Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
на теб кеф ли ти е да висиш цял ден и да не ти помирише червея

Тва просто няма как да стане,мисия невъзможна
Не съм от тези,дето чакат рибата да ми помирише червея.Гледам да я накарам и прилъжа и да го хапне

Аз там съм пораснал...
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Днес хората я скъсаха отделно и циганите отсреща. Само на нашето място нямаше нито една риба. Пак ще трябва да се ядат пържоли.
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
-
- ще става разбирач
а вие колега къде бяхте ако не е тайна де.Къжете къде да отида и да има риба кои са дашните места
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Колега ,гледам тез дето не могат да си фанат,не могат и да четат,vasko102530 написа:а вие колега къде бяхте ако не е тайна де.Къжете къде да отида и да има риба кои са дашните места
ето тука пише за дашните места или място...
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=540
нищо лично,ама после ме обвиняват за грешна информация,никого не съм излъгал,ама никой и не е е проявил интерес ,да каже или да дойде да ма земе и да идем и да видим къде фащат или да фанем рибка...
Секи вика :
Включаю и повечето си ,,приятели,, щото по лесно се деляло на едноКъде да отида

И спираме активноста в подфорума Къде и какво кълве в момента
да не пращам хора да гонят Михаля,И без това скоро я забраняват...а и нафтата скъпа...
Аз там съм пораснал...
bobo_33333 написа:Колега ,гледам тез дето не могат да си фанат,не могат и да четат,vasko102530 написа:а вие колега къде бяхте ако не е тайна де.Къжете къде да отида и да има риба кои са дашните места
ето тука пише за дашните места или място...
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=540
нищо лично,ама после ме обвиняват за грешна информация,никого не съм излъгал,ама никой и не е е проявил интерес ,да каже или да дойде да ма земе и да идем и да видим къде фащат или да фанем рибка...
Секи вика :Включаю и повечето си ,,приятели,, щото по лесно се деляло на едноКъде да отида
И спираме активноста в подфорума Къде и какво кълве в момента
да не пращам хора да гонят Михаля,И без това скоро я забраняват...а и нафтата скъпа...
Явно има и много които четат, щото вчера по едно време на Трите камъка/стръмното/ бяхме 52 човека! И рибки си хванахме доволно.

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Колеги и аз бях в четвъртък на 5 април на 100 метра надолу от Гъбаревското дере и съм много доволен 30 броя каракуди към 15 кила риба като имаше една почти кило и няколко към 0.600 грама.Проблема беше само че има много закачки и отидоха към 30 куки и няколко пружини но пък то иначе на чисто място ква риба да хванеш 

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Ко стаа ,фащате ли ,то и ся ако някой се оплаче...

Никой не пише .че пълни чувалите...

Никой не пише .че пълни чувалите...

Аз там съм пораснал...
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ся сички чистят, няа време за писане...bobo_33333 написа:Ко стаа ,фащате ли ,то и ся ако някой се оплаче...![]()
![]()
![]()
Никой не пише .че пълни чувалите...![]()
![]()

Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
-
- научил се да хвърля
Вчера бяхме на втичалото на язовира срещу едни едни огромни скали(незнам как се казва местността).Хванахме към 15 каракуди около половинката на торен.Много народ много нещо,толкова хора на язовир не съм виждал.Общо зето около нас се вадеше по някоя риба,но като цяло беше слабо.Отсреща точно под скалите имаше един пич,който щяха да го пребият каманите,падаха право върху кануто.Като цяло от захранката май най-много се влияеха уклеите,когат се завъртеше пасажа с каракудата всички вадехме ,без значение къде точно е петното с манджата.Това е от мене.
-
- ще става разбирач
Колега къде се намира това Габаревско дере.Не съм го чувал до сега
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Ами сегаvasko102530 написа:Колега къде се намира това Габаревско дере.Не съм го чувал до сега

Аз там съм пораснал...
Габровски дол не Габаревско дере.Учете се още има време.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Как слабо ,къде го виждате тва слабо и по някоя риба.batistuta написа:Вчера бяхме на втичалото на язовира срещу едни едни огромни скали(незнам как се казва местността).Хванахме към 15 каракуди около половинката на торен.Много народ много нещо,толкова хора на язовир не съм виждал.Общо зето около нас се вадеше по някоя риба,но като цяло беше слабо.Отсреща точно под скалите имаше един пич,който щяха да го пребият каманите,падаха право върху кануто.Като цяло от захранката май най-много се влияеха уклеите,когат се завъртеше пасажа с каракудата всички вадехме ,без значение къде точно е петното с манджата.Това е от мене.
За 2 часа 24-25 таранки фанах,гол след гол,само на леко,край мен всеки вадеше,имаше един колега с един чувал до мене,над 50бр беше фанал...

Аз там съм пораснал...
- maranzika
- сериозен играч
Днес чух следната реплика край мене:
"Трима познати са хванали по 50кила риба на човек.Единият (комшия) я е занесъл на майка си и тя жената се зачудила какво да я прави толкова риба.А оня и казал прави я каквото искаш,аз утре пак ще отида да донеса още толкова"
Дано им преседне....
"Трима познати са хванали по 50кила риба на човек.Единият (комшия) я е занесъл на майка си и тя жената се зачудила какво да я прави толкова риба.А оня и казал прави я каквото искаш,аз утре пак ще отида да донеса още толкова"