Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от Teo 62 »

lusienn написа:Ако някой не е разбрал от писалите........
images.jpg
Сега ме разбери - не те закачам и с хора от тази порода от която си не желая да общувам - бъди така любезен.......... :D
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Модерирано!!! Бате още един подобен пост и ще ти изтрия профила! barutchiata ©
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

lusienn написа: Абе тоя катил
Митев,тоз мога да го наредя бързо,но искаш да е по правилата на Форума.Следващият ми пост по негов адрес ако продължава ще бъде доста нецензурен :D Ако знаеш какви душевни терзания изпитвам да отговоря :wink:
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Мисля си за това отдолу,ма жената не ще - немат акъл тез жени - поне каравана да бъдело.Ма ми е писнало от цивилизация - борбата предстои. Сядаш на брега,сипваш си едно надвечер,меташ въдицата и живот.Па и едно барбекю да спретнеш ....... :drinkers:
палатка.jpg
Изчезвам от ефира - жената е четири дни в къщи - ша преговарям де,даже и ша има и вълшебната думика - МОЛа :D
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Каравана с климат е за предпочитане. :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

GODzillata написа:Каравана с климат е за предпочитане. :wink:
Дали :roll:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Ами да, няма да умираш от студ или жега, няма да се ръбиш, няма да те ядат комари и т.н., определено си е за предпочитане.

Бахтааадържава и фа е таа политика на Албена.БГ, всяка година, напук на кризата, вдигат цените като за световно!! :evil:
По-миналата беше 230 на ден, миналата 250, за тази година ми искат 300, като даже ми правят отстъпка като редовен клиент в размер на 50 лв. от официалната цена. :shock:

Ми то за 1 седмица ще ми стъпи 2 100, а за тия пари човек спокойно може да си вземе каравана с климат и да си кара по цял месец на море, на река и където си иска.
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

GODzillata написа:............ за тази година ми искат 300, като даже ми правят отстъпка като редовен клиент в размер на 50 лв. от официалната цена. :shock:

Ми то за 1 седмица ще ми стъпи 2 100, а за тия пари човек спокойно може да си вземе каравана с климат и да си кара по цял месец на море, на река и където си иска.
С тез кинти у Гръцко шти е по тънко - русняците вдигат цените - работата отива към "....за кучета и българи забранено....." Битката за палатката я изгубих :( ,но една загубена битка не означава загубена война :D
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Мда...руснаците и мамалигарите, тук-там някой шваба с носталгия по соц. времето, както и разни скандинавци и островитяни, които идват да се напиват като за последно! :evil:
Бугаристанците сме почти персона нон-грата.
Ама пък Албена е единствения курорт, който е ок за семейство с деца и няма навалица и свръхнаселеност.

Тигре, просто тайно си купи палатка и някой ден случайно се спъни в нея, ококорвайки се :shock: "фа е таа палатка тук". :mrgreen:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа:Каравана с климат е за предпочитане. :wink:
Хотелче с климатик и баня е още по за предпочитане :D

Кво ти е толкоз зор тая Албена бре Кире , да не си си фърлил пъпа там :roll: В най-скъпият хотел в курорта инклузива не може да се сравни с някой от тия двата http://www.aventura.bg/pochivka/481/18/ ... *****.html ,
http://www.compas.bg/holidays_bus/hotel ... 9&oid=4399 , примерно , а и екстрите като водни паркове и пр. в самите хотели .... Бих ти предложил да и теглиш една тая година на Албена :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Аз съм се зарекъл повече по Черноморието да не ходя на почивка.За същите пари на 200 км. ми е Византия.И рибка има да си половиш, и други убавини.Да си къткат чуждите пияни каскети колкото си искат - ма без мене. :D За палатката не смея,щото жИнЪтЪ е по луда от мене - вместо да са спъвам в палатката ша трябва да се заселя в нея.Добре ,че мама е в съседство да ма приюти. :D Следващата година ша мина оттук на път за едно язовирче :wink:
115.jpg
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:

Кво ти е толкоз зор тая Албена бре Кире , да не си си фърлил пъпа там :roll: В най-скъпият хотел в курорта инклузива не може да се сравни с някой от тия двата http://www.aventura.bg/pochivka/481/18/ ... *****.html ,
http://www.compas.bg/holidays_bus/hotel ... 9&oid=4399 , примерно , а и екстрите като водни паркове и пр. в самите хотели .... Бих ти предложил да и теглиш една тая година на Албена :wink:
Бих и теглил чертата, щото е баси анти-логиката тяхната ценова политика!!! :evil:
От година на година животът става все по-суров и куров, а те все надуват цените....да не говорим, че 4-те звезди на Гергана са и малко множко, щото имам сума забележки, ама имат късмет, че са на много добро място....location, location и пак location....тишина, спокойствие, рекичка, горичка, море, пясък.....тръгнеш из курорта и е готино, няма я навалицата и тъпнята тип село-курорт с квартирите, шумотевицата и т.н., та това ме грабва в Албена..........сега ще чекирам цените на още 4 хотела там и евентуално може и да се спра на някой, ама.... :roll:

Турция - ЦЪ! :evil:
Особено след като съм гледал "Среднощен експрес"! :mrgreen:

Гърция....хм....бешлимумамата.....все се притеснявам ко шъ прайм, ако някое от децата се разболее, ако го заболи зъб, апандисит и т.н., къ ш'се разберем с ония византийци? :roll:
Па и ш'се утепем от път....особено ако глеам островни дестинации. :roll:

Евентуално Малага....ама па тряа се фърчи, което пак не ме грабва... :roll:
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

GODzillata написа:
Турция - ЦЪ! :evil:
Особено след като съм гледал "Среднощен експрес"! :mrgreen:
Та нали трябва да ти ударят печат на влизане и излизане :roll: Там оправят лигави хамериканци - с нас се държат добре - за всеки случай не изпускай сапунчето и ако пърдиш да е шумно,щото ако чуят свистене от тесно бягай бързо.20 години са мъкнах на таз Албена - писна ми,кво и харесвате толкова - предпочитам Балчик - красота отвсякъде.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Teo 62 написа:.... Следващата година ша мина оттук на път за едно язовирче :wink:
Изображение

Ще бъдеш посрещнат като държавен глава,с военни почести,тъй като това е правителственото трасе!? :D :drinkers:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

[quote="GODzillata"]Ами да, няма да умираш от студ или жега, няма да се ръбиш, няма да те ядат комари и т.н., определено си е за предпочитане.

Бахтааадържава и фа е таа политика на Албена.БГ, всяка година, напук на кризата, вдигат цените като за световно!! :evil:
По-миналата беше 230 на ден, миналата 250, за тази година ми искат 300, като даже ми правят отстъпка като редовен клиент в размер на 50 лв. от официалната цена. :shock:

Ич та няма брат за сто кинта на ден , си цар при мене :drinkers:
Албена ти е на 3 кил
Заключено

Обратно към “Разни”