Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- monzata
- вече хвърля и на тежко
Re: Инфо за р. Струма!
момци има опция ЛС в тоя и всички форуми , оправяйте си личните спорове по тоя начин ...уж се бехте успокоили , са пак почнахте да се хващате за гушите .... бях спрял да влизам в тоя форум , май пак ще го направя ...
- indalo
- фен клуб-скобар
Добре бе пич, кво е станало толково, че се дразниш. Отначало Венци и Чоко тръгнаха на кавга, но впоследствие смекчиха тона и се получава дискусия, така се ражда истината. То пък не мое само да се усмихваме и всйо в порядке, требе си и малко хъс.monzata написа:момци има опция ЛС в тоя и всички форуми , оправяйте си личните спорове по тоя начин ...уж се бехте успокоили , са пак почнахте да се хващате за гушите .... бях спрял да влизам в тоя форум , май пак ще го направя ...

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Това е 100 % индикатор-има ли заяжданки в темата, няма смисъл да се търкат гуми до Струма 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- сериозен играч
naskobo написа:Това е 100 % индикатор-има ли заяжданки в темата, няма смисъл да се търкат гуми до Струма
като си земеш щека и опознаеш риболова с близалка у бърза вода на задържане ...може и да има смисъл...
от вчера на струма ...чичо мите и мирчо
-
- сериозен играч
с снимката мнението май изглежда по добре и правдоподобно отколкото едно голо ...
от вчера на струма ...чичо мите и мирчо фанаха....
или па аз бъркам с снимката е по зле...не требе да има снимки...
от вчера на струма ...чичо мите и мирчо фанаха....
или па аз бъркам с снимката е по зле...не требе да има снимки...

Леле,леле вие сте превъртели бре.Па ние с венци само си бърбориме.По кротко бе народе.Венци екстра е снимката,по честичко туряй!!!
Аз па си мисла,че оттука докато не падне водата и не изцикли е най-силния риболов на скобари на река струма за цяло лято.И ако ги знаеш къде са се прават по силни риболови и от зимните групирани.Да не говорим,че кефа е в пъти по голем,ма кво разбирам аз!!!naskobo написа:Това е 100 % индикатор-има ли заяжданки в темата, няма смисъл да се търкат гуми до Струма
И последно.Коментара под снимката на Венци говори в пъти повече от самата снимка.От него мое се извади повече информация от снимката.Кой го е прочел правилно празен нема да си оди!!!
- prodigy666
- разбира нещата
опа сеч
дойде и моя ред да навеста едно от летните ми места вчера от 7 до 9 3 броя и един бегал .... толко и удари си имах доидеха си на манджата и си взимаха супер реката е с малко по висико ново но е идеална мрена не фанах на лебо нече исках да фащам .... имам снимка само да си намера кабело и показвам не у мивката
иначе рибите ги фанах за 30 40 мин и като се скри слънцето и умре тотално 

- monzata
- вече хвърля и на тежко
впрягам се щото както каза някой по нагоре , тая тема е що годе прилична и се дава мнения за реката .В споря се ражда истината ,но спаменето е излишно .По въпроса дали трябва да има снимки или не , мога да кажа и да и не ..Да -щото става по достоверен репортажа . Не - щото аз спрях да нося телефони и такива работи , откакто удавих 2 бр. ( ще кажеш да внимаваш) ама като обикаляш постоянно реката със спинарката и не седиш на едно място се ще се намери къде да се подхлъзнеш . Също така , като се има на предвид , че има месари бол , си в правото да не си разкриваш мястото къде си ги помел .... така че въпрос на вкус ,казало кучето и си облизало патката .. ако искаш снимай , ако искаш -неindalo написа:Добре бе пич, кво е станало толково, че се дразниш. Отначало Венци и Чоко тръгнаха на кавга, но впоследствие смекчиха тона и се получава дискусия, така се ражда истината. То пък не мое само да се усмихваме и всйо в порядке, требе си и малко хъс.monzata написа:момци има опция ЛС в тоя и всички форуми , оправяйте си личните спорове по тоя начин ...уж се бехте успокоили , са пак почнахте да се хващате за гушите .... бях спрял да влизам в тоя форум , май пак ще го направя ...![]()
. Без да се прекалява разбира се. Ае

Такааа,докато ние с вас си ближеме патките майсторите въодушевени от неделния риболов,пак са атакували в сряда и ......греда.До 11ч когато са замътили са хванали по 2-3 риби и още толкова откачени.А и са били на местото с глиганите и нема и следа от тех.Уловените риби са половинки!
До 11 шест кълванета ако имам в неделя ще черпим с ледени напиткиchokoboy написа:Такааа,докато ние с вас си ближеме патките майсторите въодушевени от неделния риболов,пак са атакували в сряда и ......греда.До 11ч когато са замътили са хванали по 2-3 риби и още толкова откачени.А и са били на местото с глиганите и нема и следа от тех.Уловените риби са половинки!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Батко,обади ми се събота вечерта,че нещо може и да ми се отвори прозорец за неделя до 12ч и ако нема поне токлова спирам да пишем.
Ще ти звънна надвечер да се разберем.chokoboy написа:Батко,обади ми се събота вечерта,че нещо може и да ми се отвори прозорец за неделя до 12ч и ако нема поне токлова спирам да пишем.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- фен клуб-скобар
Аз пък си ги ловя в нашия опоскан район -скромно и трудно
Иначе района дето го обсъждате до миналата година не виждах никой от форума там да е ловил или писал(изключаю един двама човека)аз ходя там от 7-8 години и знам много от местата:)Много съм ги бил точно там! Просто ангажиментите ми съсипаха риболова а и по Джумаята реката беше ужасна и почна да се оправя точно когато трябваше да ставам за съжаление! Знам само че Бобошево е един кенеф-беше ми любимо !Забравих да кажа че около Невестино видях ято черна птица около 20 бяха:)

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите