Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
днес поредно капо на дунава след нова 4ерна...мрежари много риба ниц.
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Здравейте, бихте ли ме упътили къде да ида за риба около Русе?
Някой знае ли нещо за местата по река Янтра около Долна Студена?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
След ТАЗИ!!! новина от преди няколко дена не съм много сигурен каква ще е по Янтра ситуациятаnikolaiiliew написа:Здравейте, бихте ли ме упътили къде да ида за риба около Русе?
Благодаря предварително!
А около града?! Слухове се носят за добър реболов на Мартен, но аз лично не съм проверявал
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
-
- ще става разбирач
Недей да проверяваш
Стой си на топло не си заслужава

- nikolaiiliew
- сериозен играч
За съжаление ти видях поста чак днес!bachoivo написа:След ТАЗИ!!! новина от преди няколко дена не съм много сигурен каква ще е по Янтра ситуацията
А около града?! Слухове се носят за добър реболов на Мартен, но аз лично не съм проверявал

Днес бях на реката. Започнах риболова край Долна Студена,след 3 часа без пипване се преместих край Бяла,оттам край Стърмен и после вкъщи.Останах капо(не броя попчетата,които също не бяха толкова активни днес

само русенско ли е така или по цялата река е така.поредно капо на голямата река...
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Majestik написа:само русенско ли е така или по цялата река е така.поредно капо на голямата река...

В събота под х.Рига за мряна капо,В неделя един морунаж и един скобар до 11 часа не си струва 

Успя ли да накъсаш оловцаORadev написа:В събота под х.Рига за мряна капо,В неделя един морунаж и един скобар до 11 часа не си струва

ще ме ориентирате ли каде се намира топлата вода???
В събота 4 по 120гр. за мряната.В неделя сомо половин кошничка// пластмасова//, на фидера. После с30гр. метална няма грешка.Топлата е по течението на Дунава от Х.РИГА НА 500 М. ПРИ това ниво няма как да отидеш до буната пътеката е под вода.
В събота 4 по 120гр. за мряната.В неделя сомо половин кошничка// пластмасова//, на фидера. После с30гр. метална няма грешка.Топлата е по течението на Дунава от Х.РИГА НА 500 М. ПРИ това ниво няма как да отидеш до буната пътеката е под вода.
Няма смисъл и да ходи на буната, дори и да можеше да се стигне. Това място от години се развали.ORadev написа:В събота 4 по 120гр. за мряната.В неделя сомо половин кошничка// пластмасова//, на фидера. После с30гр. метална няма грешка.Топлата е по течението на Дунава от Х.РИГА НА 500 М. ПРИ това ниво няма как да отидеш до буната пътеката е под вода.
Мряната навътре ли я търсеше - 70-80м и да останеш на такава дистанция или течението те изнасяше на брега?

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това и аз го видях тая сутрин... Мое мнение:поредния бисер, който могат да сътворят управляващите. Но все пак за да не строша хатъра на г-дата министри ще се включа в търга със 100кинта

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.