Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Колеги,къде е каята?
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Колеги,къде е каята?
Αко става въпрос за това раче, тук в Гърция се нарича каравидаки,,,,,, живо е трепач.Няма такава риба дето ще го подминеКИРО написа:Малки рачета,като речен рак.Имаше някъде снимки от колеги.ttkkxx написа:Колега би ли ми обяснил какво е това "астахос".Благодаря предварително.
Но на това нещо,няма празно при каята.
Понякога ги продават на рибната борса.

А как се чисти бодливеца, като дракона ли се изрязва, и ако да - от къде точно?Златев написа:На Панрома имам 2 скорпида, брат ми и той, в едим и същ сезон. Е.. това преди около 8-9 години бешеTOTTI написа:Днес наистина беше доста тегаво навсякъде. От сутринта пообиколих някои места и до към 16.00 часа с триста зора към кило, стръв бяла мида. Интересното беше че хванах това на Ной, досега само по-картинки го бях виждал :shock ...Само си спомням че удари много тежко и така и излизаше. В последния момент се усетих да не го хващам, а и баща ми се усети навреме да викне - "Не пипай!"
Наистина страхотно месо има!
![]()
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
астахос За същото става на въпрос,при единия от излетите пред златни ги вадих от остите на лихнусите закачам на куката и удара следваше мигновенно....
За да поискаш, трябва да дадеш
Благодаря ви колеги за отговорите и снимките.
Напоследък каята позатихва,вчера едва направих 10.Като стане така започвам да я търся по протежение на кейовете с визуален контакт и стръв пред устата,Кранево е идеално за целта покрай брега да се хванат прилични бройки.
-
- новобранец
Привет и от мен! Предоставям Ви малко информация за риболова по крайбрежието на Каварна. Днес за около 3 часа и половина хванах 2 кг. попчета. На попченския такъм се хваща и по някой едър миджит. На таляните започна да излиза сафрид. След 20 май при нас може да се търси сафрида и на чепаре по буните и от лодка. Наслука!!!
- sarfa
- научил се да хвърля
Колеги, в Поморие на кея нямали попче?
Няма нищо по - хубаво от лошото време!
-
- разбира нещата
Има,ама надвечер-отзад на титраподитеsarfa написа:Колеги, в Поморие на кея нямали попче?

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Честит празник и наздраве на всички именници
Ей колеги, малко инфо от Шкорпиловци: на 01.05. на Кара буруна направихме към 15 кг. лихнус и стронгил двамата с ортака
На всякакъв ем ядеше, но не беше много настървена, а лихнуса си искаше и да го дразним, то ясно де
Времето даде много добре докъм 13.00 ч., после излезе студен вятър и събрахме такъмите. Ся чакаме сафридчето 

Брат ми сега е на Панарома, от сутринта - пълна и поголовна скръб
Наистина.. Къде е каята?! 

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- ще става разбирач
Привет колеги!Току що се прибирам от риболов,бях на първа буна за кая.Много слаб улов-около 20 каи,всичките дребни.Лових на плувка,пробвах на скарида,бяла мида,на скарида вземаше по-добре.Много гюмюш и меджит,колегите напълниха по една кофа.Ами това е -каята я няма 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Днес между другото пробвахме и каята.
Ама тъжна картинка,не ще да пипа.
Моряка измъкна няколко.
Моряка измъкна няколко.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Моряка
- кандидат преподавател
Никито ги вадеше бе Кире ,аз 3 броя и спрях(ама на пилешкото)КИРО написа:Днес между другото пробвахме и каята.
Моряка измъкна няколко.

А сега де? 

-
- сериозен играч
Да допълним инфото за да е пълна картинката.Вчера на моста в Бургас сина ми хвана първите си морски риби .15- тина попченца.Най добре на пилешко.Днес на скалите на Созопол напипах една дупка и хванах 5 хубави попа за нула бройки и спре. 

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба