Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Само в събота и неделя мога
Виж прогнозата и избери !

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Тази седмица дето идва ,прогнозата показва -Събота редовна смянаbat_boiko_nikolov написа:Само в събота и неделя мога![]()

Неделя 20 градуса по целзйи-почивен ден

Ако е Неделя събирай групата, с теб съм.

Минимум 2 човека максимум 10 човека, записвания при Бат ви Бойко

- Don4o_62
- учете се от него
Като се върна в Петък,ще разберете дали да ходите за уклей или не 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
О ние нали знаеш сме малко мазохисти с Бат Бойко,тръгваме и никой не питаме.Пак ти добре огледаи с сонара накаде се движи стадото"акули"Don4o_62 написа:Като се върна в Петък,ще разберете дали да ходите за уклей или не

- Don4o_62
- учете се от него
Като ходя за уклей,сонар не ми трябва,ориентирам се по звездите
.За утре звездите са благосклонни,но за Неделя не.Чувал съм за часовници дето показвали и цирикали дали става за риболов 

-
- научил се да хвърля
Здравейте момци,
Положението при нас е леко трагично. От две седмици не сме ходили никъде. И ние, като Вас гледаме прогнозата за времето. Решихме в неделя 21.03.2010г. да потопиме пръчките някъде, но сме под сериозна дилема.
Информацията е следната :
1. яз. Кърджали - Корабчето втория залив/демек десния с дървения сал в него/ дава уклей и червеноперка. Стръвта един бял или един оцветен в червено бял червей се нанизва целия на куката. Дълбочината е от 6 до 8 метра. Малко захранка и ги почвате. Не знам защо обаче кустура го няма никакъв или ако излезе ще е нещо от рода с дължина на кутре. Демек ................................................................. толкова
.
Чесно казано на нас ни омръзна този риболов. През цялата зима почти всяка седмица бяхме там. Ако ви се бие пътя си заслужава. Поне да си начешете крастата.
2. яз. Кърджали - с. Сухово /въжения мост/. По информация от познат, който е ходил на 10.03.2010г. са излизали хубави кустури от порядъка на 800 гр. - до 1200гр. В същия ден е уловена и една бяла риба около 1800гр. - 2000гр. За съжаление обаче на 14.03.2010г. не е имало същата слука. Просто рибата не е искала да взима.
3. яз. Доспат - с. Сърница /нулата/. Това е по - интересната дестинация. Миналата седмица е тръгнала да се събира каракудата, но все още не е почнала да взима. Единствено хващат мрежарите.
Мамицата им долна. Месните хора казват, че са толкова нагли, че мрежите не ги вадят от водата. Само влизат с лодките, проверяват мрежите, събират оплетената риба и отново мрежите са във водата. Не знам какво става. Няма нито ИАРА, нито колегите горски от Пазарджик правят проверки. Анархията е пълна. Искам да споделя още въпреки, че сигурно не му е тук мястото да ма прощават модераторите. В с. Сърница безработицата е страшна. Ако не се намесят на време компетентните органи нещата ще стават все по - страшни.
4. яз. Въча - с. Михалково. Вторник бях там - служебно. Пътя е отвратителен в посока от Смолян към Михалково. Не си заслужава да си трошите колите. Говорих с колегите от горското нищо още не излиза, но като се замислиш как и да излиза. От сутринта до вечерта беше пуснат ВЕЦ - с. Настън. Много силна вода се вливаше в язовира.
5. Сериозно обмисляхме варианта за посещение на Асеновградските язовири в неделя 21.03.2010г. Не сме ходили на Бодрово.
Дилемата още остава. В събота ще решаваме.
ПП Бат Бойко дано съм бил полезен. Наслука на всички.
Положението при нас е леко трагично. От две седмици не сме ходили никъде. И ние, като Вас гледаме прогнозата за времето. Решихме в неделя 21.03.2010г. да потопиме пръчките някъде, но сме под сериозна дилема.
Информацията е следната :
1. яз. Кърджали - Корабчето втория залив/демек десния с дървения сал в него/ дава уклей и червеноперка. Стръвта един бял или един оцветен в червено бял червей се нанизва целия на куката. Дълбочината е от 6 до 8 метра. Малко захранка и ги почвате. Не знам защо обаче кустура го няма никакъв или ако излезе ще е нещо от рода с дължина на кутре. Демек ................................................................. толкова

Чесно казано на нас ни омръзна този риболов. През цялата зима почти всяка седмица бяхме там. Ако ви се бие пътя си заслужава. Поне да си начешете крастата.
2. яз. Кърджали - с. Сухово /въжения мост/. По информация от познат, който е ходил на 10.03.2010г. са излизали хубави кустури от порядъка на 800 гр. - до 1200гр. В същия ден е уловена и една бяла риба около 1800гр. - 2000гр. За съжаление обаче на 14.03.2010г. не е имало същата слука. Просто рибата не е искала да взима.
3. яз. Доспат - с. Сърница /нулата/. Това е по - интересната дестинация. Миналата седмица е тръгнала да се събира каракудата, но все още не е почнала да взима. Единствено хващат мрежарите.

