Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от daanndo »

Снощи пак валя тука,баси бурятя беше
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Здравейте! Два дни подред съм по реката-! Невестино -Бобошево! Реката пада главоломно! По дефилето си е зелена и почва да бистри! Все още е над нормата ,но до дни по моя край ще е перфектна! Риболова е под критика-за мен поне! Търся скобари-не искат-не помръдват! Вчера хванах един около 500 г-двете момчета с мен по 3-дребни с много мъки и неволи-мренки и кленчета фул-който си ги харесва! Днеска скобар курци! Хванах кленчета по педя десетина,една баба добра и над 20 дребни до поносими мрени! Упорствах само на хляб! Момчетата с мен на бели същата работа плюс едно шашаво скобарче 200 грамово! Поводи тънки,финене хранене,рецепти и един мощен сочен курец! До няколко дни реката ще е е перфектна и ниска!Това е от мен!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
rosakat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rosakat »

DJONI RINGO написа:........... дребни до поносими мрени.............Поводи тънки,финене хранене,рецепти и един мощен сочен курец! ......
Потвърдено ! :!:

Приятели са били по тези места в неделя ... same shit..как викат англичаните :D
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

Аз пък хванах скобар на возене, на зеленка... Неочаквано сефтосване на новия директен, а си търсех мрените! :D
Georgi777
новобранец
новобранец

Мнение от Georgi777 »

И аз днеска направих откриването (досега само разходки за оглед) под Монца. Около 30 мренки - малък до среден размер. Лових основно на бял, но пробвах и на кус-кус и на мамарец и пак имаше резултат. Там където бях скобара отсъстваше, но пък мрени много. Един от групата хвана едно морунажче. Реката поне там изглеждаше добре и скоро може би ще е перфектна. Снимки нямам, рибите ги пусках директно обратно. Тези дни ще ги търся и скобарите, дано се активизират!
Наслука!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Начи брадчеда е шампион вчера.Десет бързи сабале по благоев за час.После час и половина без баране ,после мътилка и газ на Бобошево та за целия остатък от деня 4 извадени, едно късане и 1 откач.Водата на Бобошево била перфектна риби много.Всичко на троха!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

metoo написа:Е те не я ли мътят към 7 8 сутринта ?
Мето ма у колко се съмва бе пич!От 5.20 до 8ч колко е.Повечето излети на Джони са по три до пет часа и си му виждал снимките нали.Аз ти дадох жокер ти си прави сметка.
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Ае от утре и аз ги атакувам.
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Ае от утре и аз ги атакувам.
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

настървихте ме яко заеби са я видех реката бистра е на покровник иначе си е голема за сезона как ме сърбат рацете за скобари ама курец че ме водат на Потами в гръцко тия дни там че се праа на сомаджия :D :D :D
П.с некой ако има дори и минимално инфо за там може да драсне на лично че аверите са одили ама они са повече по масата :D :drinkers:
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

И мен ме интересува какво става на Потами и Керкини, дали е тръгнал шарана. Ако може някой да сподели инфо
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

На Бобошево реката е идеална! Малко по голяма е отколкото трябва! Аз лично скобар не хванах вчера-търсих ги на различно място! Хляба не го бараше! На бял много мренки и кленчета! Колегата с мен две скобарчета! Загубил съм форма :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

Днес се ловяха доволно мрени на хляб, само един скобар хванах. Храна никаква
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

DJONI RINGO написа:На Бобошево реката е идеална! Малко по голяма е отколкото трябва! Аз лично скобар не хванах вчера-търсих ги на различно място! Хляба не го бараше! На бял много мренки и кленчета! Колегата с мен две скобарчета! Загубил съм форма :D
Едва ли си загубил форма. Аз рядко ходя на риба напоследък, но ми прави впечатление, че тази година нещо става с рибата. Много е, но не кълве и е неконтролируема. Не съдя от Струма, а от гьоловете около София, но така като чета мненията ви, статистиката ми се потвърждава. Абе знаеш ли? Може и аз да съм загубил форма :lol: .
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Това с храната е много тънък момент.Моя извод от последния риболов е че без храна щях да се справя по добре.Но пък брадчеда за 2-3 часа 10 извадени и три откача.Всичко перфектно по учебник, рибите кълват директно върху топките.Чисти кълванета.Супер мечта!Та никога не се знае требват експерименти и мислене и да се усещат настроенията на рибите!Това са скобите келава работа.Затова са интересни.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”