Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- трапера
- сериозен играч
Re: Риболова около Русе
Тройката,отдавна е затлачена!!! Двойката даваше по някоя риба,ако не е опасана с мрежи. Другите са по-добри като места,но това не значи,че няма мрежи и там!пууух написа:............. бяхме се разположили на прословутата 3-та буна...........
Преди време си носех един стар телескоп (с водачи и макара),правих нещо като търмъкчийски такъм от медна тел,естествено на по-тънък от основната линия "шок лидер". С негова помощ проверявах за мрежи и закачки мястото, на което мислех да ловя

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- трапера
- сериозен играч
kasabinho написа:Много скобар и то много хубав.
Няма снимкаааааааааа!!!

Пусни наново,че да оплакнем окото

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Не съм снимал, иначе на бял. Точни места няма да споменавам - понеже знаем какво беше преди време.

- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
На какво ги ловите на фидер или на плувка?
Фидер най-вероятно 

-
- сериозен играч
На топлата вода колегите ловяха много добре и скобар и пплатички.Даваше и на фидера и на плувката но само на понтон 13,не знам поради каква причина но по-нагоре никой нищо не ловеше,само на понтон 11 един колега беше хванал два распера на блесна.Разходих се и до корабната,но и там колегите нищо не ловяхя.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Май ще се разходя по Янтра, че имам 500 гр. бял за "изхвърляне" 

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Не си заслужава колега!EXPLOSIVE написа:Май ще се разходя по Янтра, че имам 500 гр. бял за "изхвърляне"

Успех и наслука!
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Здравейте колеги,
следващата седмица, ще съм командировка в Русе и ще разполагам с 5-6 часа за риболов.
Моля за навигация, къде в рамките на града, мога да напрая един кратък излет.
Благоадаря!
следващата седмица, ще съм командировка в Русе и ще разполагам с 5-6 часа за риболов.
Моля за навигация, къде в рамките на града, мога да напрая един кратък излет.
Благоадаря!

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Под "топлата вода" или около КТМ-то!УСПЕХ
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Николай-Русе написа:На топлата вода колегите ловяха много добре и скобар и пплатички.Даваше и на фидера и на плувката но само на понтон 13,не знам поради каква причина но по-нагоре никой нищо не ловеше,само на понтон 11 един колега беше хванал два распера на блесна.Разходих се и до корабната,но и там колегите нищо не ловяхя.
На топлата на фидер не дава отгоре защото има нещо като прагчета и рибата не те намира незнам поради каква причина.. пробвахме може би бъркаме незнам
П.п давате инфо после се чудите къде да ходите ..магазинерите дават достатъчно и то на знайни и незнайни войни
-
- сериозен играч
Ами какъв е смисълът от тази тема тогава ако няма да даваме инфо ?plwned написа: П.п давате инфо после се чудите къде да ходите ..магазинерите дават достатъчно и то на знайни и незнайни войни
А и мястото е много тайно "топлата вода"

Не е заради прагчетата, аз есента съм ловил там и съм хващал.plwned написа:Николай-Русе написа:На топлата вода колегите ловяха много добре и скобар и пплатички.Даваше и на фидера и на плувката но само на понтон 13,не знам поради каква причина но по-нагоре никой нищо не ловеше,само на понтон 11 един колега беше хванал два распера на блесна.Разходих се и до корабната,но и там колегите нищо не ловяхя.
На топлата на фидер не дава отгоре защото има нещо като прагчета и рибата не те намира незнам поради каква причина.. пробвахме може би бъркаме незнам
П.п давате инфо после се чудите къде да ходите ..магазинерите дават достатъчно и то на знайни и незнайни войни

-
- сериозен играч
Вчера бях там,единият колега ловеше от някакъв чукан над понтона а другите колеги бяха под понтона и бяха във водата и вадеха някой друг скобар.

Страхотна снимка