Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Марто мноо ми ареса работното ти място.Треа да се помисли по въпроса,че аз бях в подобна ситуация вчера само дето живарника ми много ниско и скобите му хванаха цаката като се изпистат и изкачат от живарника.Ама аз съм със столче и живарника е отделно!
-
- фен клуб-скобар
То при мойто подреждане един или два изкочиха-при по ниско е още по кофти! Но платформата е батко жестоко удобство-да багаж е ,но вътре разбираш какво предимство е! Утре атакувам Благоевградchokoboy написа:Марто мноо ми ареса работното ти място.Треа да се помисли по въпроса,че аз бях в подобна ситуация вчера само дето живарника ми много ниско и скобите му хванаха цаката като се изпистат и изкачат от живарника.Ама аз съм със столче и живарника е отделно!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Атакувай, струва си.Само да не те преебат с мътенето.DJONI RINGO написа:То при мойто подреждане един или два изкочиха-при по ниско е още по кофти! Но платформата е батко жестоко удобство-да багаж е ,но вътре разбираш какво предимство е! Утре атакувам Благоевградchokoboy написа:Марто мноо ми ареса работното ти място.Треа да се помисли по въпроса,че аз бях в подобна ситуация вчера само дето живарника ми много ниско и скобите му хванаха цаката като се изпистат и изкачат от живарника.Ама аз съм със столче и живарника е отделно!
-
- сериозен играч
ти на мене ли ми ги думаш тия работи...нещо си се яко убаркалchokoboy написа:venci72 написа:здравейте,днеска братовчед ми па е бил на реката ,на един вир за 2 часа са му скинали 4 и е фанал 7 скобара по 2 кила ,после на друг вир са му се откачили 10 и е фанал 20 скобара за 2 часа и полвина ,днеска е носил апаратчето да ги снима ама са му се осветили снимките...така че че се наложи да ми повервате...Мноо си забавен,нема що!Тоя път снимки има,ма що да отварям очите на слепците!За два месеца съм показал повече от много от вас.Щом Мето е фанал 5 скобара прай сметка ние по колко сме фанали.Очевидно тука са се събрали некви хара който умеят всичко друго ,но не и да ловат риби.Затова се изяват по форумите.От тука насетне ще си редуцирам участието максимално!И инфо ще има нанайси.А не да ми се задръства пощата след сека снимка!А и вчера почти стана това което фантазията ти е сътворила.Ти си дърпай мренчета на щека,за да изпитваш пълно удоволствие от риболова!
Що са нужни тия работи, като това е единствената тема у тоя форум дето се развива що годе нормално?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- prodigy666
- разбира нещата
абе и венци праи филми и чоко ама колко и да са фанали на мен не ми е станал **** 1 пат съм одил на струма от откриването откачил съм

- emo vasilev
- сериозен играч
И е крайно неприятно да слагаш предупреждения или наказания на хора с доста опит в струмския риболов ,хора които са допринесли много за развитието на темата и хора , на които им пишат поне 10 човека дневно да кажат някое добро място на Струма .Наистина няма нужда от такава ескалация на напрежението .topsoft написа:Що са нужни тия работи, като това е единствената тема у тоя форум дето се развива що годе нормално?
Падна ми темата 10 позиции на долу, видехте ли с тия дрязги как става тъпо? Някой ще ходи ли в неделя?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Неделя мисля да се пусна из дефилето,ама не знам как ще е реката след тая вода дет се оттече от софийско вчера.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
-
- разбира нещата
Днес бях нямах и удар само две мрени.
-
- сериозен играч
за да има нормално общуване у един форум ,първо учасниците не требе да са анонимни,значи един потребител за да не смее да се покаже нещо не му е читава работатавидехте ли с тия дрязги как става тъпо?
второ,изпълнения без снимки и клипове са напълно безмислени ,и никому ненужни ,инфо за реката без снимки също ,техниката напредна телефоните замениха апаратчетата ,така че не вервам да е токо проблем да се метне некоя снимка
чоко ,не ти знам името ,ти имаш 100 мнения с по 10 или 20 скобара без нито една снимка .не е нормално незнам как да ти го обясним ,успех на всички
чоко ,не ти знам името ,ти имаш 100 мнения с по 10 или 20 скобара без нито една снимка .не е нормално незнам как да ти го обясним ,успех на всички[/quote]
Имам.Ма имам и толко със снимки или не си видел линковете.Като давам инфо което не е от първа ръка нема как да обикалям народа да им търсим снимки.Те половината компютри немат.Апарати освен мене никой не носи,ако щракнат нешо с тела си е за лична употреба.Други живарници неползват.А па освен това и не искат много,много да се знае кво става по реката.Па ти как искаш го разбирай.И аз давам инфо,а не се доказвам пред никой.Кой иска го ползва,кой не иска да не ползва.Не може форума да се случва според твойте лични разбирания за нещата.Ти кога за последно си дал инфо със или без снимки!Те ти ги пак от февруари насам само с лично участие!
