Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Митев написа:G.Petkov написа:...........
Пускай и мацки без дрехи, но в естетически пози!
.........!
...........и ще бъде последния пост в тази тема
Тогава за МитеФФФ качвайте само момъци без дрехи във всяк'ви пози!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Пак стария тигър да ви научиGODzillata написа:
Тогава за МитеФФФ качвайте само момъци без дрехи във всяк'ви пози!![]()

Тя таз и трябва стомана,ма от по особен биологически матриялlovo-бай СТОЯН написа:Последно време,и аз се запалих по красивите хладни оружия.Това е къс неандерталски меч,с инкрустирани диаманти.Стоманата е .....ICE 120 (H1-12) нещо наистина уникално.![]()

Не та знам , Граховски ли си , къв си , ама явно ми изпробваш търпението пич
ми следващия път нема да правя забележки ми направо ще я делна целата тема , явно не разбирате от блага дума

ми следващия път нема да правя забележки ми направо ще я делна целата тема , явно не разбирате от блага дума
Жоро,смени стръвта!G.Petkov написа:.......А днес пълен провал в риболова,
Едва спасих капото,
Утре сутринта, ако не падат къмъни от небето - РЕВАНШ ..........!
Вместо паста използвай турски локум.Късаш,правиш малко топче във формата на гранула,с която храниш,слагаш на куката и ще видиш .....!!!

Купуваш си едно пакетче жилибони"Харибо",по възможност повечето да са в жълта разцветка.Правиш същия номер,както с локума!
Не се майтапя!
Щот си ми приятел ти "издавам"малко от моите"секрети"!!!

Айде,наслука утре !

И да се похвалиш!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Направо отива в един хипермаркет - умишлено не пиша името и взима хайвер от американка - 12 лева бурканчето и ша излови гьола.Иначе през социализъма беше забранено,ма на платеното незнам.
- Павел Иванов
Понеже вчера , днес и утре съм на почивка от антибиотици , само витамини и Низорал , си сипах едно малко и си го консумирам с кеф
А да ви почерпа едно виртуално от същото

Да ви се похваля , онзи ден ми пристигна и въдичката де бях поръчал на дядо Коледа да ми е готова около рожденният ден
Тия жълтите джуджета само се подмотват и тия гегички ги правят от един до девет месеца , според колко им е натоварено в гаража
Иде реч за тая EXC600ULX от тука http://itocraft.com/RODS/mountain_stream.html . Та днеска си позволих един час отскок до близкият платен гьол с цел да я тествам . Дъ фЪрст , много добра , радва ме от всякъде
Кофтито е само че за тия парета барем едно тубосче да имаше а то нъц ! Сал калъффф и я беха опаковали в картонена тръба
Нищо де , тубоса ще го преживеем , важното е че гегичката е наистина перфектна във всяко едно отношение 
Митьоффф , кво ти е виновна темата бре ?!?

Да ви се похваля , онзи ден ми пристигна и въдичката де бях поръчал на дядо Коледа да ми е готова около рожденният ден

Митьоффф , кво ти е виновна темата бре ?!?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Нищо брат , само некои индивиди се опитват да си избиват комплекситеПавел Иванов написа: Митьоффф , кво ти е виновна темата бре ?!?

- Павел Иванов
Ами йеби си ги тех , що се углеждаш у убавата темаМитев написа:... само некои индивиди ...

Пини един виртуален "нектар" от мен и си свиркай

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Уклейчетата и те ли хапнаха Цезар,щото обикновенно налитат на маркови питиета,па после и по дискотекиХристо Рангелов написа:Aз тая вечер съм си добре, хапнах си една салата Цезар и сега има от вчера 6 уклейчете

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Аз се надявах да има повече, че направо за вечеря да са.. ама уви - нямаше ги..Teo 62 написа:]
Уклейчетата и те ли хапнаха Цезар,щото обикновенно налитат на маркови питиета,па после и по дискотеки
Утре пак ще ходя за риби и ако няма друго поне се надявам на тях - страхотна риба ей , люспа и свалям...

"The more you know, the less you carry"
Бре гони момите,остави риболова на пенсиите кат нас.Или фащай некоя кака,запали я по нашия спорт,тръгвате по гьоловете и меташ въдицата къде си искаш.Христо Рангелов написа:
Аз се надявах да има повече, че направо за вечеря да са.. ама уви - нямаше ги..
Утре пак ще ходя за риби и ако няма друго поне се надявам на тях - страхотна риба ей , люспа и свалям...![]()
![]()

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Знам го, знам го туй..Teo 62 написа:Бре гони момите,остави риболова на пенсиите кат нас.Или фащай некоя кака,запали я по нашия спорт,тръгвате по гьоловете и меташ въдицата къде си искаш.Христо Рангелов написа:
Аз се надявах да има повече, че направо за вечеря да са.. ама уви - нямаше ги..
Утре пак ще ходя за риби и ако няма друго поне се надявам на тях - страхотна риба ей , люспа и свалям...![]()
![]()
Знаеш приказката дето едни млади отишли на риба и до тях един старец вади,те нищо.Питали как става и човека заобяснявал - сочи ми черяслото наляво - мятам натам и вадя - сочи надясно - и там вадя. А направо ? - попитало момето - направо ако сочи няма да седя по гьоловете

Да не си бил ти с некое момеХристо Рангелов написа:
Знам го, знам го туй..

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Не, в една книга го бях чел..