руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
ossoljaz
новобранец
новобранец

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от ossoljaz »

:D Мерси.

Пази се идам!

Вие /Сламарите от Добрич / май не разирате от бъзик.Радвам се,че те провокирах към ярост за да си изпееш всичко.

Мерси Sobieski.Желая ти повече да хващаш и да имаш повече чувство за хумор.
Sobieski
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sobieski »

Незнам защо си помисли че си ме провокирал към ярост нито защо си мислиш че нямам чувство за хумор. Това си е твое мнение аз няма какво да споря повече. Това беше достатъчно спам стига вече
sexy_klo6ar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sexy_klo6ar »

А Klevalkata ще се обновява ли с инфо за новите бази :?:
Някой знае ли :) :?: :roll: :?:
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Те нали са за експерименти и затова може би няма да има но незнам не сам сигурен
Изображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Руснаците казват че никога няма да ъпдейтват клевалката или да правят помощници за новите бази. Те били допълнителни и бля бля бля....и все се надявам, че някой ще направи....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

Хайде на прясната рибка!! Свежи и красиви! Изображение
Изображение Изображение Изображение
Изображение Изображение Изображение
Наслука!! Изображение
Sobieski
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sobieski »

Колега Спас от къде е тази база " Фински залив", защото не я видях в руския форум
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

Sobieski написа:Колега Спас от къде е тази база " Фински залив", защото не я видях в руския форум
Бих я качил във форума,няма проблем,но виждам,че някои хора се дразнят от мойте писания.Включително и някой от ръководството на форума,защото виждам,че ми е забранено да слагам подпис в профила си.Не си спомням да съм обидил или нагрубил някого,или пък да съм нарушил с нещо правилата на форума.Но както и да е,това не ме притеснява.
Относно базата има и още една причина да не я качвам.Това не е само нова база,а има и други изменени неща(въдици,макари,турнири и др.)Има голяма опасност хората с малко опит да си о**рат играта.Затова само информирам,а тези които имат опит и поназнайват руски лесно ще намерят каквото ги интересува.
Наслука на всички! :smt023
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

Момчета нещата около финския залив се поизясниха.Има изменения на доста дреболий,но трябва да се установяват в движение (авторът не ги е разкрил всички за сега)Лично аз установих няколко,но нямах повече време,в процеса на игра ще се установят.Който иска да експериментира може да дръпне ъпдейта от Тук
Но Внимание!
1.Не се опитвайте да ъпдейтвате,ако играта ви не е обновена до версия 2.1.Тоес,да имате качени всички допълнителни бази+Лена,защото играта ви ще даде грешка!
2.Съвет.Ако имате купени макари на 180% продайте ги преди да обновите играта,защото ще бъдат заменени с други.Разбира се можете да ги махнете и после,но става една каша в която по-неопитните трудно ще се оправят.
Успех на всички експериментатори! :smt023
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

Прочетох че има идеи за бази на Охотско море или Каспийския басейн,но все още никой създател на бази не се е заел.Относно експеримента на Спас....може би по-късно след някой друг ден ще го пробвам :smt117 .Иначе имах Триади досега 2 на Лена.Все 2-ри като първите трима хващахме 1 от 3 риби,а в едната Триада един Бот хвана 2 от 3 и остана 3-ти.Много е трудно като не знаеш какво къде го има и на какво кълве :smt017 8) Наслука на всички!
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

става все по интересно Изображение
Изображение
DAVIDKOV
новобранец
новобранец

Мнение от DAVIDKOV »

Абе защо немога да си прикача файл някой ше обясни ли ченещо не схващам ?
Difchy
новобранец
новобранец

Мнение от Difchy »

Как да си настроя да ми е на данна или на блесна ?Ако може и скреен да сложите :roll: :roll:
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Difchy написа:Как да си настроя да ми е на данна или на блесна ?Ако може и скреен да сложите :roll: :roll:
Дали ще ловиш на блесна, дъно или плувка....зависи от куката, която си избрал. Обикновенна кука-плувка, кука с тежест /писана е фиидер/ -дъно, блесна/воблер/туистер вместо кука.....спининг. Има два вида въдици....за плувка и за спининг. С плувкаджийската можеш да ловиш на плувка и дъно, а с спининговата на дъно и спининг. Тоест....няма да ти позволи да сложиш кука за плувка на спинингова пръчка или блесна на въдица за плувка. Успех....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Да попитам запознатите защо се получи така. Бях на триада на Витим за голец черкоски, чакушан и кумджа. Аз хванах само голец- 387гр.. И бях 2ри. Но в резултатите ми пишеше, че не съм хванал нищо. А първия бот беше хванал голец- 167гр. и кумджа- 400гр.. До колкото съм наясно най важна е първата риба и се чувствам прецакан от играта.
На Тиорати хванах бас, от тоя белия 32, 700кг., и мисля че е рекорден . Къде мога да видя какъв е рекорда и да изпраъя моя. В руския сайт при рекордите ги няма резултатите на тези риби, които не са на латиница.
Моля запознатите да помагат. :oops:
Последно промяна от indalo на Вто Яну 27, 2009 2:47 pm, променено общо 1 път.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”