http://chokoboy.snimka.bg/animals/ribi.804519" onclick="window.open(this.href);return false;
Имам.Ма имам и толко със снимки или не си видел линковете.Като давам инфо което не е от първа ръка нема как да обикалям народа да им търсим снимки.Те половината компютри немат.Апарати освен мене никой не носи,ако щракнат нешо с тела си е за лична употреба.Други живарници неползват.А па освен това и не искат много,много да се знае кво става по реката.Па ти как искаш го разбирай.И аз давам инфо,а не се доказвам пред никой.Кой иска го ползва,кой не иска да не ползва.Не може форума да се случва според твойте лични разбирания за нещата.Ти кога за последно си дал инфо със или без снимки!Те ти ги пак от февруари насам само с лично участие!
http://chokoboy.snimka.bg/animals/ribi.804519" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
това е правилнио начин ,не са мой лични разбирания,е отвори от началото темата и ми кажи кое по добрио вариант,са като немам време и не съм одил от март ли април ли на риби нема що да пишем,друг е въпросо че нема никакъв смисъл да се пише ,защото секи се е скрил и чека на готовоНе може форума да се случва според твойте лични разбирания за нещата.Ти кога за последно си дал инфо със или без снимки!
това е правилнио начин ,не са мой лични разбирания,е отвори от началото темата и ми кажи кое по добрио вариант,са като немам време и не съм одил от март ли април ли на риби нема що да пишем,друг е въпросо че нема никакъв смисъл да се пише ,защото секи се е скрил и чека на готово[/quote]
Глей са, не ми спори.На мен лично ми харесва старта на темата от тебе,ма не всеки има въжможност да ги подреди нещата като тебе /реката ти е под уя/ мое да одиш по пет пъти днеска да я снимаш.Както казваш повечето мишкуват и дебнат, са да им го нарисувам и да ги фанем за ръка нема да стане.С неколко думи за ниво и цвет и чат пат некоя снимка потребителя може да да придобие обща представа за състоянието на реката и активността на рибите и да реши дали да ходи или не.Както казах от мене толко и нито ти, нито некой друг може да промени тая моя визия за участие във форума.Най много да спрем тотално да участвам,па се си мислим че съм помогнал на некой.И на последното място дето лових съм сигурен че 99% от рибарето нема да им хрумне да заметнат там дето ние ловихме.Та и да го заведем некой че гледа като тръба.А рибите зимаха у такива серии че чак настръхвам.
Глей са, не ми спори.На мен лично ми харесва старта на темата от тебе,ма не всеки има въжможност да ги подреди нещата като тебе /реката ти е под уя/ мое да одиш по пет пъти днеска да я снимаш.Както казваш повечето мишкуват и дебнат, са да им го нарисувам и да ги фанем за ръка нема да стане.С неколко думи за ниво и цвет и чат пат некоя снимка потребителя може да да придобие обща представа за състоянието на реката и активността на рибите и да реши дали да ходи или не.Както казах от мене толко и нито ти, нито некой друг може да промени тая моя визия за участие във форума.Най много да спрем тотално да участвам,па се си мислим че съм помогнал на некой.И на последното място дето лових съм сигурен че 99% от рибарето нема да им хрумне да заметнат там дето ние ловихме.Та и да го заведем некой че гледа като тръба.А рибите зимаха у такива серии че чак настръхвам.
И още малко за снимките.Мене чуждите снимки само ми казват ,,рибата в момента е активна,,.Това е едно временно явление-утре отивам /дори на същото място и си бъркам в носа/.За мен много по ценен е един разговор на някяква конкретна тема трохата от ръчен хляб или специализиран,начини на изтичане,ползване на нестандартни стърви и методи.Поводи ,куки,подредба на сачмите.И това от ора дето му разбират.Лично съм предизвикал дузина такива разговори и дори да сме били на различно мнение с колегите много от начинаещите са прифанали ценна информация която да пробват в реална обстановка.Аз също съм научил некой работи и съм ги пробвал некой работат други не.
Това е форума за мене тоя е правилнио начин.Никъде не пише точно какво и как да се дискутира тука.Ако беше така щеше да интересно на пет човека щото ората сме различни и виждаме нещата различно!Са мене ме интересува риболова на скобар и некой като качи снимки на мрени ми е през уя,да ама друг иска да лови мрени,трети кленове ,четвърти сомовете и секи си пише и търси инфо за това дето го сърби.
Това е форума за мене тоя е правилнио начин.Никъде не пише точно какво и как да се дискутира тука.Ако беше така щеше да интересно на пет човека щото ората сме различни и виждаме нещата различно!Са мене ме интересува риболова на скобар и некой като качи снимки на мрени ми е през уя,да ама друг иска да лови мрени,трети кленове ,четвърти сомовете и секи си пише и търси инфо за това дето го сърби.
Последно промяна от chokoboy на Сря Юли 09, 2014 3:16 pm, променено общо 1 път.