Любимия воблер!

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Любимия воблер!

Мнение от Troli Rapala »

oldman написа:Искам да попитам каква е оптималната дебелина на влакното за риболов на костур, за да е максимално удоволствието? 0.10?
0.06-0.10мм плетеняк или 0.18-0.20мм монофил! :wink: Има и други тънкости,но бих ги споделил с теб само на живо без хейтъри и лузъри наоколо! :idea: :drinkers: Костурите на тролинг са висш пилотаж и има съвсем друга тръпка= бързината на влачене и гол след гол=страшна динамика и екшън! :drinkers: Много ги кльопам тия костури,ейй! :rolleyes: Отивам да апнем сома на кльонк,че оня лудия Вестел е изловил всите големи и ни е оставил само зарибител на тролинг! :evil: :twisted: :cry: :drinkers: Мешат се на Господ в работата с тия Зарибявания и омешване на домашни кетфиши с диви китфиши! :cry: :mrgreen:Колко от вас могат да хванат 4-рите основни хищника на Жребеца за един ден? :rolleyes: Сом,щука,бяла и костур са "Златната четворка" в риболова на хищници и не съм виждал друг да я направи за ден! :rolleyes: :wink: :drinkers: Аз ги мога тия тарикатлъци,но още не съм ви отворил на гяволиите как става и само можете да си мечтаете за подобен успех! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

capetano написа: Много ми се ще да видя тазгодишни и миналогодишни сомове на снимка :D
Ми хвани си и ще видиш! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Иначе си имам счетоводител и не съм опрял до теб да ми оправя ДДС-то на сомовете или воблерите! 8) :wink: Ако имам нужда от Секретар или Секретарка,ще те потърся за да мина по-тънко! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

spookymiro написа: Алооу, зеления.....
Нещо все съм ти в устата, като трън в гащите.
Щом седнеш на компа и започвам да те боцкам.

Не спираш да лъжеш, плюеш и да злословиш по мен!
Сега ще обясня по повод отритването:
Пролетта на 2012-та. Беше си турил тайно газова уредба и реши, че вече си фанал бога за шлифера и нямаш нужда от партии за риболовите, защото парите ще ти стигат да ходиш сам. И като истински Мъж, Боец и Велик Тролингист не се обади да го кажеш а се скри зад полита на жена си и я накара да лъже, че си с децата навън и ще ми звъннеш като се прибереш. А всъщност беше отишъл сам за риба, въпреки уговорката ни с теб и още един колега да ходим тримата заедно. Да ама видиш ли, колегата имал път и минал през вас, щото не вдигаш телефона, за да се разберете за риболова и кво да види - няма лодка, няма кола.
Това беше хем Жалко, хем Смешно и оттук нататък никой на никого не се обади.

И така, ти излезе от кръга на доверието и вече нямах причина да ти трая щуротиите, дето пишеше по форумите. То не че и преди много ги траех, ама поне част от споровете сме ги водили на живо. И така започнаха нашите противоречия из форумите, които към днешна дата за теб са преминали в сляпа злоба и желание да ме злепоставиш, породени от завистта ти че напоследък се справям доста по-добре от теб в риболова. Не можеш да го преглътнеш и затова и постоянно размахваш разни истории от нафталина, в които послъгваш, удобно премълчаваш или изопачаваш нещата.

