Сафрид 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Сафрид 2013

Мнение от КИРО »

finter написа:Днес до обяд почти нищо с изключение на малко пръсната граца във Варненски залив. Бяхме 2-3 лодки само.
Хептен ентусиасти сте бре.
Гледам морето без вода останало,вий риба търсите.
Поне не измерихте ли температурата на водата?
Това повече ме интересува сега. :wink:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
krumned
новобранец
новобранец

Мнение от krumned »

Снощи и тази сутрин много хубав /едър/ сафрид на Арапя .Не е много като количество ,но е заради времето тъй като към 10 часа излезе силен вятър. Това е с лодка. Пробвах воблери и чепарета за паламуд ,но нищо. Между другото се хвана и един чернокоп и може би за това сафрида беше доста пръснат. На мрежи тази вечер не са изкарали никакъв паламуд
flycho
новобранец
новобранец

Мнение от flycho »

Днес двама направихме 20кг хубав сафрид на маслен нос. Подробности съм писал в тема с лодка в морето 2013
Аватар
JohnnyBravoBG
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от JohnnyBravoBG »

Вчера (15.09.2013) пред Несебър имаше доста сафрид:
Изображение
Изображение
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

Многоооо сафрид,а на пазара на Велека по 9лв.килото. :roll:
martcho
новобранец
новобранец

Мнение от martcho »

днес на мидарниците на маслен нос-2ма -15кг сафрид до 14 30 ч; на тролинг нищо.....
morosko
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от morosko »

НЕзнам за мидарнициТе,, ама пред РУБИН днеска много бой , само който не беше не хвана риба :)

пп А на тези които бяха честито :)

пп Киро е писал повече по темата .........Лека и утре пак там :) хахаха
sick_brain
новобранец
новобранец

Мнение от sick_brain »

може ли да помоля хората с лодки да си пишат в съответната тема .... защото с тези килограми само дразнят хората които нямат лодки и вадят едвам по кило- две от брега .... (леле как искам и аз да ида за сафрид с лодка не е истина .... ама нямам :( )
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

sick_brain написа:може ли да помоля хората с лодки да си пишат в съответната тема .... защото с тези килограми само дразнят хората които нямат лодки и вадят едвам по кило- две от брега .... (леле как искам и аз да ида за сафрид с лодка не е истина .... ама нямам :( )
Цък!Братле ако има сафрид пред Рубин а ти искаш да го търсиш на Бяла ок ама не е ли по добре да имаш някакво инфо и от там евентуално да планираш излета?Освен това лодките доста често ловят в брега и си го пишат хората така че само може да ти е от полза това че споделят
krasikostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasikostadin »

Дааааа инфото на лодкарите е много полезно за бреговаците, но не зле да се уточнява че рибата е ловена с лодка.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
lefera1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lefera1 »

ИАРА Варна трябва да се самосезира. Все пак в тази държава има закон за максималното количество улов при спортен риболов.
Аватар
kiril_bulgaria
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kiril_bulgaria »

martcho написа:днес на мидарниците на маслен нос-2ма -15кг сафрид до 14 30 ч; на тролинг нищо.....
Не виждаш ли, че все едни и същи, под различни имена, пишат за голям улов.
Има на няколко човека, на които вярвам в информацията и я приемам за достоверна.
Всички отвреме на време сме в морето и знаем колко ние хващаме и колегите около нас.
Не им се връзвай!
Изображение
martcho
новобранец
новобранец

Мнение от martcho »

kiril_bulgaria написа:
martcho написа:днес на мидарниците на маслен нос-2ма -15кг сафрид до 14 30 ч; на тролинг нищо.....
Не виждаш ли, че все едни и същи, под различни имена, пишат за голям улов.
Има на няколко човека, на които вярвам в информацията и я приемам за достоверна.
Всички отвреме на време сме в морето и знаем колко ние хващаме и колегите около нас.
Не им се връзвай!
колега, нещо не те разбирам, ако мислиш че си измислям може да те поканя на сафридец тая вечер да гледаме мачовете :D :drinkers: , иначе за инфото се опитвам и да кача снимков материал но нещо ми иска по малки снимки ли нещо такова , светни как да ги кача и ти си човека.относно риболова пак повтарям рибата е навряна в самите мидарници и си избира чепаретата,а и даже и граиничните минаха да ни разгонят. жив и здрав да си
flycho
новобранец
новобранец

Мнение от flycho »

lefera1 написа:ИАРА Варна трябва да се самосезира. Все пак в тази държава има закон за максималното количество улов при спортен риболов.
Lefere, lefere, язък ти за хубавия ник. Бракониерите съсипаха морето с мрежи, тралове и какво ли още не, ти си седнал да ми се заяждаш за спортния риболов. Или много ти се влиза с лодка и нямаш, или си наясно с морето колкото въпросните законописци.
slonski1981
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от slonski1981 »

Така като гледам това се превърна в тема сафрид от лодка 2013,а сега по темата вчера от 17:00 до 20:00 на германката в Созопол 13 сафрида ама като хората големи и мазни рибата я изкарах на 5 пъти като в момента в който се завъртеше нещо изкарвах на две хвърляния едно след друго.Имаше още 4 човека но се разписах само аз като си тръгвах идваха колеги на нощен риболов но ми казаха че рибата започва да взема след 12:00 вечерта.Това от мен а на лодкарите им вярвам за килограмите и благодаря за информацията която дават но ми е по лесно да натисна в раздел риболов от лодка и пак ще се видят техните мнения.Успех на всички по нашето черноморие.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”