Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
- недялко радков
- ще става разбирач
Re: САФРИД 2011
88бр. 2 кг. едър?Едър е 48 бр. 2 кг.Иначе поздравления за смелостта да влезеш в това море и за улова!Едър,дребен,все е мезе

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- вече хвърля и на тежко
има към 20 граци а сафрида е много едър
от брега

трябва да си луд да влезнеш в такива вълни. вчера бях на поморие на морския клуб - прибоя вдигаше по 5 метра пръски на моменти. с морето шега не бива! хубавото е, че уикенда вече се оправя и чакаме тази провеза да докара повечко риба и по южното черноморие.недялко радков написа:88бр. 2 кг. едър?Едър е 48 бр. 2 кг.Иначе поздравления за смелостта да влезеш в това море и за улова!Едър,дребен,все е мезе![]()
![]()
Човека ви е обяснил че е мятал от брега .Да страхотен късмет за празниците с това време,дано за уикенда се пооправи

- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
Вчера кило и половина сафрид и 4 чернокопа пред 2-ра буна Кранево вързахме се за мидарника. Имаше и колеги с яхта пообиколиха и застанаха до нас изкараха и те по някоя риба. Днес към обяд пак ще влизаме видях че има 5-6 лодки до мидарника.
Здравейте, вчера около Несебър с лодки са вадели по 3-4кг на човек, днеска вятър, вълна само 2-3 лодки по 2кг. Това е последното инфо около Н-с.
Блазе им на тези които имат лодки. Лошото е че тука са големи егоисти познати с лодки колко щеш, ама някой да те вземе хич!!!
Блазе им на тези които имат лодки. Лошото е че тука са големи егоисти познати с лодки колко щеш, ама някой да те вземе хич!!!
Снощи на Морска гара Варна ,до кулата взех около 30-40 граци на белена скарида , но много духаше .
-
- вече хвърля и на тежко
денс Созопол вълна много,вятър още повече,риба не чак толкова ,от 16 до 19.00 часа 71 бр. не лош сафрид и малко граца.Като се прибрах в къщи преличах на гъба за съдове колкото и да я стискаш все пусках вода
Кире пускам стари снимки за цвят по темата е с част от екипажаКИРО написа:Често-често,колко често ?lusienn написа:А Кире аз много ти се радвам-я колко добре изглеждаш-личи си че често ходиш за риба в морето-честито и пак така със снимки-репортаж
![]()
За тази година само 45 пъти съм влизал.
Ама скоро ще набера обороти.![]()
Недялко,нощем на червея наистина си налитат
йедрите.Не им прощавай.
Мен вече ме мързи да се киризя в тъмното.

Риболовци.
-
- вече хвърля и на тежко
Сега се връщам от созопол резултат:23 сафрида за 1:30минути от 13:00 до 14:30 две скъсани чепарета на брега по простата причина че бряг нямаше
и целия бях мокър до ушите.Бях сам с жената и толкова издържаха.Вълната беше нечовешка а вятъра пронизващ
.
На връщане минах покрай Илия Бояджиев няколко човека хвърляха резултата-0.Това от мен ще кача някой снимка като изсъхна

На връщане минах покрай Илия Бояджиев няколко човека хвърляха резултата-0.Това от мен ще кача някой снимка като изсъхна
Поне до неделя ще е така.
как ще е до неделя? дават го да се оправя вече времето - още в петък вечерта вълната трябва да падне и уикенда дано да е доста по-спокойно морето. основно справки за вълните правя по един турски сайт - http://www.dmi.gov.tr/en-US/marine-metu ... ayfaBaslik - но и прогнозите за вятъра са да поутихнеlefera1 написа:Поне до неделя ще е така.
-
- вече хвърля и на тежко
Морето не беше за рибари

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Колега това под бар Хасан ли е?
-
- вече хвърля и на тежко
Това е на Германката имаше още 3-4 човека на скалите отсреща но времето небеше истина