Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от MiTKo_Fisher »

А дано да е истина това което казваш ДАНО ДАНО ДАНО :D :D :D
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Пиши за Баниска колега, когато разбереш нещо :)
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Сега говорих със Светльо-яз.Баниска се източва в момента от нап.системи за да се ремонтира тази прословута авария.И след ремонта ще се пълни и наново зарибява.

p.s-инфото е от абс. първа ръка
Wild fur Schnuren!!!
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

Днес след 15ч. ходих на х.Приста един възрастен рибар тъкмо си тръгваше като се оплакваше, че цял ден едно попче има само, но аз със колегата си записах няколко удара на торен червей като за учудване извадихме няколко малки бели рибета глътнали куките до тънките си черва и докато ги извадим те загинаха геройски. Освен това се обадиха няколко малки платички и скобар на бял червей на добре захранено място, не включвам няколкото попчета, които ги изкарах без да има кълване, но общо взето само дребосък.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

И аз днес се разписах на р.Дунав около Русе след 1 излет миналата седмица
и на 8 Април.Таман преди забраната.Време облачно, спокойно и топло.
Попчета имаше за стръв .. и риболовци имаше наоколо.На един колега до мене
му удари, засече и поведе като се развика за помощ -притичах ама се откачи-куката
му се беше изправила....какво беше така и не се разбра -стръвта му :торен червей.
Привечер около 18:30 реших да прибирам - наведох се да извадя едната въдица ...и ми удари на съседната - Мряна -добро парче 40 см.Това ми е първата мряна на Дунав.
Стръв -земен червей.
Започнах да си прибирам багажа защото леко заръмя.Добро излетче беше - запознах се и с колега от Форума.

Изображение

Като за начало тази година е добре.Попчетата не се броят - ловя ги само за стръв..
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

И все пак имам инфо , че Бениска се разрешава риболова .Както писах питах комшияга ,който твърди ,че негови колеги са ходили в събота на Баниска около стената ,дори са ги проверявали за билет и са платили такса ( неразбрах колко)

rino712 написа:Сега говорих със Светльо-яз.Баниска се източва в момента от нап.системи за да се ремонтира тази прословута авария.И след ремонта ще се пълни и наново зарибява.

Колега ясно от първа ръка, моето е от втора но що да ме лъжат.Чудя се дали да пробам да отида.Ше видя моя човек дето ходим заедно ако иска да отидем ще пиша.Ако някой пробва да пише.

Успех на всички през УУУйкенда
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EXPLOSIVE »

Колегите говореха за Босилковци ... какви са там условиятя .... на пръчка ли се плаща само или и рибата ???!?!?!?
djidjo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от djidjo »

Мои познати ходиха в събота и донесоха по десетина кила шаран от Баниска.
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Айде кажете нещо окончателно за Баниска, пускат ли да се лови по колко искат на пръчка?
И да питам нещо друго, гледам голям народ има застанали по стената от Морска администрация нагоре наредили са се гъз до гъз вчера...Някой има ли инфо какво върви или просто кибици?
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

ivo75 написа:И все пак имам инфо , че Бениска се разрешава риболова .Както писах питах комшияга ,който твърди ,че негови колеги са ходили в събота на Баниска около стената ,дори са ги проверявали за билет и са платили такса ( неразбрах колко)

rino712 написа:Сега говорих със Светльо-яз.Баниска се източва в момента от нап.системи за да се ремонтира тази прословута авария.И след ремонта ще се пълни и наново зарибява.

Колега ясно от първа ръка, моето е от втора но що да ме лъжат.Чудя се дали да пробам да отида.Ше видя моя човек дето ходим заедно ако иска да отидем ще пиша.Ако някой пробва да пише.

Успех на всички през УУУйкенда
тази вечер ще имам инфо за Баниска-Баниска ми е село !!!А преди месец ходих до стената на язовира !!! и отводнителния канал беше спукан .И пътя преди язовиря беше залят и то доста сериозно .А и откакто е взет язовира .НЕКОГА НЕ Е БИЛО РАЗРЕШЕНО ДА СЕ ЛОВИ НА СТЕНАТА.Ловеше се сам на опашката на язовира !!!
Аватар
glupender
новобранец
новобранец

Мнение от glupender »

ами някой да е чувал нещо за гьола на карайсен. едно време там не правеха ли състезания. сега как е нищо не съм чувал някой ако знае нещо...
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

kutinchev написа: И да питам нещо друго, гледам голям народ има застанали по стената от Морска администрация нагоре наредили са се гъз до гъз вчера...Някой има ли инфо какво върви или просто кибици?
Да ти кажа само си къпят червеите,чат- пат по някои косат.На корабната е същата работа,да не кажа по-зле.
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

Пичове за вас лъжа за мен истина днес на обяд като си изпих кафето на центъра реших да сляза долу до рига да видя какво правят русенските рибари.
Тъкмо се спрях на брега под рига и гледам за познати лица няма, гледам такъмите и оп едната тапа на чепаре тръгна яко викам на човека тръгна ти тапата и той дойде до нея и веднага засече гледам върха на пръта се огъва доста викам на жива стръв ли беше нещо голямо е май, а той вика на чепаре с бели червеи е но наистина е голямо. 5-6 мин не се показа рибата вече го докара до брега и след като го видяхме красавеца то скъса и си тръгна. Беше бат шаро към 5-6 кила някаде на кука 12-ка и то се беше хванал за гърба май. Някакъв възрастен каза, че преди няколко дена е хванал 10кила сом на същото място точно кадето се излива водата от канализацията. днес не успях да изляза на риба, но несъм капо тъй-като одухотворен от случката се отбих до халите и сега си хапвам риба и си пия бирата пък утре ще го морим на Пиргово или стълпище.
хайде наслука
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Адаш, като се върнеш, дай инфо за Стълпище, че в понеделник съм се наканил да ходя там.
Някой да е чувал за яз.Бойка, дали ще го пуснат тази година за риболов?
За Баниска не ми стана ясно, пуснат ли е или не е последно?
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

НЕ е разрешено .100% е сигурна информацията.Разрешено само за познати :!: :!: :!: :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”