С лодка в морето - 2013

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
strelolist
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: С лодка в морето - 2013

Мнение от strelolist »

gleen написа:Днес пред ривиера двама 35 бр. лефера. От9.30 до 17. 30ч.
Браво колега!Който му разбиара се кефи, а тези които неразбират само си правят разходки с лодки и неверват!
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
martcho
новобранец
новобранец

Мнение от martcho »

днес влизане от черноморец, проби до биволите по един два сафрида се хвашаха, оттам тръгнахме да я тъсрим по гъста риба и между остров Св.Иван и созопол го набарахме сафрида, до 11:00 двама 8 кг сафрид и към кило чернокоп,много се раздуха и се понамокрихме навращане :Р:Р
Аватар
dilinger
новобранец
новобранец

Мнение от dilinger »

Вчера пред Рубин,Дружба 80бр. чернокоп по 100-200гр. и сафрид на чепаре :wink:
SANTIMIR
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SANTIMIR »

dilinger написа:Вчера пред Рубин,Дружба 80бр. чернокоп по 100-200гр. и сафрид на чепаре :wink:
браво колега , на какъв цвят чепаре и размер се хваща.Ако може и снимка да покажеш на такъма . По сериозни удари имаше ли ?
Аватар
mtiholov
новобранец
новобранец

Мнение от mtiholov »

колеги дайте няква данна за южното черноморие,че утере евентуално смятам да изпреваря дъжда :) ,което май е малко вероятно .......
margo
новобранец
новобранец

Мнение от margo »

Сутринта пред Ривиера от 7.00-9.30 - 14 лефера общо с колегата. Здраво се намокрихме и излязохме ,вълната стана голяма за гуменката ни .
gromost
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gromost »

margo написа:Сутринта пред Ривиера от 7.00-9.30 - 14 лефера общо с колегата. Здраво се намокрихме и излязохме ,вълната стана голяма за гуменката ни .
Браво!Дайте,ако може повече инфо-какво беше чепарето:цвят,номер.Благодаря!
harley666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от harley666 »

martcho написа:днес влизане от черноморец, проби до биволите по един два сафрида се хвашаха, оттам тръгнахме да я тъсрим по гъста риба и между остров Св.Иван и созопол го набарахме сафрида, до 11:00 двама 8 кг сафрид и към кило чернокоп,много се раздуха и се понамокрихме навращане :Р:Р
Браво, колега, утре и аз влизам там, дано имаме слука...за лефер чул ли си нещо?
Аватар
stil92
новобранец
новобранец

Мнение от stil92 »

Днес имаше пълен екшън. Влязохме от Черноморец към 7:30 сутринта и тръгнахме отново към нашето си място на мидарниците на о-в Св. Иван, по пътя ни до там имаше период в който се движихме успоредно с един делфин и беше страхотно! Пристигнахме там, вързахме се и почнахме. В началото тръгна доста добре на бързо задънихме кофата и до там ... след това изчезна и към 10:30 като се почна постоянно вадене на добър едър сафрид. Оловото не стигаше до дъното и вече се беше хванал. За протокола да спомена че бяхме около 30 - 40 лодки там и всички вадеха риба доволно. Това продължи така до около 14:00 и трябваше да излизаме, че имахме работа. Лошото беше че рядко се случваше да се правят гердани, максимума беше 3 - 4 риби на чепаре. Крайният улов около 8 - 9 килограма добър сафрид и няколко чернокопа. Тръгнахме да се прибираме към Черноморец и гледаме от една лодка (тези дето са с турбина като джетовете) ръкомаха една жена, отиваме ние и кво става... нещо вода влязла не където трябва и турбината отказала и айде едно въже завързахме ги и Хондата не ни предаде. Имаше много емоции и беше страхотен излет.

Поздрави и наслука !
martcho
новобранец
новобранец

Мнение от martcho »

harley666 написа:
martcho написа:днес влизане от черноморец, проби до биволите по един два сафрида се хвашаха, оттам тръгнахме да я тъсрим по гъста риба и между остров Св.Иван и созопол го набарахме сафрида, до 11:00 двама 8 кг сафрид и към кило чернокоп,много се раздуха и се понамокрихме навращане :Р:Р
Браво, колега, утре и аз влизам там, дано имаме слука...за лефер чул ли си нещо?
Колега и аз ще влизам утре пак към Св.Иван смятам да я тарся, иначе тролих предния път нищо, но днес един авер на ахелой взел 3 лефера.
Някои знае ли нещо за нефтобазата и острова, днес от нас ги броих над 30 лодки ???дане не се нахакал чернокопа в залива ???
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

Кранево добър чернокоп но пръснат и многооо навътре,и добър сафрид съ6то ,но пак много разпръснат ,явно зъбатия не му дава да се събере!!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана :lol:
XegouX
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от XegouX »

martcho написа:
harley666 написа:
Колега и аз ще влизам утре пак към Св.Иван смятам да я тарся, иначе тролих предния път нищо, но днес един авер на ахелой взел 3 лефера.
Някои знае ли нещо за нефтобазата и острова, днес от нас ги броих над 30 лодки ???дане не се нахакал чернокопа в залива ???
Информацията която имам от Поморийски рибар е че около Несебър са вземали около 30-на лефера, дали е вярно няма си на идея не съм видял с очите си ......Иначе в Поморие явно не шават много , явно чакат сигурна информация 8)
ryslan_ivanov
новобранец
новобранец

Мнение от ryslan_ivanov »

Вчера пред Несебър имаше лефер - аз видях един на 1м от мен - до там успях да го докарам.... на сафридено чепаре
ryslan_ivanov
новобранец
новобранец

Мнение от ryslan_ivanov »

колегата пък се раздели с три куки, докато сложи леферското чепаре, за жалост ни подминаха
vesko1234
новобранец
новобранец

Мнение от vesko1234 »

Ей тез красавци днеска сутринта пред Ривиера.
290920131532.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”