Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- каридата
- учете се от него
Re: Риболов край ямбол!!!
Tachev за воблерите незнам ама силикона требе да е мек.Ако можеш ги пипни и ако ти се видят твърдички по добре не ги взимай.С интерес чакам да споделите днешните излети.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- svincyyy
- ще става разбирач
Инфо от днес на Ханово Капо на бял на торен на топчета на царевица на рибка на жито.От 6:00 до 10:00.Събиране и към Роза и там капо от 10:30 до 14:00 водата е адски много хваща се от високото.И тъкмо като си тръгвахме забелязахме през целия язовир бели тапи(мрежа).Таксата от 01.04.2011 ще е 5 лв каракуда безплатно шаран 5лв/кг.ПОВЕЧЕ ТАМ НЕМА МЕ ВИДИТЕ 

Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

Тези вече ги знам даже каде спят това е от събота от с.Срем
- Прикачени файлове
-
- 120311-1448.jpg (15.09 KiB) Преглеждано 1190 пъти
-
- 120311-1447.jpg (21.65 KiB) Преглеждано 1190 пъти
-
- 120311-1424.jpg (16.33 KiB) Преглеждано 1190 пъти
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
Колеги днес си мислех за Кринчовица по принцип на пролед винаги тръгва каракудата преди да почне да се бие и да хвърля хаивера там/преди забраната/
А както знаете никък не е малка на този язовир мисля да я пробвам другата седмица ако се задържи така топло времето.Ако някои е ходил вече или има някакво инфо за там нека пише
А както знаете никък не е малка на този язовир мисля да я пробвам другата седмица ако се задържи така топло времето.Ако някои е ходил вече или има някакво инфо за там нека пише

Кринчовица отпада днес бях там пълна скръб а и водата е паднала много.Явно още е рано
- S.Koychev
- разбира нещата
Днеска си направих една разходка до канала на Ормана,водата е паднала и излизат каракудки под 10 см.
, от там на канала в Безмер водата е много паднала,там нямах пипане ,след това отидох и до гьола който е до поделението и там капо.

Ribarche
Здвейте,два дни посещавам реката в раойна на каргонския мост,като и двата дни риби се ловяха,но с много мъка и надлъгване.Излизат прилични до едри морунажи,като по-резолтатно взимат комбинация от едно жълъдче с едно червено пинко.
Исползувах и ето тази джаджа:

резолтата беше потресаващ.
Исползувах и ето тази джаджа:

резолтата беше потресаващ.

- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Каде се намира този мост колега?jivko69_ написа:Здвейте,два дни посещавам реката в раойна на каргонския мост

И не се обади на батко си ! Май ще ти намалям репутациятаS.Koychev написа:Днеска си направих една разходка до канала на Ормана,водата е паднала и излизат каракудки под 10 см., от там на канала в Безмер водата е много паднала,там нямах пипане ,след това отидох и до гьола който е до поделението и там капо.

Туй риболова не е за мен 

- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Привет колеги, някой нещо да знае за малко шарково. Мисля да се разходя другата седмица на там за 2/3 дни. Мерси за инфото предварително.

Успех рибари и риболовци?!
дай си тела та да не изпадам в такива ситоацииИ не се обади на батко си ! Май ще ти намалям репутацията

Вчера ми казаха , че имало някакви проблеми със стената и са го изпуснали доста, риба йок.Понеже не съм ходил на място да видя за какво става на въпрос, най-добре да сондираш още мнения.Привет колеги, някой нещо да знае за малко шарково. Мисля да се разходя другата седмица на там за 2/3 дни. Мерси за инфото предварително.
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Колеги някой да даде инфо за срем,че не съм ходил там още,а изкам да отида нямам си на понятие къде да отида.Ако може малко инфо за места и сръв.
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Между другото на рекичката след голям манастир която пресича асвалта точно като се застане на моста и се погледне на дясно има вирчета 100 метра на долу излизат черни мрени,белици и червенопери на бяло но са с сравнително малък размер.Събота ако имам време мисля да отскоча до село скала да проверя двата язовира и ще дам инфо.
- sabin
- научил се да хвърля
Привет!
Днес реших да проверя дали се е раздвижил хищника. Времето облачно и на дъжд. Но на сърбела чесането му е майката
. След половин часово мятане усетих удър, който за малко не ми изтръгна въдицата. Бях се разсеял по песента на птичките и не го очаквах. Явно не съм засякъл добре и ... рибата си замина. Десетина метра по-надолу и втори по слаб. Този път бях готов. И този кефал дойде да позира.
http://sabin72.snimka.bg/other/s-bin.562788.22769830
Явно е имал среща с "косачите" понеже раната не беше много стара. Следващия близо час нищо. След малко заваля което сложи край на риболова. Но аз съм доволен.
Поздрави и наслука!
Днес реших да проверя дали се е раздвижил хищника. Времето облачно и на дъжд. Но на сърбела чесането му е майката

http://sabin72.snimka.bg/other/s-bin.562788.22769830
Явно е имал среща с "косачите" понеже раната не беше много стара. Следващия близо час нищо. След малко заваля което сложи край на риболова. Но аз съм доволен.
Поздрави и наслука!