Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафрид 2013
От вчера - Болата с преместване в посока Русалка - по 10 кг на човек
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- ще става разбирач
вярно казша колегата ...
-
- вече хвърля и на тежко
а нещо по южното черноморие някой няма ли да каже тази седмица не можах да отида до Германката(созопол)за да дам инфо.Ако някой знае нещо за на юг да пише
Вчера влязохме от Мириус и отпред пред Маслен нос- нямаше риба,после духна по-силно .Излязохме с няколко сафрида на обяд!
Потвърждавам регистрацията си!
вчера, 10.09 двама души 12 кг сафрид от 6 до 12 , между черноморец(бургаско) и остров св. Иван,малки пасажи от едър сафрид и много ем има, паламуди няма, колегите от маслен нос да споделят какво е положението там 

- dim-dim
- научил се да хвърля
Колеги имали сафрид около Варна за риболов от брега!?
Ходих на болата на плаж в Събота и се качих на фара горе на скалите и се виждат много пасажи защото водата беше кристално бистра и предполагам или е сафрид (на това го направих поне) или кефалови риби. Имаше много лодки но не знам дали са хващали сафрид!? А и там е по на север все пак от Варна.
Та въпроса ми е вади ли се сафрид от брега вече или още е на дълбокото. Ако има колеги от Варна нека споделят как е на железния мост или на фара или къде излиза.
Ходих на болата на плаж в Събота и се качих на фара горе на скалите и се виждат много пасажи защото водата беше кристално бистра и предполагам или е сафрид (на това го направих поне) или кефалови риби. Имаше много лодки но не знам дали са хващали сафрид!? А и там е по на север все пак от Варна.
Та въпроса ми е вади ли се сафрид от брега вече или още е на дълбокото. Ако има колеги от Варна нека споделят как е на железния мост или на фара или къде излиза.

- kobovet
- новобранец
На споменатите места няма нищо!!!!!!!!!dim-dim написа:Колеги имали сафрид около Варна за риболов от брега!?
- dim-dim
- научил се да хвърля
мерси kobovet
явно е още рано
явно е още рано
-
- ще става разбирач
не е сафрид ,иларииики са ,и аз на няколко пъти подскачах!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

- fishermann2
- вече хвърля и на тежко
Наистина е илария и на плаваща бомбарда улових 10-15 бр.,докато не излезе вятър и се скри.
-
- вече хвърля и на тежко
на Германката в созопол някой пробвал ли е скоро и ако да да даде някаква информация да не бия напразно път до там.Смятам да ходя към 16:00 часа и ако някой има инфо моля сега е момента 

Във Варненския залив пръсната граца.Това е до обяд.
-
- новобранец
Снощи на пристанище Несебър от 21 до 1 ч без удар. Аверчето - 6 удара, от които три отразени. Предната вечер по 40-50 сафрида.
- Ribar
- ще става разбирач
Как е положението във Варна? Още ли го няма? И да питам, дали пускат вече на Морска гара, че още от август обещаваха, че ще го направят.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Днес до обяд почти нищо с изключение на малко пръсната граца във Варненски залив. Бяхме 2-3 лодки само.