Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
днес кво е положението таранки има ли
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Яко ,от 17,00часа до 20,00 часа 20-25парчета,се едриpe6o_bonev написа:днес кво е положението таранки има ли

Аз там съм пораснал...
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
утре ще я видим 

-
- ще става разбирач
как е колега видяхте ли я.Днес служебно минах през Жребчево и Римския пълна скръб.Мисля да отскоча до крапеца.
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
да не си броил улова на целия язовирbobo_33333 написа:Яко ,от 17,00часа до 20,00 часа 20-25парчета,се едриpe6o_bonev написа:днес кво е положението таранки има ли

- gupata_riba
- вече хвърля и на тежко
pe6o_bonev написа:да не си броил улова на целия язовирbobo_33333 написа:Яко ,от 17,00часа до 20,00 часа 20-25парчета,се едриpe6o_bonev написа:днес кво е положението таранки има ли

Днес 3ма човека около 40 кг таранка -НА ЛЕКО

На къса плувка ,в репея
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
даи снимки да ги видат хората
от трите камъка до градишките скали имаше около 200 човека всичките може и да са хванали 40кг таранка
от трите камъка до градишките скали имаше около 200 човека всичките може и да са хванали 40кг таранка
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
първо отидох на градишките скали че само там имаше места,един човек до мен ми каза че е от 8 часа сутринта там и няма улов аз бях там към 1 наобят стоях 2 часа не ми бутна и тръгнах да сменям мястото че ми се стори дълбоко на моста имаше бая хора но улов нямаха 2 лодки се бяха закотвили малко над моста там дет излиза остров кат спадне биле хванали някоя таранка продължих до сокола и там нищо с по 3 4 таранки на човек и то на 5 един отидох на трите камъка по някои оклеи се виждаше из живарниците стоях там 1 час на 30 човека един чичка извади таранка
и тва беше сутринта рано някав дядо пофанал някои риба ма туи то
преместих се на друг язовир и хванах 6 кленчета по педя и отгоре и се прибрах щатслив

преместих се на друг язовир и хванах 6 кленчета по педя и отгоре и се прибрах щатслив
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
не лъжи хората че скъп бензинаbobo_33333 написа:Яко ,от 17,00часа до 20,00 часа 20-25парчета,се едриpe6o_bonev написа:днес кво е положението таранки има ли

-
- ще става разбирач
Хора недейте така че наистина скъп бензина и нафтата.Едни я убили други нищо не давало.Пуснете снимки да видим.Аз не крия никога улова,да не е мой язовира 

Големи дилеми бре колеги ... рибата просто е групирана и за тва на некои места я скъсват без никви захранки и чалъми, даже и да си пълен хамалюлю пак ще хванеш ,но повечето хора си се капотират прилично ..... но дашните местата как да кажа са постоянно заети от Севлиевските месопреработватели та за хора от далечни дестинации в момента не е оправдано да се разкарват ....ако се качи водата и да се затопли да се пръсне рибата тогава вече ще е друга бира 
Аз лично мисля да стъпя там чак след забраната ,то тва не е риболов в момента ....тва е някакъв лош филм на Костурица ...за тея дето риболова е за кеф и отдих а не за тъпчене на бурКанье по добре да не бият път напразно

Аз лично мисля да стъпя там чак след забраната ,то тва не е риболов в момента ....тва е някакъв лош филм на Костурица ...за тея дето риболова е за кеф и отдих а не за тъпчене на бурКанье по добре да не бият път напразно

Ходя по каменяци и меткам изкуственяци
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Как да ти снимам 70 таранкиvasko102530 написа:Хора недейте така че наистина скъп бензина и нафтата.Едни я убили други нищо не давало.Пуснете снимки да видим.Аз не крия никога улова,да не е мой язовира

Пък за нафтата -скъпа,не-скъпа ,все пак идваш да си прайш кефа,кълве ,не-кълве,фащаш,не-фащаш,да не да искаш с риба да избиваш,бензин и нафта.
Брадчедите на другия бряг ,дикме пълнят живарниците,за вас все няма

Днес сутринта и един шаран 2,5 -3кг видях ,че извадил един колега ,на леко ,покрай таранките...
Аз там съм пораснал...
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
Как да ти снимам 70 таранки
,прайм спортен риболов,фани и пусни...
Пък за нафтата -скъпа,не-скъпа ,все пак идваш да си прайш кефа,кълве ,не-кълве,фащаш,не-фащаш,да не да искаш с риба да избиваш,бензин и нафта.
на теб кеф ли ти е да висиш цял ден и да не ти помирише червея

на теб кеф ли ти е да висиш цял ден и да не ти помирише червея