Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2012
Днес, на ниските скали на Мартината - 39 заргани, от които 8 средни, 6 каиша ( над 50см) и 25 едри точилки (над 40).....доста пръсната рибата, на максимална дистанция и много здрави удари.....това е за риболова....следващия ми пост , ако преценят модераторите - да го преместят другаде
0885022272 / 0885897615
Днес прекарах риболов, който не искам никога повече да ми се случва и не пожелавам никой да го преживее! Морето беше около бал-бал и половина, но след 100 м, иначе в камъните сисе разбиваха доста солидни вълни и всичко беше яко в бушуваща пяна. На 20м от мен, един човек се подхлъзна или вълна го събори (не видях точно, щото всичко стана много бързо), но падна и изчезна за секунди...вълните най-вероятно го помляха, но изчезна.....после 112, полиции, гражданска защита , след час и нещо дойде и един катер , но не можеше да приближи много скалите (явно го търсеха със сонара,но той няма как да види в пещерите отдоло).....после пристигнаха и опечалените хорица - ревове и крайно неприятна драма. Беше най - отвратителния риболов , който ми се е случвал.....Един наш колега дойде за риба и загина супер нелепо ......така и не го намериха..................морето го прибра
0885022272 / 0885897615
- shturetc
- ще става разбирач
Всички тръгваме за риби,за да си доставим приятни емоци ,да релаксираме ,да се видим с приятели,евентуално и за да хванем някоя риба...
Понякога,обаче,нещата излизат от нашия контрол,случват се непредвидени ситуации...а ,когато е замесена и най-великата стихия--морето,не рядко се стига и до трагични развръзки...По-често потърпевши са колегите с лодки,но вече има много случаи и на инциденти по скалите...Ето,днес batbubi описва поредния такъв... Жалко за човека,койтосутринта е взел въдицата си именно ,за да си достави приятни емоци ,да релаксира ,да се види с приятели,евентуално и за да хване някоя риба...
Бог да го прости!
Понякога,обаче,нещата излизат от нашия контрол,случват се непредвидени ситуации...а ,когато е замесена и най-великата стихия--морето,не рядко се стига и до трагични развръзки...По-често потърпевши са колегите с лодки,но вече има много случаи и на инциденти по скалите...Ето,днес batbubi описва поредния такъв... Жалко за човека,койтосутринта е взел въдицата си именно ,за да си достави приятни емоци ,да релаксира ,да се види с приятели,евентуално и за да хване някоя риба...
Бог да го прости!
-
- новобранец
Лека му пръст на човека!!!
-
- новобранец
Някой от колегите дали може да помогне...Търси се риболовен магазин в Бургас, който отваря около 5.00-5.30 и със сигурност ще има морски червеи....Благодаря предварително.
- sardina
- научил се да хвърля
Южно от Тюленово в залива излизаше зарган почти през целия ден. Хванати 41 от които и екземпляр, подобрен личен рекорд от 59 см.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Колега това на Тюленово ли? Ние бяхме там към 12.30 и видях и катер и полицейска кола и така и не разбрахме какво се случва. Ние не слязохме долу тъй като вълната беше сериозна и заливаше скалите. Бог да го прости човекътДнес прекарах риболов, който не искам никога повече да ми се случва и не пожелавам никой да го преживее! Морето беше около бал-бал и половина, но след 100 м, иначе в камъните сисе разбиваха доста солидни вълни и всичко беше яко в бушуваща пяна. На 20м от мен, един човек се подхлъзна или вълна го събори (не видях точно, щото всичко стана много бързо), но падна и изчезна за секунди...вълните най-вероятно го помляха, но изчезна.....после 112, полиции, гражданска защита , след час и нещо дойде и един катер , но не можеше да приближи много скалите (явно го търсеха със сонара,но той няма как да види в пещерите отдоло).....после пристигнаха и опечалените хорица - ревове и крайно неприятна драма. Беше най - отвратителния риболов , който ми се е случвал.....Един наш колега дойде за риба и загина супер нелепо ......така и не го намериха..................морето го прибра

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
При Иван в Изгрев на първия етаж мисля,че няма да имаш проблем,защото той там си живее и само звънкаш на звънеца,за да ти отвори.Иначе при другите магазини на краставицата е малко несигурна работата.Darth Vader написа:Някой от колегите дали може да помогне...Търси се риболовен магазин в Бургас, който отваря около 5.00-5.30 и със сигурност ще има морски червеи....Благодаря предварително.
Качествени чепарета Borkata

