Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
theurgist
новобранец
новобранец

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от theurgist »

KRASSI, най- вероятно в доста от случаите ще сме на едно мнение :D Аз също се запалих по морски риболов, но за сега предимно брегови :D То и за него се спрягат макари и въдици по 1500лв броя, ама язе си траем :lol: За скачане в морска лодка все още не съм сколасал, просто финансовите приоритети са за други нужди :( Хубавото е, че възвърнах страста си към спининга, който ми е първата любов :D Годинките си напредват и клеченето у лодка чекайки митичния, взе да ми се отразява на шкембето :lol: Като се замисля малко, то и в морето ще е същото, но с други противници.Вярно, че адреналина от срещата на нови видове е друг, но клеченето е същото :lol: Та май ще се пренасоча към преобладаващо спинингов риболов :shock: Може пък и да съм прескочил някое ниво в развитието си и да съм разбрал, че тъй или иначе, ще се справя със всеки рибешки гигант и нема смисъл да ми става идея фикс улова му :drinkers: Сега съм на тема движение и пак движение :oops: Кво да правиш криза на средната възраст :lol: Успех ти желая в новото за теб поприще :drinkers: Може пък след години да достигнеш и до моята гледна точка :lol:
Поздрави https://youtu.be/nlTR052uku0
:D
Последно промяна от theurgist на Вто Юли 04, 2017 11:17 am, променено общо 1 път.
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Не на ловенето на кърдаринки , манекените и продавалника в общуването между хоби-риболовци.
Сега се запалих по друг риболов и ми натякват ,че ако не си с въдица за 3 бона няма да ловиш.

Разбира се. Нищо че, маестро като Антонело Салви, го раздава доста по-скромно от такъми..
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Едно е да си направиш гъдела със скъп такъм и съвсем друго е да твърдиш, че скъпия такъм лови рибите.
Успехът се дължи на съвсем друго много далеч от скъпите такъми.
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:Едно е да си направиш гъдела със скъп такъм и съвсем друго е да твърдиш, че скъпия такъм лови рибите.
Успехът се дължи на съвсем друго много далеч от скъпите такъми.
Шефе,нищо не си разбрал.Треа да слушкаш когато на някой му сече пипето повече от твойто в дадена област. :mrgreen: Скъпия такъм е задължителен в морския риболов по една проста причина-дълготрайна надежност!!!. :wink: Имаш Супер-агресивна среда от към сол и риби,та по-скъпото излиза по-евтино. :mrgreen: Ах,как обичам да обяснявам нещата от живота на младите лъвчета! :mrgreen: 8) :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

robber_79 написа: Разбира се. Нищо че, маестро като Антонело Салви, го раздава доста по-скромно от такъми..
Прътовете му се произвеждат от най-квалитетната и скъпа марка в света по негова поръчка и наистина не са скъпи между 500-700евро,но това е нищо на фона на 1500-3000евро за въдица от най-високия клас. :wink: Красивия ако си мисли,че може да се скръндза за Тунски такъми,Нема да му мине номера. :mrgreen:Иначе ще ги гледа кат Телето на фотоТапет! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

И последна лекцийка от Профи Троли за днес! :idea:
Слушайте внимателно и си записвайте.Ако чуя мрънкане и усетя съмнение,изхвърчате моментално от Аула-та на Фишинг Университета.
Та ако сте решили сериозно да се занимавате с Туни,то на такъмите ви трябва да пише-made in USA! :idea: Или поне IGFA-Classssssss.Точка. :drinkers:
Ако някой нещо не е разбрал и пита Защо,Нема сми да се аба да обяснявам. :wink:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Ай нема нужда се абиш за опита ти с туните...на трезво поне .
умира сам в реалноста !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

theurgist написа:KRASSI, най- вероятно в доста от случаите ще сме на едно мнение :D Поздрави https://youtu.be/nlTR052uku0 :D
А,бе верно остаряваш,кво си се разнежил с тия поздрави? :shock: Я един поздрав от мен Колега за нахъсване и подмладяване! :mrgreen:

https://youtu.be/y4nSn-OjPGw

Аз пък Красивия го поздравявам с тУй! :mrgreen: :wink: Ше го ....... у Звездата! :drinkers:

https://youtu.be/lkGCJmyi8y4
Последно промяна от Troli Rapala на Сря Юли 05, 2017 10:40 am, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

У Гърция Факира и Красивия сте Втора Цедка,те ви те у клипа скимучите и нищо не стааа! :mrgreen:

https://youtu.be/YOcL3DGaSpc

То и на кльонка сте ударили дъното,скоро ви почвам с разжалването! 8)
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Аз пък Красивия го поздравявам с тУй! :mrgreen: :wink: Ше го ....... у Звездата! :drinkers:
А бе ти скоро шамари не си ял май и ноо сса разюздил.... явно тия във Франция не са като при нас :!: :!: :!: :!: Тука бързо ша минеш калибровка от някой.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
умира сам в реалноста !
theurgist
новобранец
новобранец

Мнение от theurgist »

Тролка, нема лошо, щом кайш мой и така да е :lol: Ма ша си позволя да те поздравя с това парче, все пак втората цедка е по високо от последната дупка на кавала :mrgreen: :drinkers:
https://youtu.be/BlwM17xObM8
:lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

А така ви искам-Ръчкани,а не заспали лебеди! :mrgreen: Като ви питат кой ви ръчка за да ви върже,вече е ясно КОЙ! :D Почвам с Големите,стигнете ме ако можете! 8)

Изображение

Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

theurgist написа: Сега съм на тема движение и пак движение :oops: Кво да правиш криза на средната възраст :lol:
Тъкмо да пропишеш поезия и те сритах в топките! :mrgreen: За това са Приятелите! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

А сега малко по-сериозно!Вляво хванах сулче,а вдясно две бели и соме,та въпросът ми като към по-печени е---Къде според вас ще удари Големия? :roll: Верният резултат ще излезе до 10дена,та имате време за профи-отговор! :drinkers:
theurgist
новобранец
новобранец

Мнение от theurgist »

:D Тролка,естествено, че за това са приятелите :D Та кво кайш, тоя топач дет си го снимал, да го сложа на японската си ямага с акция 7-28 грама и да си меткам от брега с него :lol: :mrgreen: Чекай малко ся, аз не гона туни от брега :D Все пак ползвам линия 1 по джапанския стандарт 8) Говорихме за финни линии и изведнъж юруш на хаспелските такъми :D Споко, имам някой друг заек у ръкава, та ако превъртя нявгаш и се гмурна у длибокото ще измисля нещо 8) След три дена съм за риба, та ще видиш де ще удари големиот сом, само си трай,нема да бързаш :D :drinkers:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”