Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
8 лв на пръчка но няма риба.Ходих преди 10 дена и нищо.Не си заслужава.Арендатора е страшен боклук и ще яде бий скоро.vixun написа:Здравейте, колеги, някои може ли да каже какви са условията на Веринско? Мисля утре да отскочим с колега до яз. Искър, о като попрочетох коментарите се двоумя за Веринско?
-
- научил се да хвърля
Вчера на Казичене-ски влека много тегав риболов. Лових на ваглер и излезе едно шаранче около половинка. Почти всички около мен бяха без риба. Единствено един колега срещу мен хвана нещо едро на дъно. Поздрави!
- nocalled
- научил се да хвърля
арендатора е отпуска, няма риба за пускане и в садката...
you'd better run...
Благодяря за инфото, колега. Добре че отидохме на Искърogi_peugeot написа:8 лв на пръчка но няма риба.Ходих преди 10 дена и нищо.Не си заслужава.Арендатора е страшен боклук и ще яде бий скоро.vixun написа:Здравейте, колеги, някои може ли да каже какви са условията на Веринско? Мисля утре да отскочим с колега до яз. Искър, о като попрочетох коментарите се двоумя за Веринско?

Някой има ли инфо от Огняново?
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега какво е станало , че така пишеш за язовира , нали имаше много риба както и едраogi_peugeot написа:8 лв на пръчка но няма риба.Ходих преди 10 дена и нищо.Не си заслужава.Арендатора е страшен боклук и ще яде бий скоро.vixun написа:Здравейте, колеги, някои може ли да каже какви са условията на Веринско? Мисля утре да отскочим с колега до яз. Искър, о като попрочетох коментарите се двоумя за Веринско?

-
- разбира нещата
Има много каракуда.Ние хванахме около 30 бр големи каракуди но не си заслужава да биеш път,да плащаш въдици и да ловиш каракуда.Думите на арендатора бяха: Има много риба над 100 тона толстолоб има. Това като го чух и ми се оправи настроението но след цяла нощ висене не видях нито тон от 100-те тона.Мои приятели после ходиха и те и същото.Значи просто ни взе за канарчета боклука и това е.Пък който иска да ходи,всеки има право на избор.Поздрави на всички и наслука.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Толстолоб има със сигурност много , понеже го продава в Румъния , шаран и амур в по малки количества (което се е спасило от грипа)

-
- разбира нещата
Така казва но факта е ,че не се видя да скочи никакъв толстолоб.Понеже съм се специализирал в улова му и го познавам много.Там просто беше мъртвило.Може да е имало но според мен всичко е продал.И на тараторското миналата година имаше много но сега няма нищо.Всичко е продадено за съжаление и ни правят на глупаци.Страшни боклуци са повечето арендаторите
Условията са същите като на седмиците, но през ноща не работи.Popsy написа:Някой може ли да сподели инфо за платеното на одбивката за Негован.
ХЕРАКОВО ????
-
- научил се да хвърля
Плащаш си да си псуваш на воля!gogox1 написа:ХЕРАКОВО ????

Това звучи по-скоро като психо терапия отколкото риболов, но важното е да има емоцииlazo65 написа:Плащаш си да си псуваш на воля!gogox1 написа:ХЕРАКОВО ????![]()
![]()

-
- научил се да хвърля
Пичове щуки наоколо каде да търся ?
Последно на баластиерите богров гонеше, ама цял ден на тапа и Ц нищо 6 рибки навятъра (червеноперка от същия гьол и нищо) на блесна същото.
А щука не съм вадил от 5-6 години откакто съм в София дайте жокер...
Последно на баластиерите богров гонеше, ама цял ден на тапа и Ц нищо 6 рибки навятъра (червеноперка от същия гьол и нищо) на блесна същото.
Нема па нема па неще, па спре, па пак неще, и пак спре, па спре и да неще!
-
- разбира нещата
Ето жокер: Софийските баластриери ги забрави.Само губене на време и нищо друго.Около София щука отдавна няма.Dzambok написа:Пичове щуки наоколо каде да търся ?