Жребчево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
xpu161
новобранец
новобранец

Re: Жребчево

Мнение от xpu161 »

Днес(31-ви) в Трявна тръгна слух, че рибата вече е излязла по ръкавите, но поне за мен "източниците" не са надеждни!
MiRo1992
новобранец
новобранец

Мнение от MiRo1992 »

Здравейте колеги мисля да направя едно излетче на жребеца преди забраната, но имам едно колебание относно каде да отидя дали да бъде на "боклуците" или някаде покраи острова.
Рибата която смятаме да се лови ще е както хишника така и мирната. Моля ако знаете каде ще е по-добре да ме напътствате
Благодаря ви за вниманието !!! :)
Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

Информацията е КАСАПШТИНА на бялата риба в ниската вода и плиткажите, всеки да го разбира както иска!
xpu161
новобранец
новобранец

Мнение от xpu161 »

Не знам къде и кога е било това, ама освен вятър, друго не видяхме и разбрахме да се е ловило днес(събота). Минахме през Конарския ръкав, потъналата църква и се позастояхме на Дарданелите на завет. Имахме познати на устието, а привечер се видяхме и с други, които с лодка са обикаляли. Навсякъде - нищо.
Вечерта под шлюзовете на Римския мост беше завряло от морунажи с размер от 200-300 до 700-800 грама, двама колеги набързо напълниха едно бидиноче, не знам на какво го ловиха, но ние не можахме да излъжем нито един. Иначе като делфини прескачаха плувките ни.
Та очаквам братята роми като ги надушат, там да се състои касапницата.
Аватар
cecodevil
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от cecodevil »

xpu161 написа:Вечерта под шлюзовете на Римския мост беше завряло от морунажи с размер от 200-300 до 700-800 грама, двама колеги набързо напълниха едно бидиноче, не знам на какво го ловиха, но ние не можахме да излъжем нито един. Иначе като делфини прескачаха плувките ни.
Сигурно е било яко.Почти съм сигурен че хората с бидона няма да ги мариноват морунажите :wink: .Иначе имаш един + от мен за поста си :smt023 .
Изображение
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

afgany написа:Информацията е КАСАПЩИНА на бялата риба в ниската вода и плиткажите, всеки да го разбира както иска!
Потвърждавам! :evil: :evil: :evil:
pavlov
новобранец
новобранец

Мнение от pavlov »

колеги дайте малко инфо за морунажа как и на какво тоно се лови и каква е захранката , тази седмица доста хващаха колегите , при нас само едър уклей нищо друго???
ULDO1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ULDO1 »

afgany написа:Информацията е КАСАПШТИНА на бялата риба в ниската вода и плиткажите, всеки да го разбира както иска!
Интересно, :roll: аз бях точно там пък такова нещо не видях. :roll:
Аватар
krezo_bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от krezo_bg »

pavlov написа:колеги дайте малко инфо за морунажа как и на какво тоно се лови и каква е захранката , тази седмица доста хващаха колегите , при нас само едър уклей нищо друго???
Със щека,близалка,на изтичане с стръв шарен черъв.Много вътър за соло саръците и тем подобни.Само на Щека-9-10метра и нагоре но няма смисъл от по-дълги саръци щото рибата е на близо.Това ми е като информация но от извора.
xpu161
новобранец
новобранец

Мнение от xpu161 »

В неделя - инфо от един познат, на устието - морунаж само на жълъдов червей, на царевица - платика. Доста добре е ловил. На торен червей на чипа е хванал и една щука 2.5 кг.
Май ще трябва да се прежаля за жълдов, на магазина ни е 3 стотинки парчето.
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Смятаме с компания( и жените) петък и събота да отидем на Жребеца,денем риболов,нощем скара + ракии :D , къде е най "удобно" за момента че да ги съчетаем двете неща?
Ribarche
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

S.Koychev написа:Смятаме с компания( и жените) петък и събота да отидем на Жребеца,денем риболов,нощем скара + ракии :D , къде е най "удобно" за момента че да ги съчетаем двете неща?
[album][/album]
Абе то удобни места много ама ако не се промени прогнозата за тоя вятър....ще е отвратителен риболов освен ако не сте с каравана ,че да си пиете ракиите вътре.
http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid= ... 08.04.2011
Изображение
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

А там както не може да духа :evil: , миналото лято имаше и загубена лодка!
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
xpu161
новобранец
новобранец

Мнение от xpu161 »

В събота (който е ходил знае какъв вятър духаше) на Дарданелите от страната на пътя за Бургас беше завет, цял ден бях по къс ръкав, а с това ниво на язовира е широко колкото си искаш. Пътят е проходим и за нормални коли.

Инфо от тази сутрин - под шлюзовете убиват морунажа, тук-там и някоя едра каракуда.
baro
новобранец
новобранец

Мнение от baro »

Ако може някои да даде актуална информация за температурата на водата
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”