Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от eroucma »

къца - кълве написа:Пропуснах да спомена eroucta да каже и той нещо.Има още приятели от които очаквам изява. :D :D :D
Ами като за начало си ми объркал името. И да ще кажа- както бях писал по назад в темата ти един от твоите воблери ме спаси в момент, който на нищо друго не кълвеше. Но само това. Воблерите ( малките жаби имитация на известните Видра) ловят чат пат- не съм им наблягал много-много. От рибките и от големите воблери ( имитация на Грозно пате) не съм опитвал още въпреки, че си закупих от тях - просто още не им е дошъл редът да ги опитам.
Като цяло подкрепям българското производство с две ръце. Нямам нищо против теб и воблерите ти, а спорът ни беше относно това, че излизаше редовно от същината на темата си и от темата за риболова като цяло и ми сипеше морал относно подписа ми ( който в последствие смених).

Накратко - Жабите ти ловят- и няма как да не ловят при условие, че първо са с форма тип Кранк, което им гарантира малко по интензивна игра, а и пак повтарям все пак са копие на Видра. Струва си човек да има един, два от тях в кутиите си- все пак незнаеш от къде ще изкочи заекът и кефалът какво ще му се яде.

А и щях да забравя- Къца като човек те моля- не ме закачай и не отправяй въпроси към мен. Не желая да ме намесваш в рекламите на воблерите си. Поиска отовор от мен дадох ти, но нека да е за последен път. Просто забрави как се пише eroucma и не ме споменавай вече в темите и мненията си. И не се обръщай към мен. Като нежелая да отговаряш и на това ми мнение- него го написах единтвено да удовлетворя молбата ти за отговор. Сега ти удовлетвори моята и не ме занимавай повече.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Павел Иванов написа:Щъ светна кога му дойде времето , ама минимум седмица преди събитието :wink:
БЛАГОДАРЯ !!!
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Павел Иванов написа:Къца , присъединявам се към Андре , Флекса , и добавям бутилка Бушмилс + половин кило бадеми ако Калоянча се класира в десетката на турнира на "чичковците със скъпи въдици" . Виж във варианта че Калоянчо по някаква причина не отиде , не лови само и единствено с воблери "къца - кълве" , не се класира в десетката , то ... ще направя всичко възможно което зависи от мен , при първото ти мнение което ми прозвучи като безплатна автореклама , да те уредя с доживотен "червен картон" , не само в този форум , но и във "Фишинг мания" :idea: Искам да те уверя че в модераторските среди съм известен с дедуктивните си наклонности та и прокси няма да те спаси , вервай ми :wink: От друга страна ако Калоянчо утре се отзове на Тунджа , класира се в десетката , като лови само и единствено с твой воблери , то отнасяш Бушмилса + половин кило бадеми от мен и бутилка червено "Джони" от Андре , като няма да те тормозя излишно освен ако не прекалиш с авторекламата !
Капиш ?!?
Павка!Извинявай,че извадих това. :D Сега съм в десятката. :DАко не бяхме притиснили Калоян /все пак беше на 14г./щяхме да пием Бушмилса. :D
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ти не варкай , не всички реки са като Огоста и много рядко на състезание са десетина човека участници :wink: Инак доведи го Калоянчо на 21ви , ако не е научил още високоградусовите питиета , ще се постараем поне на тех да го изучим , ако не на друго :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Павел Иванов написа:Ти не варкай , не всички реки са като Огоста и много рядко на състезание са десетина човека участници :wink: Инак доведи го Калоянчо на 21ви , ако не е научил още високоградусовите питиета , ще се постараем поне на тех да го изучим , ако не на друго :lol:
За това ни бива,но ще му е далече.Като ида на Тунджа ще го учим на негов терен. :D
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

Днес за около час 8-9 рибета на жабата :wink:
http://vbox7.com/play:4d42b2b90a" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vbox7.com/play:4ae1cd63f6" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vbox7.com/play:c80b4d7cd2" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vbox7.com/play:3b9016d72a" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vbox7.com/play:1f16ed927c" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vbox7.com/play:c1bfa5bed9" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vbox7.com/play:576dd8c905" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Стонин МаХенд
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Стонин МаХенд »

Eгойст, я да те помоля да качиш снимки на тия грозни патета и видри, за които твърдиш, че къца ги копира... щото нито ъгли съм виждал модел като на къца, нито пък видра.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

stefan4etoo написа:Днес за около час 8-9 рибета на жабата :wink:
:D :D :D Стават 11 ще изпълниш нормата :D .Ако имаш желание може да участваш с КЪЦА-КЪЛВЕ на някой турнир.
del4ev90
новобранец
новобранец

Мнение от del4ev90 »

Колко е нормата :lol:
Пазете природата чиста ! Почиствайте след себе си !
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

del4ev90 написа:Колко е нормата :lol:
За Stef4etoo е 40 бр.а за теб 4бр.ако ги направиш до края на юни получаваш четири воблера като доставката е за моя сметка.
del4ev90
новобранец
новобранец

Мнение от del4ev90 »

къца - кълве написа:
del4ev90 написа:Колко е нормата :lol:
За Stef4etoo е 40 бр.а за теб 4бр.ако ги направиш до края на юни получаваш четири воблера като доставката е за моя сметка.
Мале , чакай сефтето да чукна :lol: Пък после ще мечтая за 4 рибета :drinkers:
Пазете природата чиста ! Почиствайте след себе си !
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

къца - кълве написа:
:D :D :D Стават 11 ще изпълниш нормата :D .Ако имаш желание може да участваш с КЪЦА-КЪЛВЕ на някой турнир.
Не съм дорaсъл още зa турнири :D ,въпреки че съм учaствaл в тaкивa нa рекa че и съм печелил дaже,aмa плувкaрски :wink:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

stefan4etoo написа:
къца - кълве написа:
Не съм дорaсъл още зa турнири :D ,въпреки че съм учaствaл в тaкивa нa рекa че и съм печелил дaже,aмa плувкaрски :wink:
Дорасал си и още как!Ако приемеш да си част от отбора те каня на Тунджа да се пробваме заедно.
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

къца - кълве написа:Очаквам Monev67 и Koda33 да се произнесат за турнира. :lol:
Къци ще те помоля да не ме занимаваш с глупости. Като ти чета постовете все едно разлиствам лексикон на някой ученик от 4 клас. Не искай от мен да слизам на твоето ниво. Дялкай си дръвченцата, прави си евтините реклами, проси си похвали но бъди така добър да не ни вкарваш в дискусии които нямат никакъв смисъл. Когато предложиш нещо смислено да обсъждаме заповядай.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Не си ме молил да не ти отговарям ,но ще те послушам. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”