- atanasov1589
- ще става разбирач
Малко късно,но все пак
Вчера на Слънчев Ден до обяд 13 бр
Вчера на Слънчев Ден до обяд 13 бр
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
batbubi написа:Днес прекарах риболов, който не искам никога повече да ми се случва и не пожелавам никой да го преживее! Морето беше около бал-бал и половина, но след 100 м, иначе в камъните сисе разбиваха доста солидни вълни и всичко беше яко в бушуваща пяна. На 20м от мен, един човек се подхлъзна или вълна го събори (не видях точно, щото всичко стана много бързо), но падна и изчезна за секунди...вълните най-вероятно го помляха, но изчезна.....после 112, полиции, гражданска защита , след час и нещо дойде и един катер , но не можеше да приближи много скалите (явно го търсеха със сонара,но той няма как да види в пещерите отдоло).....после пристигнаха и опечалените хорица - ревове и крайно неприятна драма. Беше най - отвратителния риболов , който ми се е случвал.....Един наш колега дойде за риба и загина супер нелепо ......така и не го намериха..................морето го прибра
Жалко за човека! Да почива в мир!
Искренни съболезнования на близки и роднини!
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Това е от вчера на яхтеното пристанище в Несебър Даваше през целия ден с леки паузи, аз бях от 11:00 до към 15:00, излизат доста добри заргани.
Жалко че ме хвана настинка вчера иначе пак щях да съм там, между другото хората които бяха отишли от изгрев имаха доста добри резултати. Наслука!

Жалко че ме хвана настинка вчера иначе пак щях да съм там, между другото хората които бяха отишли от изгрев имаха доста добри резултати. Наслука!

- zxzx
- научил се да хвърля
Аз утре смятам да пробвам зузитата на черноморец или агалина зависи кое място ще сънувам 
Малко инфо,в М.Рудиник червей няма затова ходих до краставицата там все още имаше,остава и риба да има утре.

Малко инфо,в М.Рудиник червей няма затова ходих до краставицата там все още имаше,остава и риба да има утре.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- новобранец
Благодаря за отговорите, колеги.Не успях да тръгна днес на риболов, но задължително за в бъдеще ще се възползвам от магазинчето.
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Морето отнесе рибар
Сн.: Moreto.net
Стандарт
Днес, 12 Ноември 2012 16:41
(0) (11)
Втори ден водолазен екип очаква да стихне силното вълнение край Тюленово, за да търси тялото на рибар, който морето е завлякло, научи агенция Стандарт Нюз.
Инцидентът станал в неделя сутринта, като сигнал за него е подаден в 9,24 часа в неделя, каза за шефът на пожарната в Добрич Дарин Димитров. Трима души са били на скалите край шабленското село Тюленово и ловили риба, когато вълна грабнала единия от тях и го завлякла в морето, а останалите не могли да му помогнат, разказа Димитров, като добави, че вълнението на морето било над 2 бала.
Това била и причината катер на морска администрация и хора от Гражданска защита, и водолази в неделя да не успеят да се приближат на повече от 50 м от мястото на инцидента и да открият завлечения 54-годишен жител на Генерал Тошево с инициали Л.Г.Л. "Днес екип от водолази е на място, но също не може да влезе да издирва тялото, заради силното вълнение" - каза още Димитров. Издирването на рибаря ще продължи.
Сн.: Moreto.net
Стандарт
Днес, 12 Ноември 2012 16:41
(0) (11)
Втори ден водолазен екип очаква да стихне силното вълнение край Тюленово, за да търси тялото на рибар, който морето е завлякло, научи агенция Стандарт Нюз.
Инцидентът станал в неделя сутринта, като сигнал за него е подаден в 9,24 часа в неделя, каза за шефът на пожарната в Добрич Дарин Димитров. Трима души са били на скалите край шабленското село Тюленово и ловили риба, когато вълна грабнала единия от тях и го завлякла в морето, а останалите не могли да му помогнат, разказа Димитров, като добави, че вълнението на морето било над 2 бала.
Това била и причината катер на морска администрация и хора от Гражданска защита, и водолази в неделя да не успеят да се приближат на повече от 50 м от мястото на инцидента и да открият завлечения 54-годишен жител на Генерал Тошево с инициали Л.Г.Л. "Днес екип от водолази е на място, но също не може да влезе да издирва тялото, заради силното вълнение" - каза още Димитров. Издирването на рибаря ще продължи.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Аз съм ходил в 3 часа през ноща при Иван в Изгрев-работи 25 часа в денонощието.Звънкаш му на звънеца и излиза по пижама...хихихиBorisK написа:При Иван в Изгрев на първия етаж мисля,че няма да имаш проблем,защото той там си живее и само звънкаш на звънеца,за да ти отвори.Иначе при другите магазини на краставицата е малко несигурна работата.Darth Vader написа:Някой от колегите дали може да помогне...Търси се риболовен магазин в Бургас, който отваря около 5.00-5.30 и със сигурност ще има морски червеи....Благодаря предварително.