Прочети внимателно това, което ще ти напиша:
Това, че имаш проблеми с нарцистичното си его не ме засяга. Няма да те оставя да си развяваш коня за моя сметка.
Спри да се занимаваш с мен и аз ще ти отвърна със същото. Ти ще си геройстваш във форума, аз ще си се смея пред компютъра.
Ако продължиш, няма да те оставя да злословиш и да ме очерняш и ще ти отговарям със същото. Естественият резултат от това най-вероятно ще е БАН и за двамата - нещо, което аз определено ще преживея по-лесно.
Капиш? :mrgreen: :drinkers: :finga:
Пич,интелигентните копелета могат да изразят чувствата и емоциите си с два реда или едно изречение,а не да пишат безмислени фермани,които нямат нищо общо с темата за воблерите! :mrgreen: :wink: Кажи просто:Троли е лъжец,крадец или убиец и ще ти олекне! :ANAL: Бих ти шута само защото каза на Емо Тапетникофф моя бияч и това е! :idea: Той го пусна в онази тема,но след моя протест изтри снимката!КАПИШ? :wink: Оставих ви две години да се вкарате във Филми,колко сте добри и разбирате от воблери и сомове,та станахте близнаци по писане и брисане на фермани без грам собствена логика или мисъл! :rolleyes: :mrgreen: Нема лошо,но не прекалявайте и слезнете малко на земята,защото рибите са ви малко и малки за претенциите! :rolleyes: :drinkers: Това е ГОЛАТА ИСТИНА,та треа да черпите,че ви събудих от сладките сънища! 8) :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Вто Сеп 09, 2014 10:13 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

sara2 написа:Прекалено голямо внимание му се обръща на това психо самонарекъл се "Troli Rapala". Голям спец в тролинга, а на всички преминали състезания го няма в спечелилите. Голям майстор бе! Няма да се учудя, ако се изкара, че той измислил тази дисциплина в риболова, а възможностите му през последните години са до костури, та били и по кило. Отново се измъква от мъжка игра предложена му от "Vestel". Дотам ти стиска бе "пич", както се изразяваш в последните си постове бе психо. Покажи една свястна риба /сом/ от последните 3 години уловена от теб. :lol: :lol: :lol:
За 6 години имаш 22мнения и повечето са плюене на чужд адрес,та сметай колко си зле! :rolleyes: :mrgreen: Нема как да ме жегнат твоите плювни и повръщаници! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

аксел написа:.......не,не.....и пак не.....отималното е 0,06 при размер 0.08 вече си жалък страхливец,защото употребяваш прекалено груба линия,удоволствието се губи,пък и от ИГФА няма да ти признаят рекорда.
Нещо на теб ти се губи,но не съм мозъчен хирург а обикновен тролингист дет знае да сеца костури на тролинг! :mrgreen: Ти ако си бил два-три пъти куфар у некоя лодка,нема лошо и те поздравявам за смелоста да се изкажеш неподготвен по темата! :mrgreen: Сигурно пердашиш яко на тролинг по Марица,особенно сега по разливите е заприличала на язовир и се вживяваш много? :roll: :rolleyes:
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

Troli Rapala написа:... Бих ти шута само защото каза на Емо Тапетникофф моя бияч и това е! :idea: Той го пусна в онази тема,но след моя протест истри снимката!КАПИШ? :wink:...
Ето кратко:
Ти си клеветник!
Не съм казвал на Тапета за бияча ти. Факт е, че го пусна в някаква тема, но не го е разбрал от мен.
На клетви не вярвам, че е пълно с измекяри но ако искаш, може да се подложим и двамата на детектор на лъжата.

Още кратко:
По повод "шута" - обяснил съм го подробно в предишният си пост за да няма недоразумения. Детектора пак е оферта.

Кратка оферта:
Отиваме на детектор и който лъже изчезва завинаги от форумното пространство.
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Радвам се,че не си ти! :wink: :drinkers: Другият вариант е да е Гео или Каракудки,та все някога ще разбера истината и съответно ще ти се извиня! :idea: :drinkers: Но все пак летиш напоследък в облаците и треа малко да се събудиш от реалноста!Аз не съм в Голямата игра,защото не мога да си го позволя,а не защото съм некадърен=това ми е тезата! :idea: Хващайте Големи риби на ваши воблери,които вие сте си ги нарочили за любими биячи,но да не е един трофей=късметлийски!Когато имаш повечко класни риби,значи не е само на късмет,а има знания и опит зад тях и хващането им!Готовите рецепти открити от някой бачкат година-две,а после като нема кой да ти подаде инфо и нещата замират! :idea: Пример-Монтана! :wink: Вече не са лесни,защото ситуацията и популацията е друга и хоп стана труден тролинга! :rolleyes: :wink:
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Троли-Костура ,тази година има поне 20 риболовеца,с риби за които ти не можеш и да си мечтаеш,откъде-накъде се смяташ за капацитет по сомовете?
валатът не най-лошото нещо на света
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

аксел написа:Троли-Костура ,тази година има поне 20 риболовеца,с риби за които ти не можеш и да си мечтаеш,откъде-накъде се смяташ за капацитет по сомовете?

