Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето - 2013
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- научил се да хвърля
Re: С лодка в морето - 2013
Браво колега!Който му разбиара се кефи, а тези които неразбират само си правят разходки с лодки и неверват!gleen написа:Днес пред ривиера двама 35 бр. лефера. От9.30 до 17. 30ч.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
днес влизане от черноморец, проби до биволите по един два сафрида се хвашаха, оттам тръгнахме да я тъсрим по гъста риба и между остров Св.Иван и созопол го набарахме сафрида, до 11:00 двама 8 кг сафрид и към кило чернокоп,много се раздуха и се понамокрихме навращане :Р:Р
Вчера пред Рубин,Дружба 80бр. чернокоп по 100-200гр. и сафрид на чепаре 

-
- ще става разбирач
браво колега , на какъв цвят чепаре и размер се хваща.Ако може и снимка да покажеш на такъма . По сериозни удари имаше ли ?dilinger написа:Вчера пред Рубин,Дружба 80бр. чернокоп по 100-200гр. и сафрид на чепаре
колеги дайте няква данна за южното черноморие,че утере евентуално смятам да изпреваря дъжда
,което май е малко вероятно .......

Сутринта пред Ривиера от 7.00-9.30 - 14 лефера общо с колегата. Здраво се намокрихме и излязохме ,вълната стана голяма за гуменката ни .
-
- научил се да хвърля
Браво!Дайте,ако може повече инфо-какво беше чепарето:цвят,номер.Благодаря!margo написа:Сутринта пред Ривиера от 7.00-9.30 - 14 лефера общо с колегата. Здраво се намокрихме и излязохме ,вълната стана голяма за гуменката ни .
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Браво, колега, утре и аз влизам там, дано имаме слука...за лефер чул ли си нещо?martcho написа:днес влизане от черноморец, проби до биволите по един два сафрида се хвашаха, оттам тръгнахме да я тъсрим по гъста риба и между остров Св.Иван и созопол го набарахме сафрида, до 11:00 двама 8 кг сафрид и към кило чернокоп,много се раздуха и се понамокрихме навращане :Р:Р
Днес имаше пълен екшън. Влязохме от Черноморец към 7:30 сутринта и тръгнахме отново към нашето си място на мидарниците на о-в Св. Иван, по пътя ни до там имаше период в който се движихме успоредно с един делфин и беше страхотно! Пристигнахме там, вързахме се и почнахме. В началото тръгна доста добре на бързо задънихме кофата и до там ... след това изчезна и към 10:30 като се почна постоянно вадене на добър едър сафрид. Оловото не стигаше до дъното и вече се беше хванал. За протокола да спомена че бяхме около 30 - 40 лодки там и всички вадеха риба доволно. Това продължи така до около 14:00 и трябваше да излизаме, че имахме работа. Лошото беше че рядко се случваше да се правят гердани, максимума беше 3 - 4 риби на чепаре. Крайният улов около 8 - 9 килограма добър сафрид и няколко чернокопа. Тръгнахме да се прибираме към Черноморец и гледаме от една лодка (тези дето са с турбина като джетовете) ръкомаха една жена, отиваме ние и кво става... нещо вода влязла не където трябва и турбината отказала и айде едно въже завързахме ги и Хондата не ни предаде. Имаше много емоции и беше страхотен излет.
Поздрави и наслука !
Поздрави и наслука !
Колега и аз ще влизам утре пак към Св.Иван смятам да я тарся, иначе тролих предния път нищо, но днес един авер на ахелой взел 3 лефера.harley666 написа:Браво, колега, утре и аз влизам там, дано имаме слука...за лефер чул ли си нещо?martcho написа:днес влизане от черноморец, проби до биволите по един два сафрида се хвашаха, оттам тръгнахме да я тъсрим по гъста риба и между остров Св.Иван и созопол го набарахме сафрида, до 11:00 двама 8 кг сафрид и към кило чернокоп,много се раздуха и се понамокрихме навращане :Р:Р
Някои знае ли нещо за нефтобазата и острова, днес от нас ги броих над 30 лодки ???дане не се нахакал чернокопа в залива ???
-
- ще става разбирач
Кранево добър чернокоп но пръснат и многооо навътре,и добър сафрид съ6то ,но пак много разпръснат ,явно зъбатия не му дава да се събере!!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

-
- вече хвърля и на тежко
Информацията която имам от Поморийски рибар е че около Несебър са вземали около 30-на лефера, дали е вярно няма си на идея не съм видял с очите си ......Иначе в Поморие явно не шават много , явно чакат сигурна информацияmartcho написа:Колега и аз ще влизам утре пак към Св.Иван смятам да я тарся, иначе тролих предния път нищо, но днес един авер на ахелой взел 3 лефера.harley666 написа:Браво, колега, утре и аз влизам там, дано имаме слука...за лефер чул ли си нещо?martcho написа:днес влизане от черноморец, проби до биволите по един два сафрида се хвашаха, оттам тръгнахме да я тъсрим по гъста риба и между остров Св.Иван и созопол го набарахме сафрида, до 11:00 двама 8 кг сафрид и към кило чернокоп,много се раздуха и се понамокрихме навращане :Р:Р
Някои знае ли нещо за нефтобазата и острова, днес от нас ги броих над 30 лодки ???дане не се нахакал чернокопа в залива ???

-
- новобранец
Вчера пред Несебър имаше лефер - аз видях един на 1м от мен - до там успях да го докарам.... на сафридено чепаре
-
- новобранец
колегата пък се раздели с три куки, докато сложи леферското чепаре, за жалост ни подминаха
Ей тез красавци днеска сутринта пред Ривиера.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.