Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
chokoboy
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от chokoboy »

Марто мноо ми ареса работното ти място.Треа да се помисли по въпроса,че аз бях в подобна ситуация вчера само дето живарника ми много ниско и скобите му хванаха цаката като се изпистат и изкачат от живарника.Ама аз съм със столче и живарника е отделно!
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

chokoboy написа:Марто мноо ми ареса работното ти място.Треа да се помисли по въпроса,че аз бях в подобна ситуация вчера само дето живарника ми много ниско и скобите му хванаха цаката като се изпистат и изкачат от живарника.Ама аз съм със столче и живарника е отделно!
То при мойто подреждане един или два изкочиха-при по ниско е още по кофти! Но платформата е батко жестоко удобство-да багаж е ,но вътре разбираш какво предимство е! Утре атакувам Благоевград
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

DJONI RINGO написа:
chokoboy написа:Марто мноо ми ареса работното ти място.Треа да се помисли по въпроса,че аз бях в подобна ситуация вчера само дето живарника ми много ниско и скобите му хванаха цаката като се изпистат и изкачат от живарника.Ама аз съм със столче и живарника е отделно!
То при мойто подреждане един или два изкочиха-при по ниско е още по кофти! Но платформата е батко жестоко удобство-да багаж е ,но вътре разбираш какво предимство е! Утре атакувам Благоевград
Атакувай, струва си.Само да не те преебат с мътенето.
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

chokoboy написа:
venci72 написа:здравейте,днеска братовчед ми па е бил на реката ,на един вир за 2 часа са му скинали 4 и е фанал 7 скобара по 2 кила ,после на друг вир са му се откачили 10 и е фанал 20 скобара за 2 часа и полвина ,днеска е носил апаратчето да ги снима ама са му се осветили снимките...така че че се наложи да ми повервате...
:lol: Мноо си забавен,нема що!Тоя път снимки има,ма що да отварям очите на слепците!За два месеца съм показал повече от много от вас.Щом Мето е фанал 5 скобара прай сметка ние по колко сме фанали.Очевидно тука са се събрали некви хара който умеят всичко друго ,но не и да ловат риби.Затова се изяват по форумите.От тука насетне ще си редуцирам участието максимално!И инфо ще има нанайси.А не да ми се задръства пощата след сека снимка!А и вчера почти стана това което фантазията ти е сътворила.Ти си дърпай мренчета на щека,за да изпитваш пълно удоволствие от риболова!
ти на мене ли ми ги думаш тия работи...нещо си се яко убаркал
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Що са нужни тия работи, като това е единствената тема у тоя форум дето се развива що годе нормално?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

абе и венци праи филми и чоко ама колко и да са фанали на мен не ми е станал **** 1 пат съм одил на струма от откриването откачил съм :lol: :lol: :axe:
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

topsoft написа:Що са нужни тия работи, като това е единствената тема у тоя форум дето се развива що годе нормално?
И е крайно неприятно да слагаш предупреждения или наказания на хора с доста опит в струмския риболов ,хора които са допринесли много за развитието на темата и хора , на които им пишат поне 10 човека дневно да кажат някое добро място на Струма .Наистина няма нужда от такава ескалация на напрежението .
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Падна ми темата 10 позиции на долу, видехте ли с тия дрязги как става тъпо? Някой ще ходи ли в неделя?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Неделя мисля да се пусна из дефилето,ама не знам как ще е реката след тая вода дет се оттече от софийско вчера.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Днес бях нямах и удар само две мрени.
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

видехте ли с тия дрязги как става тъпо?
за да има нормално общуване у един форум ,първо учасниците не требе да са анонимни,значи един потребител за да не смее да се покаже нещо не му е читава работата

второ,изпълнения без снимки и клипове са напълно безмислени ,и никому ненужни ,инфо за реката без снимки също ,техниката напредна телефоните замениха апаратчетата ,така че не вервам да е токо проблем да се метне некоя снимка

