Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
to6o_03
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема

Мнение от to6o_03 »

някой има ли прясно инфо от малкото топло,4е мисля да ходя този уикенд
aiskrov
новобранец
новобранец

Мнение от aiskrov »

zdr-te kolegi.PI6a na latineca i se izvinqvam ama na 5 minuti po edna bukva pi6a ina4e.daite nakvo info i za drugi mesta osven stenata :smt004 naprimer za sled sadkite i taka natatak.mersi predvaritelno

Колега писането на кирилица е задължително имаи го в предвид!
slivnalia
gogi.bg
новобранец
новобранец

Мнение от gogi.bg »

Todor Georgiev написа:
qkomie написа:50 лв за скендера 20 лв за стената мисля че е нормално ..... На всички платени рибарници се плаща по 5 лв на пъчка и рибата се заплаща отделно . И излиза доста по скъпо от овчарица . Аз лични ще се радвам защото ще понамалеят хората и ще може да се ходи за риба нормално ... А сега е пълна лудница .
:smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

qkomie написа:Аз мисля вечерта да да отида на стената за сомчета .... и утре през деня . Като се прибера ще пиша да ви кажа как е бил риболова .
Как мина риболова колега?
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Верно ли е, че са махнали садките или само ги местят :roll:
Информацията ми е през човек и незнам да ли е верна :?
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
qkomie
новобранец
новобранец

Мнение от qkomie »

В неделя вечерта към 11 бяхме на стената ... Хвърлих на бял червеи и до 12 нищо ...После смених на торен пак нищо ... В 1 часа сложих 1 на рибка 1 на бял червеи и 1 на торен червеи . 1 и 30 се хвана 1 сомче 25-30 см точно на размера . След това до 5:30 без да клъвне. Започна да кълве на бял червеи от към 6 до 8 и краи .. хванах 10 сомчета 25-30 см (2-3 по големи ) После цял ден без да клъвне . Над вечер към 4 започна пак да кълве на бял червеи ..Хванах още 6-7 и това беше ....15 сомчета за 24 часа което си е малко :)
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Колеги, от всичко прочетено до тук, реших че искам да си направя едно излетче февруари с жената на таз прословута Овчарица. Аз съм от София и ви моля ако е възможно да ми кажете как се стига до язовира и в коя му част си заслужава да се лови (каракуди, платики, баби - не ме вълнуват трофейни риби). Също така, да ми препоръчате читаво хотелче за пренощуване в района. Благодаря предварително.

п.с. интересува ме пътищата как са, защото не разполагам с високопроходим автомобил, а за колегите дето ще кажат "чети темата" - изчетох я, но просото не открих никъде инфо как да стигна до някое конкретно място на язовира, което да се забавлявам с "плевелните" рибки :)
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

Колега по това време на годината само на стената понеже по ръкава или неможе да се влезе или рискуваш да те тегли трактора. Пътя до стената е срещу главния вход на тец 2 няма как да объркаш. Читав хотел в района незнам, евентуално в Раднево.
Изображение
Незнанието не е извинение.
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

topsoft написа:Колеги, от всичко прочетено до тук, реших че искам да си направя едно излетче февруари с жената на таз прословута Овчарица. Аз съм от София и ви моля ако е възможно да ми кажете как се стига до язовира и в коя му част си заслужава да се лови (каракуди, платики, баби - не ме вълнуват трофейни риби). Също така, да ми препоръчате читаво хотелче за пренощуване в района. Благодаря предварително.

п.с. интересува ме пътищата как са, защото не разполагам с високопроходим автомобил, а за колегите дето ще кажат "чети темата" - изчетох я, но просото не открих никъде инфо как да стигна до някое конкретно място на язовира, което да се забавлявам с "плевелните" рибки :)
на самия язовир има бунгала но нито занам колко лева е нощувката нито телефон за резервации в момента е актуална само стената иначе неможеш илезе от ръкава без трактор
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
LBoy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от LBoy »

(каракуди, платики, баби - не ме вълнуват трофейни риби)
От столицата нема смисъл да пътуваш до там, за рибите който са ти цел !!!
Такива риби можеш да хванеш на няколко места около София.

ПП На ЛС ще ти дам примери ...
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Имам едно въпросче,сега като паднаха температурите под 0-та , няма ли да се групира рибата на стената?
Ribarche
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

S.Koychev написа:Имам едно въпросче,сега като паднаха температурите под 0-та , няма ли да се групира рибата на стената?

:smt023 на пилешки черва сме правили лудници на стената в студовете , ама тоз гиол ден с ден не си мяза , та - проверка му маиката :drinkers:
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
qkomie
новобранец
новобранец

Мнение от qkomie »

Ако целта ти е сомчета ... Бял черви и мяташ навътре към сатката ... колкото по - навътре по кълве . :)
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Инфо за стената от вчера,3-ма познати бях там на трета лампа в края на моста, за цял ден една кофа от латекс(каракуди,червенопери и много белица),на пружина с бял и на плувка.Общо взето много слаб риболов.
Ribarche
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

S.Koychev написа:Инфо за стената от вчера,3-ма познати бях там на трета лампа в края на моста, за цял ден една кофа от латекс(каракуди,червенопери и много белица),на пружина с бял и на плувка.Общо взето много слаб риболов.
:roll: Ми то една кофа 20-25 кг. кво му е слабото :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”