Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
Айде малко риПки и от мен.
На мач, целенасочена тактика за отсяване на дребосъка, малко бройки но качествени като тия по-долу. Мястото не го помня, затова не ме питайте

и кой от къде е

и кой от къде е

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Здравейте,
моля за малко помощ. Планирам семейна почивка в к-с Дебелец август месец.
1. Подходящо ли е мястото за семейство с 2 деца на по 2 години?
2. Има ли в района подходящи места за риболов?
Благодаря ви предварително.
Зависи къде ще отседнеш в Дебелец.Повечето места са като товаsirivailo написа:Здравейте,
Мисля,че ще се справиш с двете деца...
Риболов там има,но зависи пак какво те интересува-подготви се за баби,костури и евентуално платика
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
В Събота бях там,излизаха адски много платики,но все дребни като по калъп.Чудно ми беше къде са по едрите платики и морунажите. бях под третия мост отдолу.Ако някой има инфо как е на заливите под Аспарухово нека сподели.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Днес на Цонево стана обичайно да се отчита с по 30-тина таранки и редки платики,общо взето дребни до 500 грама едрите,класни риби не мога да кажа че намаляват а с болка констатирам че изчезват.Ако някой му се гледа снимки от днескашния риболов да влезе в галерията защото не мога да качвам снимки а и нямам време да разбера как.НАСЛУКА
Колега да не си бил под моста на чудните скали ?? на какво ги лови стръв и тк.. ? че на мене само платики и червеноперки ми излизахаvalio5 написа:Днес на Цонево стана обичайно да се отчита с по 30-тина таранки и редки платики,общо взето дребни до 500 грама едрите,класни риби не мога да кажа че намаляват а с болка констатирам че изчезват.Ако някой му се гледа снимки от днескашния риболов да влезе в галерията защото не мога да качвам снимки а и нямам време да разбера как.НАСЛУКА

само на торен
Колеги, здравейте! И аз ще ходя около Дебелец тези дни, можете ли да ме информирате, къде са по-дашните места около селото? Благодаря предварително!
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Колега неси губи времето според мене на дебелец че е пълно с мрежи и надали ще изкараш нещо според мен отиди към чудните или ченге по добре еbantumi написа:Колеги, здравейте! И аз ще ходя около Дебелец тези дни, можете ли да ме информирате, къде са по-дашните места около селото? Благодаря предварително!

колега.ако видиш някаде мрежи на цонево жеднага сигнализираи на тел.0888770301.от последните ми 3 посещения 2 пъти ме проверява иара така че които види бракониер веднага да звъни на тоз телефон а да не се ослушва.тази година според мен мрежарите драстично са намалели,и това се усещта по риболова.а за него,рибите се между 4 и 6 метра,като е добре да се захранва с жито и да се лови на бял черав,и от време на време на торен.голямо значение има големината на куката и броя червичета на нея
Май трябва да сменяш тревата, че тая не ти действа добреivo13 написа:Kalmat абе цял ден се занимаваш с покер и тоз форума няма мрежи ходете и си ловете риби на цонево много има шарани вчера 9 шарана и 2 сома голям кефф

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
ти отде знаиш че играя покер?да не би да ме познаваш?
че ако ме познаваш да ти обясня малко за риболова ,и за форума и правилата в него.наздраве!
Това инфо за мрежите по Дебелец вярно ли е? Някой друг може ли да изрази мнение?
Вчера кълвеше,днеска не ще!