чоко ,не ти знам името ,ти имаш 100 мнения с по 10 или 20 скобара без нито една снимка .не е нормално незнам как да ти го обясним ,успех на всички
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

чоко ,не ти знам името ,ти имаш 100 мнения с по 10 или 20 скобара без нито една снимка .не е нормално незнам как да ти го обясним ,успех на всички[/quote]
Имам.Ма имам и толко със снимки или не си видел линковете.Като давам инфо което не е от първа ръка нема как да обикалям народа да им търсим снимки.Те половината компютри немат.Апарати освен мене никой не носи,ако щракнат нешо с тела си е за лична употреба.Други живарници неползват.А па освен това и не искат много,много да се знае кво става по реката.Па ти как искаш го разбирай.И аз давам инфо,а не се доказвам пред никой.Кой иска го ползва,кой не иска да не ползва.Не може форума да се случва според твойте лични разбирания за нещата.Ти кога за последно си дал инфо със или без снимки!Те ти ги пак от февруари насам само с лично участие!
http://chokoboy.snimka.bg/animals/ribi.804519" onclick="window.open(this.href);return false;
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

Не може форума да се случва според твойте лични разбирания за нещата.Ти кога за последно си дал инфо със или без снимки!
това е правилнио начин ,не са мой лични разбирания,е отвори от началото темата и ми кажи кое по добрио вариант,са като немам време и не съм одил от март ли април ли на риби нема що да пишем,друг е въпросо че нема никакъв смисъл да се пише ,защото секи се е скрил и чека на готово
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

това е правилнио начин ,не са мой лични разбирания,е отвори от началото темата и ми кажи кое по добрио вариант,са като немам време и не съм одил от март ли април ли на риби нема що да пишем,друг е въпросо че нема никакъв смисъл да се пише ,защото секи се е скрил и чека на готово[/quote]
Глей са, не ми спори.На мен лично ми харесва старта на темата от тебе,ма не всеки има въжможност да ги подреди нещата като тебе /реката ти е под уя/ мое да одиш по пет пъти днеска да я снимаш.Както казваш повечето мишкуват и дебнат, са да им го нарисувам и да ги фанем за ръка нема да стане.С неколко думи за ниво и цвет и чат пат некоя снимка потребителя може да да придобие обща представа за състоянието на реката и активността на рибите и да реши дали да ходи или не.Както казах от мене толко и нито ти, нито некой друг може да промени тая моя визия за участие във форума.Най много да спрем тотално да участвам,па се си мислим че съм помогнал на некой.И на последното място дето лових съм сигурен че 99% от рибарето нема да им хрумне да заметнат там дето ние ловихме.Та и да го заведем некой че гледа като тръба.А рибите зимаха у такива серии че чак настръхвам.
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

И още малко за снимките.Мене чуждите снимки само ми казват ,,рибата в момента е активна,,.Това е едно временно явление-утре отивам /дори на същото място и си бъркам в носа/.За мен много по ценен е един разговор на някяква конкретна тема трохата от ръчен хляб или специализиран,начини на изтичане,ползване на нестандартни стърви и методи.Поводи ,куки,подредба на сачмите.И това от ора дето му разбират.Лично съм предизвикал дузина такива разговори и дори да сме били на различно мнение с колегите много от начинаещите са прифанали ценна информация която да пробват в реална обстановка.Аз също съм научил некой работи и съм ги пробвал некой работат други не.
Това е форума за мене тоя е правилнио начин.Никъде не пише точно какво и как да се дискутира тука.Ако беше така щеше да интересно на пет човека щото ората сме различни и виждаме нещата различно!Са мене ме интересува риболова на скобар и некой като качи снимки на мрени ми е през уя,да ама друг иска да лови мрени,трети кленове ,четвърти сомовете и секи си пише и търси инфо за това дето го сърби.
Последно промяна от chokoboy на Сря Юли 09, 2014 3:16 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”