Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
никой от форума ли не излиза днеска......никакво инфо ,а лодките пак бяха пред Галата .......КОЛЕГИ ПИШЕТЕ В ТОЯ ФОРУМ не само да си сверяваме часовника къде как..........
За да поискаш, трябва да дадеш
- Моряка
- кандидат преподавател
Аз ще пиша чак като се стопли водата,че ми изпуска малко гуменкатаto6eto69 написа:никой от форума ли не излиза днеска......никакво инфо ,а лодките пак бяха пред Галата .......КОЛЕГИ ПИШЕТЕ В ТОЯ ФОРУМ не само да си сверяваме часовника къде как..........

А сега де? 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Аз не,само след обяд слязох до лодката,
бреее,чудя се що почна да тресе нещо,
то на мотора хлабави болтовете,
и вече ми зарежда акумулатора.
Един багаж по-малко.
Ама това което чух на стоянката,нищо май не са извадили.
бреее,чудя се що почна да тресе нещо,
то на мотора хлабави болтовете,
и вече ми зарежда акумулатора.
Един багаж по-малко.

Ама това което чух на стоянката,нищо май не са извадили.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Eй супер Кире браво, да си жив да, илядиш и все таквиз репортажи да пускаш......................
Нищо не насича, явно е от нета на колегата
Нищо не насича, явно е от нета на колегата
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
- КИРО
- Обратна връзка:
Кантарджиево-Оброчище започва як дъжд,отива към Кранево Балчик.Евентуално и Калиакра.
Който има познати в морето да ги предупреди.
Който има познати в морето да ги предупреди.
Пред Галата е заформено яко село.....дано някой даде инфо.....
-
- научил се да хвърля
Ей, Киро такава красота не бях виждал отдавна-да нанижеш десетина риби то от това по добро здраве му кажи !
- КИРО
- Обратна връзка:
Кога това,днес ли ?gromost написа:Ей, Киро такава красота не бях виждал отдавна-да нанижеш десетина риби то от това по добро здраве му кажи !

Кога това,днес ли ? Днес ти е гледал клипа.......
- КИРО
- Обратна връзка:
Днес пак ме поздравявахте в морето,за което блг,
ама казвайте кои сте,че то и снимки по аватарите няма,
с ясновидството съм скаран.
Добре е да се познаваме и в морето да си помагаме.( дано да не идва този момент )
ама казвайте кои сте,че то и снимки по аватарите няма,
с ясновидството съм скаран.
Добре е да се познаваме и в морето да си помагаме.( дано да не идва този момент )

-
- сериозен играч
16_05_2009_св_Анастасия
Решихме мястото на действието да е вече познатия ви остров св.Анастасия и околията му.Като цяло информацията за риболова по южното черноморие не беше много добра и решихме да не
бием път до маслен нос и перла а да сменякъде на близо.
Спряхме пак на много удобното плаже за пускане на каяци

Напред към прекопаните градинки ...

Вияда се най снимания остров

Дали има вятър???? Беше невероятна жега ...

На половината преди острова почнахме да пробваме сафрида .Това трябваше да е едно от успечните места...

Така обходихме доста голям район но резултата не беше добър.Аз имах един добър сафрид и 3 добри меджита .При Боби нещата бяха подобни мо той беше доволен въпреки всички заради страхотното тихо време(както и аз разбира се)

На острова ни посрещнаха много гларуси , чайки коитосе спускаха и ловяха риби , както и 3 двойки някакви много рядка порода патки , които даже са в червената книга на България.Нека Боби каже какво им беше името ,че все го забравям

А пробвах местата от север но не би...

Този път по обещание към kukata обиколихме острова .Оказа се , че с Боби сме направили почти едни и същи снимки о изсток

През цялото време много лодки сновяха но резултатите не бяха добри
Аз упорствах с чепарето и успях да излъжа една граца и няколко меджитчета от изток
а Боян от юг напипа попчета и меджит които правех интересен риболов на дъно

След като реших да се присъединя и а към дъния риболов реших преди това да поснимам острова от изток

Ето го въпросното рядко и красиво пате ...

Акустирах на едно местенце с идеята да се пробвам да хвана скарида или миди за стръв .Имахме морски и бял червей но ей такак .. за разнообразие.

