Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Долни Богров-платеното
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Долни Богров-платеното
Дайте някаква прясна информация все някой трябва да е ходил скоро.
EMSKI написа:Дайте някаква прясна информация все някой трябва да е ходил скоро.
Прясна прясна http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=88194" onclick="window.open(this.href);return false;
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Информация от днес - рибите са вдигнати, ловят се успешно на мач с постоянна стрелба на пелети. Задължително е ползването на дюшек, който няма, може да си наеме от там на цена от 3 лева. Това решение на собственика според мен е правилно и заслужава похвала. Успех на всички колеги!
+1 за дюшеците
Аз бях там в неделя, страшно много народ имаше, но не мога да кажа, че се скъсаха да хващат. При мен имаше 4 риби - 9.5, 10.5, 6, 8, от 7 до 14 часа. Лових на фидер с метод хранилки, захранка Халибут, Ягода, Халва, стръв пелети скопекс, или халибут, попъп банан. Монтаж на косъм.
Аз бях там в неделя, страшно много народ имаше, но не мога да кажа, че се скъсаха да хващат. При мен имаше 4 риби - 9.5, 10.5, 6, 8, от 7 до 14 часа. Лових на фидер с метод хранилки, захранка Халибут, Ягода, Халва, стръв пелети скопекс, или халибут, попъп банан. Монтаж на косъм.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Винаги съм с 2 ръце за, що се отнася опазване на рибата. И все пак ако малко се замисли човек - това е нещо като с "чужда пита - майчин помен". Ако се разсъди трезво, най-заинтересован от опазването на рибата във водоема би следвало да бъде самият арендатор. Намирайки начин хем да опазва рибата, хем да му плащат хората за опазването и (било то и по 3лв) го прави един чудесен бизнесмен. Но не мисля че го прави заради рибата. Досега толкова време, със сигурност се е нагледал доста как сульо и пульо търкалят шараните в пръстта. Мисля че човек, който го е грижа за рибите от самото начало на вземането на язовирчето под аренда, щеше да вкара подобно правило. От това като заключение може да са 2 неща - или характерът на човека се е променил и изведнъж е започнало да му става жално за рибите. Или е намерил начин да взима по още 3 лв към 8-те
Кое е по-вероятно всеки си решава. Нищо лично към собственика, просто разсъждения, във връзка със започналите похвали! 

Правилото е всеки да е с дюшек, никой не задължава колегите да си вземат под наем. Може да си купи и да си го носи. Положителното е, че от една страна се опазва рибата, а от друга се дава възможност на колеги, които не могат да си позволят на този етап дюшек или не им е удобно пренасянето поради липса на кола (като мен) да ловят. А това, че не го е направил по рано и аз не мога да си го обясня.
-
- вече хвърля и на тежко
Идеята е супер
По-малко за мъкнене и по-малко смрад!
Последния път ми дадоха дюшека безплатно.

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ей това визирам! В Англия по всички клубове тия неща са безплатни, за да може да не се наранява рибата. По този начин тя е на първо място, всеки може да ползва съоръженията с цел запазване здравето на рибоците. Ако и тук е такава идеята - с времето ще си проличи. Ако е за 3-те лева, пак ще си проличи. Но сме в България(bubsa) написа:Идеята е супер![]()

Къде е Англия, къде сме ние 
Аз подкрепям идеята за дюшеците с 2 ръце, съмнявам се, че арендатора ще има против партии, в стил колегите до нас имат дюшек давам им 1.5 левчета и го ползваме заедно. На рибарниците в Англия просто са го измислили по тарикатско и търговски, дам допълнителния такъм просто ти е включен в цената, без значение дали си го имаш или не.

Аз подкрепям идеята за дюшеците с 2 ръце, съмнявам се, че арендатора ще има против партии, в стил колегите до нас имат дюшек давам им 1.5 левчета и го ползваме заедно. На рибарниците в Англия просто са го измислили по тарикатско и търговски, дам допълнителния такъм просто ти е включен в цената, без значение дали си го имаш или не.

Колега безплатен обяд няма никъде , просто си се объркал винаги всичко е включено в някаква цена и за нещо.Не съм адвокат на арендатора но това е единственото място на 20 мин. от София където простосмъртен може да изпита тръпката да тегли едра риба и ако я извади да се снима за спомен и да се фука колко голям рибар е.Нормално е арендатора да си пази стоката . Има условия и те трябва да се спазват това е . В магазина не ти дават сирене и хляб без пари па дори и в Ливърпул.Redimido написа:Ей това визирам! В Англия по всички клубове тия неща са безплатни, за да може да не се наранява рибата. По този начин тя е на първо място, всеки може да ползва съоръженията с цел запазване здравето на рибоците. Ако и тук е такава идеята - с времето ще си проличи. Ако е за 3-те лева, пак ще си проличи. Но сме в България(bubsa) написа:Идеята е супер![]()
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ти ако знаеш, колко пари давам аз за риболов - ще замълчиш завинагиatanasko написа:Колега безплатен обяд няма никъде , просто си се объркал винаги всичко е включено в някаква цена и за нещо.Не съм адвокат на арендатора но това е единственото място на 20 мин. от София където простосмъртен може да изпита тръпката да тегли едра риба и ако я извади да се снима за спомен и да се фука колко голям рибар е.Нормално е арендатора да си пази стоката . Има условия и те трябва да се спазват това е . В магазина не ти дават сирене и хляб без пари па дори и в Ливърпул.Redimido написа:Ей това визирам! В Англия по всички клубове тия неща са безплатни, за да може да не се наранява рибата. По този начин тя е на първо място, всеки може да ползва съоръженията с цел запазване здравето на рибоците. Ако и тук е такава идеята - с времето ще си проличи. Ако е за 3-те лева, пак ще си проличи. Но сме в България(bubsa) написа:Идеята е супер![]()

Здравейте колеги. В момента нямам дюшек и искам да ви попитам, дали има достатъчно под наем? За да не се окаже да отида там (пътувам с градски транспорт) и да са свършили. 

Има, мисля че 30 или поне арендатора така каза, няма да са свършили, особено ако е през седмицата.
Здравейте.Току-що се връщам от баластиерата Враждебна пълно капо.Хора писна ми казвам ви.В сряда мисля да посетя Долни Богоров.Някой ще ми каже ли нещо защото аз съм на 14 и все още нямам дюшек?Ако някой ще ходи в сряда може да се разберем и да ми пообясни някой неща в риболова защото все още съм начинаещ.Благодаря предварително!
ХВАНИ И ПУСНИ!
-
- научил се да хвърля
Някой може ли да каже какви аромати са най-подходящи за това време на сезона ? или някой ако е ходил последните дни , на какво взима най-много освен пелетите от там