Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Бе аз на твоите години книгите ги подлагах под ...Христо Рангелов написа:Не, в една книга го бях чел..

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Еми, ко да праиш.. За да си конкурентен на работния пазар требве много да четеш..
Пък туй за подлагането,, аз като бех малък и бях нисък и и ги слагам на стола и сядам отгоре им и ставам по -висок.. D:
Пък туй за подлагането,, аз като бех малък и бях нисък и и ги слагам на стола и сядам отгоре им и ставам по -висок.. D:
"The more you know, the less you carry"
Да запомниш четеното и как да го приложиш на практика.Иначе да запомняш рожденния ден на шефа и си най конкуретноспособния.Виж кои са най добре - кат видиш шефа си и некой натегач на не можеш да различиш къде му свършва задника и започва главата на плужекаХристо Рангелов написа:Еми, ко да праиш.. За да си конкурентен на работния пазар требве много да четеш..

- Христо Рангелов
- разбира нещата
За жалост е така - ама не бива. За мен това би било под достойнството ми..Teo 62 написа: Да запомниш четеното и как да го приложиш на практика.Иначе да запомняш рожденния ден на шефа и си най конкуретноспособния.Виж кои са най добре - кат видиш шефа си и некой натегач на не можеш да различиш къде му свършва задника и започва главата на плужека
Де да знам, който както си го напраи..
Буташ камъка напред докато го сложат над теб.Ма важно е да си изпънат,а не превитХристо Рангелов написа:
За жалост е така - ама не бива. За мен това би било под достойнството ми..
Де да знам, който както си го напраи..

- Христо Рангелов
- разбира нещата
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Сега в стаята има една муха и ме лази и ми става тъй блажено. 

Преди уклейчета,сега муха - интересна интерпретация на термина девойкаХристо Рангелов написа:Сега в стаята има една муха и ме лази и ми става тъй блажено.

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Чи то от всяко живо същество има такова от женски пол, тъй че жената може да бъде оприличена на всяко животно..Teo 62 написа: Преди уклейчета,сега муха - интересна интерпретация на термина девойка

А чашката - какъв пол еХристо Рангелов написа: Чи то от всяко живо същество има такова от женски пол, тъй че жената може да бъде оприличена на всяко животно..![]()

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Аз казах живо същество,, инак чашката е хермафродит,, :Д
Дъртия Тигър го зарадваха рано с една тояжка на четири части Дайва 
пише УЛ и некакви данни от които си нямам понятие , ма за 60 лв. толкова.Намерих нещо в нета ,май е от 1 - 7 гр. тест.Ша и хакна едно макаре на Абу Гарсия Кардинал 600 и ша попилея некъде пъстървата.Понеже са е нагнетило кексуално напрежение избило на разголени девойки във еротични фотосесии да не ни зключат темичката сложих една разработка от мрежата.Удряйте здраво главите 
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ето я и моята чикийка, ама понеже нищо не разбирам от тия неща, вий ко шъ каете, освен, че е испанска неръждавейка?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Най добрите ги водят Кудеман,тези не са лоши,ма мисля ,че стоманата е 440 C ако че пише AN.58 различават се малко,твърдоста е HRS 57 - лесно се заточва,държи по малко ряз на острието.Заточен ти е фабрично на 28.5 - 29 градуса наклон - можеш да го точиш на обикновенно точило - тия с търкалата.Има в Подавалника едно подобно на Солингенските - 14 лева без доставката.С две секции е - втората е за финно керамична - взех си едно,не е лошо точно с този наклон на точене.В общи линии добро ножче,ша ти върши работа.GODzillata написа:Ето я и моята чикийка, ама понеже нищо не разбирам от тия неща, вий ко шъ каете, освен, че е испанска неръждавейка?![]()
Аз ще бъда малко по-краен от Тео
мислим , че е имитация на гъдулка
хубавите испански брат са от 30 кинта нагоре