Чудесно,алал да са им,ма кво общо има това с темата или моите подвизи? :rolleyes: Ходи им брой сомовете,като си немаш друга работа! :mrgreen: Аз не гледам по чуждото,а си гоним моето и това ме отличава например от тармъкчиите по Марица! :twisted: Ти нямаш нищо общо с риболова на тролинг,та каквото и да кажеш ще е на ниво куфар в тролинга! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Вземайте си ги сомовете на тармък с по 50-100либри от брега на Марица,но поне си трайте и се скрийте,защото сте пример за смях,погнуса и селяния в риболова! :twisted: Точно като вас търмъкчиите сецат толстолоби с две тройки и олово и га заметнат у стадото и закачат некой екземпляр за гърба и сецат яко минута-две дорде го извлачат на брега и после се хилят до уши,като през цялото време викат много и псуват грозно,та да ги чуят на село,на площада и да мляскат комшиите блажно от безплатния обяд! :twisted: Гледайте селското клипче на Коко7784 от Свиленград и ще си изповръщате червата от месарското отношение и ваденето на рибата!Вие не сте спинингисти,а тармъкчии от ниска класа! :twisted: При вас нема техника на вадене Но-стик,защото не ви требва!Требват ви само пържоли и то бързи за минута-две!Толко сте зле,че ако пуснете клип в Тубето и ще ви го изтрият за минута-две,заради прекомерна селяния и перверзия тип Атанаска от Павликени! :twisted: :drinkers: :mrgreen: Лека нощ,па пробвайте утре и без воблери тармъченето! :rolleyes: :mrgreen:
djeky
новобранец
новобранец

Мнение от djeky »

Troli Rapala написа:
аксел написа:Троли-Костура ,тази година има поне 20 риболовеца,с риби за които ти не можеш и да си мечтаеш,откъде-накъде се смяташ за капацитет по сомовете?

Чудесно,алал да са им,ма кво общо има това с темата или моите подвизи? :rolleyes: Ходи им брой сомовете,като си немаш друга работа! :mrgreen: Аз не гледам по чуждото,а си гоним моето и това ме отличава например от тармъкчиите по Марица! :twisted: Ти нямаш нищо общо с риболова на тролинг,та каквото и да кажеш ще е на ниво куфар в тролинга! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Вземайте си ги сомовете на тармък с по 50-100либри от брега на Марица,но поне си трайте и се скрийте,защото сте пример за смях,погнуса и селения в риболова! :twisted: Точно като вас търмъкчиите сецат толстолоби с две тройки и олово и га заметнат у стадото и закачат некой екземпляр за гърба и сецат яко минута-две дорде го извлачат на брега и после се хилят до уши,като през цялото време викат много и псуват грозно,та да ги чуят на село,на площада и да мляскат комшиите блажно от безплатния обяд! :twisted: Гледайте селското клипче на Коко7784 от Свиленград и ще си изповръщате червата от месарското отношение и ваденето на рибата!Вие не сте спинингисти,а тармъкчии от ниска класа! :twisted: При вас нема техника на вадене Но-стик,защото не ви требва!Требват ви само пържоли и то бързи за минута-две!Толко сте зле,че ако пуснете клип в Тубето и ще ви го изтрият за минута-две,заради прекомерна селяния и перверзия тип Атанаска от Павликени! :twisted: :drinkers: :mrgreen: Лека нощ,па пробвайте утре и без воблери тармъченето! :rolleyes: :mrgreen:
Но коменд....................

