Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от venci72 »

Марти,

вчера след голема риболовна пауза отидех да ги проверим скобарите по нашио край ,отидех с големата кошница и фанах само един за цел ден,идеше ми да фрълим и столо и щеката у реката :D ,а требеше да одим днеска с тех...ама...иначе ного убави риби са фанали...
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

здравейте пичаги. не бех ходил от зимата по реката да днеска викам аиде да видиме ко ше стане.на Бобошево си имаше хора от върниците чак до последния мост , не видех да се фаща нещо друго освен мрена.аз пометах на едно место след Бобошево там при лозята , нищо не фанах мн криво место 30 санта и изведнъй 2 метра....после на Вуковския мост скобари има виждат се ама въпреки голямото ми желание околко 5 часово не фанах ни един.метах манджа , слагах и бел и троха ама нема,впрочем за целото време там не видех никои да фане нищо освен мренки :)
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

venci72 написа:Марти,

вчера след голема риболовна пауза отидех да ги проверим скобарите по нашио край ,отидех с големата кошница и фанах само един за цел ден,идеше ми да фрълим и столо и щеката у реката :D ,а требеше да одим днеска с тех...ама...иначе ного убави риби са фанали...
Венци униклани са рибите-завидях им добронамерено:)Венци аз сам се усрах с това Бобошево..... Вместо да си ходя долу... Но и реката не ми позволи нищичко:) Венци и аз ходих един път на местото обаче само един-а риби имаше доста
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Еби му мамата.Страшна сган сме днеска 50-тина от глиганите ойдеха по буркани.Е тва не го разбирам,щеки истории и после па мъкнеме.Аз съм им вземал карп душек.Да помолим тея дето пускат да не търкалят рибите по земята заради тъпите снимки/гадно е/ не си струва.Или да снимат в кофа.Не тре да се пише нищо.Днеска беше събор.И всеки влачи отврат.
Незнам дали ще пиша повече.
Juniur86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Juniur86 »

Върви ли някакъв спинингов риболов по тази Струма в района на Дупница - Благоевград ?
Изображение
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Върви с пълна сила, дребни кленчета главно и тук там някой изрод ти откачи ръцете с удар.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
tramtaram
новобранец
новобранец

Мнение от tramtaram »

Събота и неделя от 16.30 до 20.30 десетина кленчета на микро клатушки.От моста на Мурсалево надолу докато не ме домързя. :D Опитах и с мухарката,ама само опитах. :lol:
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Начи, такава лакомия, не бях видял...утре ще разказвам
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
niki71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от niki71 »

В Събота под Лобош беше пълно с рибари които твърдяха че не дава .Е даваше си доволно клен на воблери ,
но повечето дребен .
Juniur86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Juniur86 »

Д.Граховски написа: тук там някой изрод ти откачи ръцете с удар.
Благодарско колега, тамън за тия изроди се интересувам ....
Изображение
Аватар
dandi1383
фен клуб-скобар

Мнение от dandi1383 »

Ето какво хванах и аз срещу момчетата с глиганите (големия го мерих 47см 1.150кг) имам и 7 откачени
Изображение и Изображение
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Избивате ги на скобарите и си траете никои не казва къде лови. Как е рекатс боза ли е по благоев днес?
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Завидях благородно обаче след това се нервирах!!!!!Както и да е!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

В неделя направих един добър излит с тегав риболов в дефилито под Четирци. Не бях ходл за риба от мисец /с изключение като бях на морето на почивка/, и тръгнах с големи надежди но уви. Установих се на едни камъни и течението пред мен добро , но кото премерих дълбочината 1.6м. направо крах, но не ми се мъкнеше пак катуна по урвата да сменям мястото. Забърках им храница и я утежник както Венци казваше и му бухнах 200гр. бел. Започнаха кленчета колко пръста, после изчезнаха и почнаха педарки, но като казвам почнаха на 3-4 изтичания риба, но се завъртяха много уклеи и сигурно съм хванал над 20. Хванах 15 мренки, 15 кленчета и 1 клен около 40 см. и уклеите, а такива мренки и кленчета колокото пръста не ги броих. Реката беше зеленикава , ниво добро и като излизе слънцито иззад клоните яко ме напече, но издържах. За мача взех уклеите и мренките, а кленчетата обратно. Наслука!!!
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

metoo написа:Избивате ги на скобарите и си траете никои не казва къде лови. Как е рекатс боза ли е по благоев днес?
много е мътна агромах яко мътат емало си е маиката брачет ми фанал вчера 20 слона и 7 жирафа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”