Докато се накефя на красотиите Боби беше ги накъцал.Средна хубост попченца но пак е нещо

Половихме така известно време и решихме полека да поемаме обратния път , като този път се пробваме основно за попчета.

И при мен аплуваха малко повече рибки в аквариума .Кеф си е да ловиш попче от каяк.Супер кеф даже.Въпреки че до острова рибките не бяха повече от 15 смнай голямата.
Боби реши да открие плажния сезон с една фотосесия на чудесната PMS ска вещо тунингована от него...

А аз се заиграх с едни 5-6 см попчета

Минахме през входа на порта и се изкефихме на туловището на един танкер

Прекрасен ден ... прекрасно компания .. и рибки хванахме.... какво може да се желае повече
П.С. Специални благодарности към DOCTORA и SELVA , които са основните виновници да се запаля по това толкова невероятно красиво хоби - риболова от каяк
бием път до маслен нос и перла а да сменякъде на близо.
Спряхме пак на много удобното плаже за пускане на каяци

Напред към прекопаните градинки ...

Вияда се най снимания остров

Дали има вятър???? Беше невероятна жега ...

На половината преди острова почнахме да пробваме сафрида .Това трябваше да е едно от успечните места...

Така обходихме доста голям район но резултата не беше добър.Аз имах един добър сафрид и 3 добри меджита .При Боби нещата бяха подобни мо той беше доволен въпреки всички заради страхотното тихо време(както и аз разбира се)

На острова ни посрещнаха много гларуси , чайки коитосе спускаха и ловяха риби , както и 3 двойки някакви много рядка порода патки , които даже са в червената книга на България.Нека Боби каже какво им беше името ,че все го забравям

А пробвах местата от север но не би...

Този път по обещание към kukata обиколихме острова .Оказа се , че с Боби сме направили почти едни и същи снимки о изсток

През цялото време много лодки сновяха но резултатите не бяха добри

Аз упорствах с чепарето и успях да излъжа една граца и няколко меджитчета от изток

а Боян от юг напипа попчета и меджит които правех интересен риболов на дъно

След като реших да се присъединя и а към дъния риболов реших преди това да поснимам острова от изток

Ето го въпросното рядко и красиво пате ...

Акустирах на едно местенце с идеята да се пробвам да хвана скарида или миди за стръв .Имахме морски и бял червей но ей такак .. за разнообразие.

Докато се накефя на красотиите Боби беше ги накъцал.Средна хубост попченца но пак е нещо

Половихме така известно време и решихме полека да поемаме обратния път , като този път се пробваме основно за попчета.

И при мен аплуваха малко повече рибки в аквариума .Кеф си е да ловиш попче от каяк.Супер кеф даже.Въпреки че до острова рибките не бяха повече от 15 смнай голямата.

Боби реши да открие плажния сезон с една фотосесия на чудесната PMS ска вещо тунингована от него...

А аз се заиграх с едни 5-6 см попчета

Минахме през входа на порта и се изкефихме на туловището на един танкер

Прекрасен ден ... прекрасно компания .. и рибки хванахме.... какво може да се желае повече

П.С. Специални благодарности към DOCTORA и SELVA , които са основните виновници да се запаля по това толкова невероятно красиво хоби - риболова от каяк

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- научил се да хвърля
Да ,вчера гледах клипа и много ми хареса особенно когато Тошето извади натъпканото чепаре.Отдавна съм по морето ,
но последните години такава красота не помня.Дай Боже всекиму!
но последните години такава красота не помня.Дай Боже всекиму!
- Диканаров
- кандидат преподавател
Прекрасен репортаж! Благодаря! И аз се кефих, все едно бях с вас! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- milen kordov
- научил се да хвърля
Имам въпрос към всички.Някой чувал ли е за сафрид във Варненското езеро?От грипчия разбрах,че са взели малко на грипа в началото на новия канала(от към езерото)преди два дена.Вярно ли е или не,незнам,ама смятам да проверя гъола.И без това го дават духовито тия дни.Ще снеса веднага ако има нещо.
- КИРО
- Обратна връзка:
Милене внимавай,езерото има друг статут,иска се риболовен билет,ИАРА правят проверки май.