:D :D :D :D
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Вие сте страхливците,които се срамувате да си пуснете месарските клипчета,а не аз! :idea: Аз съм открит и няма какво да крия,та налягайте си парцалите преди да грачите без причина по мен!Първо вижте собствените си недъзи,преди да гледате у чуждата кошница,която е на Световно ниво в риболова,защото се опирам на Световните правила и ЕТИКА в риболова! :wink: :idea: :axe: Вие не знаете,какво е етика в риболова или кои са 10-те божии заповеди,защото ако ги знаехте нямаше да ги нарушавате ежеминутно! :cry: Вие не знаете и не разбирате от риболов,вие нямате определени цели в риболова,освен вашето занимание да е просто селско надцакване на площада,за да ви видят и обърнат внимание!Ето,че Троли ви обърна внимание на Големите Недъзии дано някога ги излекувате,защото сам не мога да ви оправя и оздравя,треа да имате и желание! :rolleyes: :mrgreen: :drinkers: Ако бях Нарцис като вас,щях да се пъчим до всеки по-голям сом на снимките,но точно защото не съм Нарцис като вас и на снимките ми има само рибата,като доказателство за улова!За това и ги снимам у ваната и у банята,защото не съм Нарцис-КАТО ВАС! :idea: :wink: :drinkers:Защото ИСТИНСКИТЕ спинингисти по София/мога да ви изброя десетки имена/,слагат тройки без контри за да не нараняват рибата=нема как да го знаете и разберете у вашето село,просто интелектуална разлика между риболовци от класа и псевдо-спининглисти! :idea: :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

аксел написа:.......не,не.....и пак не.....отималното е 0,06 при размер 0.08 вече си жалък страхливец,защото употребяваш прекалено груба линия,удоволствието се губи,пък и от ИГФА няма да ти признаят рекорда.
Пич,не се напъвай,щот за да разбираш правилата на ИГФА,не треа да си тиква! :mrgreen: :axe: Въпреки усилията,които си положил със запетайките,пак имаш две-три правописни грешки,като първата е фрапантна и произтича от правилото,че всяко ново изречение започва с Главна буква,но ти надхвърляш всякакви правила започвайки с малки точици,които всъщност обрисуват твоята същност! :wink: :rolleyes: :mrgreen: Жалка гледка,отивам да си поплача за твоето невежество и недъзи! :cry: :cry: :cry:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

АКСЕЛ:
Заглавие: Re: Плетено влакноМнениеПубликувано на: Пет Мар 28, 2014 21:08

"Тролинга е бабешка дисциплина,питай Кроки,той знае!.......и както се видя,няма нужда ни от кой знае,какви макари,пръчки,техники ноу стик и други глупости."

Щом смяташ така,какво правиш тук освен да дразниш с тъпотата си? :rolleyes: Марш от тук и си пиши в Спининга,дето епълно с неудачници! :mrgreen: На тролинг тая година има 105 и 92кила Март месец,от когато ти е мнението! :wink:Та марш,че стана за смях сред тролингистите! :twisted: Тея с по 100килограмови сомове или 5-часови битки,ако са бебета,ти треа да си .....биеш куршума от мъка! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ashmodean8004 написа:Ще цитирам моя приятел Емо " Смея се яко"!!! Хахаха хохохо
Смей се,не ми пречиш! :wink: Купих три воблера за 120$,а ги продадох на двама американци и един швед за 420$ без да се смея,съвсем хладнокръвно! :drinkers: И всичко това е в резултат,че нищо не разбирам от воблери,а просто се шматкам ей така и си свиркам в лудницата! :rolleyes: Това не го можете,а и нема да ви отварям на тарикатлъци,само крайния резултат е важен! :mrgreen: Зъбя се яко! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Миро-Томахавката и Миро-Спокойно могат да ми влезнат във фийдбеците и да потвърдят,за да се смееме всички заедно,колко съм луд на тема воблери! :mrgreen: :drinkers: 100$ на воблер печалба ме превръщат в Легенда на тая тема! :idea: Не се хваля,просто факт! :wink: :mrgreen: :drinkers: Зъбя се яко! :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”