev написа:Няма ли да го забранят изцяло поне за 2 години след тази акция?

чуваше се че ще го съединяват с чифлишкото езеро.Николай-Русе написа:Знам че го изпразват и ще започват да го копаят (разширяват) за да може да се провеждат състезания на 2000м.Carp901 написа:Carp901 написа:Здравейте колеги имате ли някаква информация за Текето мисля да ходя този четвъртък но разбрах че щели да го забраняват![]()
някой знае ли кога ще го забраняват със сигурност
но сега главно ме интересува тази седмица ще може ли да се лови на текето

А браво Станко, най -после с добра слука.......stan4o__vd написа:Айде и мен да ме дари Дунава с хубава риба
http://stan4ovd.snimka.bg/other/foto.567753.28848376

Кантар?!??
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
http://stan4ovd.snimka.bg/other/foto.567753.28848376[/quote]
А браво Станко, най -после с добра слука.......
Кантар?!??[/quote]
Веднага посетих кварталното магазинче и кантара закова на 7
http://stan4ovd.snimka.bg/other/foto.567753.28890402
А браво Станко, най -после с добра слука.......

Кантар?!??[/quote]
Веднага посетих кварталното магазинче и кантара закова на 7

http://stan4ovd.snimka.bg/other/foto.567753.28890402
Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес, привечер ходих с болото под Болницата, топлата вода демек. За 40мин, докато се стъмни измъкнах няколко морунажчета по педя и едно скобарче, същия размер. Рибките от куката и обратно във водата. Имах чувството, че ще ме бият колегите наоколо - такива погледи мятаха
. Дистанция почти до кораба, значи някъде към 15-тина метра на око, може и малко повече, плувка: буре 3гр, верижка, и Funa 14 накрая. Стръв бял, захранка пакет на Мадикс за 2 кинта
Лових докато можех да виждам плувката, абе от към 16:30 до към 17:30 и 40.
Направи ми впечатление, че само един колега се подготви да лови с ампула, другите събраха като притъмня, а мин. и по мин седмица доста ампули се виждаха

Направи ми впечатление, че само един колега се подготви да лови с ампула, другите събраха като притъмня, а мин. и по мин седмица доста ампули се виждаха
- Kiril Dinov
- новобранец
- Обратна връзка:
Как мина уикенда, колеги?
Ние днес направихме едно капо на Бели лом...
Ние днес направихме едно капо на Бели лом...

Аз съм капо. Не мисля, че е имало риболовец с малко свободно време, който да не е пробвал рибите този уикенд.
Следобедите бяха прекрасни.
Скоро не бях виждал реката така - като езеро. Ебахти кефа.
Риби 0. Без да броя наглите попчета. Ядосаха ме и обърнах и фидера на царевица. Уви и там ме налазиха само качиха калибъра....Бях заметнал и за хищник съответно на поп и таранка, и там греда.
Има и такива дни! Дано е имало колеги със слука!
Следобедите бяха прекрасни.
Скоро не бях виждал реката така - като езеро. Ебахти кефа.
Риби 0. Без да броя наглите попчета. Ядосаха ме и обърнах и фидера на царевица. Уви и там ме налазиха само качиха калибъра....Бях заметнал и за хищник съответно на поп и таранка, и там греда.
Има и такива дни! Дано е имало колеги със слука!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това попчетата, за тия големите ми е думата, са е*ахти и гадните ко*еленца. Както ти каза колега на царевица се ловят. Преди две седмици ги бях утрепал с фидер и царевица, че и на две зърна се хващаха. Рекорда ми обаче е поп точно една педя(моята е малко над 20санта) на две царевици и повдигач на косъмkutinchev написа:......Без да броя наглите попчета. Ядосаха ме и обърнах и фидера на царевица. Уви и там ме налазиха само качиха калибъра....

На Янтрата , хванах към 1.5 кг облез и то хубав под 9-10 см нямаше и десетина морунажа. И един експеримент на фидера закачих едно малко облезче 2-3 см като го извадих едни поп беше налапал облеза и се беше задушил, бетер от змий са тез попове.
Имам инфо от човек на човек, не е проверявано, че на бента под Долна Студена вадели шарани и сомове?
За съжаление не познавам местата по Янтра да направя една проверка, лична...
За съжаление не познавам местата по Янтра да направя една проверка, лична...