Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от topsoft »

mi6a написа:след тях са вестник ПОГЛЕД и другари по захранване
Вестника е "Наблюдател" колега. :)

Лошото е, че на хубавите места имаше хора дето ги изгелиха...ама що да прайме
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Поглед вика :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
mi6a
новобранец
новобранец

Мнение от mi6a »

В тая бърза вода трудно се вади торпедо над кило особено ако е на щека. Аз там колкото съм извадил, още толкова съм откачил, но тогава нямаше риби под килограм. От 1 до 1,7 кг. Изпуснеш ли го да влезе в бързака, трудно се връща. Но занапред ще издребняват, докато накрая се приключи с това място и започнат да се ловят дребосъци по 300-400 грама както с много други култови места по реката. Пак подчертавам - най-много ще страдат местните, защото Струма е основен обект на риболов за тях затова да се замислят и да спрат с месарството, защото човек освен да взима трябва и да дава. Бездънни каци с мед от които само да се гребе - няма :idea:

С толкова много хора там си представям каква бомбандировка е била с маймунски главички. Мятат от ляво, мятат отдясно втората световна война. Скобарите сигурно са били с каски да си пазят главите от хлебните бомби. На мен честно да ви кажа най-ми е неприятно да съм на клон за 4 маймунки, а на него да са се качили 10 :D
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Новинки от култовото място. Петък вечер, впрочем бяхме там на обяд, но водата яко я размътиха от Агромах и влачеше некви храсчета и риболова беше невъзможен, та ловихме 3ма човека и имаше изваден само 1 скобар. Аз на щеката имах 3 откачени. Събота за цял ден на вира се хванаха 11 риби, това от 8 човека на вира. Аз успях да излъжа само 1 и 1 откачих. Пообяд пак замътиха водата, но по закратко. Неделя реших от сутринта да се праобам с болото и се качих над върбетата, но след половин час хвърляне усетих, че нещата с времето не са как трябва и се отдадох на събиране на багаж и добре че, тъкмо преди да тръгнем и заваля, даже багажа не успях да си наредя правилно. Та това от мен. Видях се с няколко познатимуцуни от тук, кои на обиколка, кои на риби тръгнали. Адаш да пишеш как си се представил по другите места, въпреки че вече знам :) . Жалко, че не се получи риболова за който бяхме дошли, но пък си изкарахме супер откъм вечеринки. Имаше мръв, ракиджос и други благини.

п.п. Излизаха редки прилични мрени, та с тех отсрамих нещата.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Адаш, с Наско ловихме добре, но след 12 часа, преди това обиколихме всички познати места, реката е голема....Тия дни ще покажем по някоя риба и един клип с пускане специално за Венци :)

п.п. Скобар над кило в тоя бързей те прави да си говориш сам, спирам авансо и следва или раздиране на устата и откачане или късане, ама това си е част от играта! Отделно дето макарата затегна от намокряне или отпускаше съвсем или затягаше до край. Имам колкото хванати и поне толкова откачени. Но имаше динамика, това е важното! Другата седмица- ПАК!
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Ето и резила ни:

[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/KwZHIfOBSww?hl=bg_BG& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/KwZHIfOBSww?hl=bg_BG&version=3&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Изображение

Изображение
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Браво прилично сте се справили.Аз на другия ден на същото място един голям X.Един удар за цял ден и той бега.А опипах целия бързак,та по на близо, та вътре дето лети с 300, та троха,на бел,на водорасло уй!Все едно че нема риба!Само мрени и то прилични,още един показател че скобарите липсваха!Незнам сутрешната буря ли ги насмете кво ли,издържах до 17ч въпреки, че бех решил да стоя до тъмно!
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

topsoft написа: ............с Наско ловихме добре....................!
И открихме 3 тайни-майни, които отвориха риболова :wink:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Супер сте се справили, накефихте ме максимално. Евала. :D
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Супер риболов сте направили. Браво. Наско с "Най-хубавото боло" ли ги лови?
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Браво пичове, аз вече три дена под ред ходя 1 скобар а толкова хляб изхвърлях, браво браво.
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

topsoft написа:Ето и резила ни:

[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/KwZHIfOBSww?hl=bg_BG& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/KwZHIfOBSww?hl=bg_BG&version=3&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

Браво пичове браво топсофт са се сетих че миналата неделя бехте вие тва на местото .... човеко е един от малкото дето пишат тука и си ги пукат ... видех го имаше си даже 2ма ученика :) ... а за тва место маи се спи още от петък а ? ахахха тогава бех за 1ви и последен път .... риба има и се лови нито е голема реката нито е мътна ... само време си требва .... пуста му работа :twisted:
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

От тия двамата - с Наско си се учиме за ръчичка взаимно- аз от него, той от мене и всичко ни е проба- грешка, а другия е стар Дупнишки корморан, дето ме научи да ловим на троха :)
Изображение

Изображение
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

евала,нема що друго да кажем
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

Задобревате гадини :D Евала! :supz:
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”