Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
monzata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от monzata »

момци има опция ЛС в тоя и всички форуми , оправяйте си личните спорове по тоя начин ...уж се бехте успокоили , са пак почнахте да се хващате за гушите .... бях спрял да влизам в тоя форум , май пак ще го направя ...
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

monzata написа:момци има опция ЛС в тоя и всички форуми , оправяйте си личните спорове по тоя начин ...уж се бехте успокоили , са пак почнахте да се хващате за гушите .... бях спрял да влизам в тоя форум , май пак ще го направя ...
Добре бе пич, кво е станало толково, че се дразниш. Отначало Венци и Чоко тръгнаха на кавга, но впоследствие смекчиха тона и се получава дискусия, така се ражда истината. То пък не мое само да се усмихваме и всйо в порядке, требе си и малко хъс. :D :drinkers: . Без да се прекалява разбира се. Ае :drinkers:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Това е 100 % индикатор-има ли заяжданки в темата, няма смисъл да се търкат гуми до Струма :idea:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

naskobo написа:Това е 100 % индикатор-има ли заяжданки в темата, няма смисъл да се търкат гуми до Струма :idea:

като си земеш щека и опознаеш риболова с близалка у бърза вода на задържане ...може и да има смисъл...

от вчера на струма ...чичо мите и мирчо

Изображение
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

с снимката мнението май изглежда по добре и правдоподобно отколкото едно голо ...

от вчера на струма ...чичо мите и мирчо фанаха....

или па аз бъркам с снимката е по зле...не требе да има снимки... :D
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Леле,леле вие сте превъртели бре.Па ние с венци само си бърбориме.По кротко бе народе.Венци екстра е снимката,по честичко туряй!!!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

naskobo написа:Това е 100 % индикатор-има ли заяжданки в темата, няма смисъл да се търкат гуми до Струма :idea:
Аз па си мисла,че оттука докато не падне водата и не изцикли е най-силния риболов на скобари на река струма за цяло лято.И ако ги знаеш къде са се прават по силни риболови и от зимните групирани.Да не говорим,че кефа е в пъти по голем,ма кво разбирам аз!!!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

И последно.Коментара под снимката на Венци говори в пъти повече от самата снимка.От него мое се извади повече информация от снимката.Кой го е прочел правилно празен нема да си оди!!!
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

опа сеч :D дойде и моя ред да навеста едно от летните ми места вчера от 7 до 9 3 броя и един бегал .... толко и удари си имах доидеха си на манджата и си взимаха супер реката е с малко по висико ново но е идеална мрена не фанах на лебо нече исках да фащам .... имам снимка само да си намера кабело и показвам не у мивката :) иначе рибите ги фанах за 30 40 мин и като се скри слънцето и умре тотално :drinkers:
Аватар
monzata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от monzata »

indalo написа:
monzata написа:момци има опция ЛС в тоя и всички форуми , оправяйте си личните спорове по тоя начин ...уж се бехте успокоили , са пак почнахте да се хващате за гушите .... бях спрял да влизам в тоя форум , май пак ще го направя ...
Добре бе пич, кво е станало толково, че се дразниш. Отначало Венци и Чоко тръгнаха на кавга, но впоследствие смекчиха тона и се получава дискусия, така се ражда истината. То пък не мое само да се усмихваме и всйо в порядке, требе си и малко хъс. :D :drinkers: . Без да се прекалява разбира се. Ае :drinkers:
впрягам се щото както каза някой по нагоре , тая тема е що годе прилична и се дава мнения за реката .В споря се ражда истината ,но спаменето е излишно .По въпроса дали трябва да има снимки или не , мога да кажа и да и не ..Да -щото става по достоверен репортажа . Не - щото аз спрях да нося телефони и такива работи , откакто удавих 2 бр. ( ще кажеш да внимаваш) ама като обикаляш постоянно реката със спинарката и не седиш на едно място се ще се намери къде да се подхлъзнеш . Също така , като се има на предвид , че има месари бол , си в правото да не си разкриваш мястото къде си ги помел .... така че въпрос на вкус ,казало кучето и си облизало патката .. ако искаш снимай , ако искаш -не :) позрави на всички и я карайте по кротко ;)
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Такааа,докато ние с вас си ближеме патките майсторите въодушевени от неделния риболов,пак са атакували в сряда и ......греда.До 11ч когато са замътили са хванали по 2-3 риби и още толкова откачени.А и са били на местото с глиганите и нема и следа от тех.Уловените риби са половинки!
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

chokoboy написа:Такааа,докато ние с вас си ближеме патките майсторите въодушевени от неделния риболов,пак са атакували в сряда и ......греда.До 11ч когато са замътили са хванали по 2-3 риби и още толкова откачени.А и са били на местото с глиганите и нема и следа от тех.Уловените риби са половинки!
До 11 шест кълванета ако имам в неделя ще черпим с ледени напитки :)
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Батко,обади ми се събота вечерта,че нещо може и да ми се отвори прозорец за неделя до 12ч и ако нема поне токлова спирам да пишем.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

chokoboy написа:Батко,обади ми се събота вечерта,че нещо може и да ми се отвори прозорец за неделя до 12ч и ако нема поне токлова спирам да пишем.
Ще ти звънна надвечер да се разберем.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Аз пък си ги ловя в нашия опоскан район -скромно и трудно :D Иначе района дето го обсъждате до миналата година не виждах никой от форума там да е ловил или писал(изключаю един двама човека)аз ходя там от 7-8 години и знам много от местата:)Много съм ги бил точно там! Просто ангажиментите ми съсипаха риболова а и по Джумаята реката беше ужасна и почна да се оправя точно когато трябваше да ставам за съжаление! Знам само че Бобошево е един кенеф-беше ми любимо !Забравих да кажа че около Невестино видях ято черна птица около 20 бяха:)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”