4. яз. Въча - с. Михалково. Вторник бях там - служебно. Пътя е отвратителен в посока от Смолян към Михалково. Не си заслужава да си трошите колите. Говорих с колегите от горското нищо още не излиза, но като се замислиш как и да излиза. От сутринта до вечерта беше пуснат ВЕЦ - с. Настън. Много силна вода се вливаше в язовира.
5. Сериозно обмисляхме варианта за посещение на Асеновградските язовири в неделя 21.03.2010г. Не сме ходили на Бодрово.
Дилемата още остава. В събота ще решаваме.
ПП Бат Бойко дано съм бил полезен. Наслука на всички.
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
в Бодрово миналата година по това време и подобни температури каракудата кълвеше добре -на торен червей имах няколко екземпляра от по 400-500 гр и множество по-малки,ама нямаше и такова снеготопене,,,поне на каракудата и е време според мен...събота и аз се замислям за бодрово...може бонусче и някое шаранче да закачим 

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мерси за подробната информация на групата от Смолян !
И при мен колебанието е голямо
Кърджали донякъде ме притеснява заради снеготопенето .
От местните язовири само Тополово е преслушан , всичко останало е неизвестно " уравнение " !
Така, че изчаквам поне частична информация какво е положението в региона
Поздрави ......
И при мен колебанието е голямо

От местните язовири само Тополово е преслушан , всичко останало е неизвестно " уравнение " !
Така, че изчаквам поне частична информация какво е положението в региона

Поздрави ......
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- научил се да хвърля
Чесно казано мислих си и за Езерово при Кроки.
Може ли някой да ми каже какво е там положението. Вярвам, че леда сигурно вече се е стопил.
Може ли някой да ми каже какво е там положението. Вярвам, че леда сигурно вече се е стопил.
Добър ден колеги,
искам да попитам за кои язовир на Тополово става на въпрос, като се тръгне от Пловдив на първия (този с кръчмата над него) или вторият този кадето е зарибен с Шаран и с дребни линове. Мерси предварително КОЛЕГИ.
искам да попитам за кои язовир на Тополово става на въпрос, като се тръгне от Пловдив на първия (този с кръчмата над него) или вторият този кадето е зарибен с Шаран и с дребни линове. Мерси предварително КОЛЕГИ.
- Don4o_62
- учете се от него
Колегата,основно много точна информация е дал.Но със стоплянето на времето много колеги от нашия регион се насочват към Чам дере.Утре смятах да ходя,но Бойко ме разубеди с неговите доводи за снеготопенето
,та ще ида другаде.Хубаво ще е да се разучи как е положението на Чама, откъм х. Боровица.От друг няма кой,освен от Смолянските колеги.Пък ние тук ще помагаме с квото можем.

Здравейте!
Мисля, утре да отида на 40-извора,някой знае ли дали кълве нещо и как да стигна , че съм от Пловдив,а не съм ходил на този язовир.
Благодаря,предварително!
Мисля, утре да отида на 40-извора,някой знае ли дали кълве нещо и как да стигна , че съм от Пловдив,а не съм ходил на този язовир.
Благодаря,предварително!

[quote="svilen"]Здравейте!
Мисля, утре да отида на 40-извора,
Преди две седмици се разходих до там, не излизаше нищо.
Предвид времето, вече червеноперката трябва да е тръгнала. Може и каракуда да дава.
Като ме вееше вятъра ме пресрешна пазача (явно вече има такъв) и макарче се мотаех без въдица ми поиска билета....
Е от горското не важи, каза искам "синия билет". Без него забранено
Трябвати билет от "Сокол" 20 кинта е бил за да можеш да ловиш на 40-те
Мисля, утре да отида на 40-извора,
Преди две седмици се разходих до там, не излизаше нищо.
Предвид времето, вече червеноперката трябва да е тръгнала. Може и каракуда да дава.
Като ме вееше вятъра ме пресрешна пазача (явно вече има такъв) и макарче се мотаех без въдица ми поиска билета....
Е от горското не важи, каза искам "синия билет". Без него забранено
Трябвати билет от "Сокол" 20 кинта е бил за да можеш да ловиш на 40-те
-
- научил се да хвърля
Днес на чама на царя по 4кг на човек от 2 до 6часа,само на бял червей.Задалжителна консумациа 5лв.това е от мен дано сам бил полезен 

- Don4o_62
- учете се от него
Да, ама Цара е на Енчец,а Чама е на устието