Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- shturetc
- ще става разбирач

Re: Зарган 2013
...ма нещо не разбрах защо спорим с теб
====================
Не спорим бре,Стрижок(нищо,че съм използвал именно тази думичка в предния си пост),а просто търсим уеднаквяване,сближаване на позициите.Та,моята е,че е 'убаво да се загатва приблизителния район на активност на рибите,щото с "на юг от Бургас" ще пратиш някой в Ахтопол и Синеморец през септември,кога рибата дава(ше) най-добре в трасето Черноморец--Маслен нос и обратното--към днешна дата(пък и в следващите месец-два) ще иде някой на "южния" пристан "Илия Бояджиев",па тя рибата(зарганът!) на 100 километра надолу йощ
Мой скромен съвет към съфорумците--всеки средно интелигентен чиляк може да отвори темите за зарган от миналата,по-миналата и т.н. година и да си стори дедуктивни изводи какво,къде и как(е,ден с ден не си приличат,същото се отнася и с годините,ама...все пак...
)...
ПП Колега hamerfall12,да мариновате добре и по доказани рецепти рибата с...благоверната
,че зимата може да намина да ви я дегустирам!? Тъй де,ти като идваш да я ловиш по нашия вилает,аз ще идвам да я ям по вашия....

====================
Не спорим бре,Стрижок(нищо,че съм използвал именно тази думичка в предния си пост),а просто търсим уеднаквяване,сближаване на позициите.Та,моята е,че е 'убаво да се загатва приблизителния район на активност на рибите,щото с "на юг от Бургас" ще пратиш някой в Ахтопол и Синеморец през септември,кога рибата дава(ше) най-добре в трасето Черноморец--Маслен нос и обратното--към днешна дата(пък и в следващите месец-два) ще иде някой на "южния" пристан "Илия Бояджиев",па тя рибата(зарганът!) на 100 километра надолу йощ
Мой скромен съвет към съфорумците--всеки средно интелигентен чиляк може да отвори темите за зарган от миналата,по-миналата и т.н. година и да си стори дедуктивни изводи какво,къде и как(е,ден с ден не си приличат,същото се отнася и с годините,ама...все пак...
ПП Колега hamerfall12,да мариновате добре и по доказани рецепти рибата с...благоверната
-
strijok
- учете се от него

Е за това си говорим - не четат, не искат да положат усилия да разберат, а искат всичко на готово - ми да вземем ние да ловим и да им носим в къщи рибата 
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Те това е смисъла на този форум - останалото е бош-лаф - тъй че да запазим добрия тон и да не се заяждаме! Поздрави! В петък пак поемам на север към Шабла - дават го да се оправи времето! Толкоз!hamerfall12 написа:Бъдете добри момчета и не се дръвчете...Нямам никакви претенции да разбирам от този вид риболов, каквото съм постигнал до момента е благодарение на хора, които са ме светнали на тази и онази тънкост.За това са и форумите като този-да споделяме мнения и да обменяме опит. Не сме хлапета, които да си мерят пишките и рибите. Във всяко едно мнение над моето има по доза резон, за това призовавам към толеранс, изслушване и разбиране.
Наздраве на всички !!!
Малко със закъснение,но информацията си е информация..Вчера на Агалина от 5 сутринта до 16.30 часа 55 броя,като сутринта бяха дребни а следобед по-едри.Имаше няколко колеги и с по-добри резултати,които бяха първи (преди 5 без 10 часа).Вземаше предимно на потъваща и бавно потъваща,на голяма дистанция.След 16.00 часа рибата учудващо се активизира иии при поредното замятане чух най-неприятния звук(на счупена на 2 пръчка),с което риболова за деня приключи.За щастие днес ще е готова
Пишейки подробности кога,къде и как не искам да се включвам в споровете дали трябва или не трябва да се пишат местата,но който иска добри места става рано и си ги заема...
Пишейки подробности кога,къде и как не искам да се включвам в споровете дали трябва или не трябва да се пишат местата,но който иска добри места става рано и си ги заема...
Последно промяна от aris123 на Вто Окт 15, 2013 8:26 pm, променено общо 1 път.
На 14.10. на панела Балчик
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Гошко
- новобранец

- Обратна връзка:
Браво градски, аз имам подобна от 13.10 от СБА - 3 буна. Дължината и беше 64 смbotev73 написа:На 14.10. на панела Балчик
Тази събота пак ще се атакува.
Това си е риба меч направо ,браво за слуката 
-
burlakmitak66
- новобранец

Гошко написа:Браво градски, аз имам подобна от 13.10 от СБА - 3 буна. Дължината и беше 64 смbotev73 написа:На 14.10. на панела Балчик
Тази събота пак ще се атакува.
Животното си го бива,асистирах и доста се озорих докато го "щипна" зад врата.
Дай боже всеки му.
Наслука на всички!
Извинявам се лошото качество на снимките
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко

Прекрасен екземпляр,еваларка на колегата Botev
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
-
jivko.uzunov
- сериозен играч

На къмпинг Оазис днес до 10.00ч-шест заргана и две платерини.
Колеги дайте съвет за такъми. Купих плетено влакно 0.15 всичко наред до 4-я излет- от шпулата на макарата излезе ухо от по долен слой и се оплете зверски при замятане.До тук с плетеняка (-60лв). В началото на годината инвестирах в нов прът - колмик 4,50м ,акция 20-80гр.Макара Корморан за кастинг и така нататък.След всичките инвестиции резултата е никакъв , всичко беше за да мога да хвърлям на по голяма дистанция , а дано ама на дали със стария ръждясал 3,60м прът(16лв) хвърлям по надалеч.
Та ако някой наистина може да ми даде съвет ,какво да взема за успешен кастинг ,дори ако има някой нещо което да ми препоръча и го ползва в момента , ако може да го пробвам защото си е кофти инвестиция да купувам и дасе оказва
Та ако някой наистина може да ми даде съвет ,какво да взема за успешен кастинг ,дори ако има някой нещо което да ми препоръча и го ползва в момента , ако може да го пробвам защото си е кофти инвестиция да купувам и дасе оказва