Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Здравейте колеги
нещо да споделите къде да топим влакното около русе
и платено да е краста е

нещо да споделите къде да топим влакното около русе

и платено да е краста е

"Условията за риболов са:sevgin65 написа:http://www.camping359.com/offer/2216/#photos
7 лв. за въдица, или издаване на едногодишен риболовен билет на място"
това не го разбрах....
Колеги да ви попитам знаетели как стоят нещата с арендният до Антимово ходих последно преди 2 години и останах доволен тогава беше Пет лева на човек, шаран, амур и толстолоб се плащат или връщат.
Сега как е имали риба? Пускат ли да се лови ? и как се плаща ?
Сега как е имали риба? Пускат ли да се лови ? и как се плаща ?
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Привет колеги. Втори ден посещавам (топлата вода ) не ловя риба !!! . Само гледам ! Гледам и какво виждам. Гладни ама много гладни (риболовци) Вадят се рибки в пъти под нормите .Трудно различими какви са реално .Един човек не видях да връща маломерна риба .Всичко под ножа .имаше поне 50 човека. Всеки вади малкомерки и му дреме на ........ Е няма как да се получат нещата. Къде са господата от ИАРА .Минават на проверка за билети и до там. Вчера нещата седяха по добре от към размери на рибите . Но днес си беше ужас .Един индивид (не мога да го нарека колега ) извади распер с размерите на облез . И го питам това не е ли распер .А той най нагло си го пусна в кофичката .Няма оправия на тази селяния. Аз лично няма да ида на това място за риба поради една причина .Там не е риболов ( почивка ) г... до г.... всеки замята през другия чиста месарница !!! Наслука на колегите които проявят интерес към това място !!!
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Няма оправия Митак, не се ядосвай. То трябва да се самоосъзнае човек, за да се получат нещата. Когато всички проумеят, че не се ли положат някакви усилия да се запази и малкото рибно богатство, скоро ще ходим само на платено, или само за облез.
Не е така - няма да се осъзнаят. Трябват строги наказания..........
значи колеги за целта,едно зло,болестно състояние на даден индивид,трябва да се изстръгне от корен,това нащо е изстървано още от години наред,ИАРА да има 5000 служители пак немогат се оправят с подобни неща.... сурови наказания до някъде биха помогнали,за което сте прави...... Например аз бях известно време в Холандия и там лових риба,макар че бях браконер,но се запознах с тяхните закони,правила и норми на риболов, глобите са адски големи има такива в порядъка на 4 000 евро ,имаш един основен билет-членска карта за цала холандия 40 евро ,и отделно за всеки район отделен билет в моя район беше за 3 канала 30 евро ,но имаш право само на 1 риба ,на всяко място е различно на едното е над 40 см... на друго над 80см..... всичко друго се връща в водоема ,отделно всеки един човек има право да те провери,както за билет, така и за маломерна риба ,както твоя колега до теб,така и външни минувачи,както и всякакъв вид полиция ......ако окажеш съпротива,или нещо си нелегален,званисе на дадените органи,и става доста неприятно,дори чух че и в затвора вкарвали.... хората доста си изпълняват законите,и както забелязах доста ги е страх ..... но тук в България,едва ли някога ще стане нещо подобно ....... а в Литва където бях,например там гъмжи от такава дребна риба,с тоновете,никой нея лови,и никой нему прави впечетление, дори се смеят ,как може да се занимава човек с теез дребосъци, говоря за Червенперка,косатчета,платички ..........
Друго тесто сме ние хубавците балканци...
риболов - нещо истинско сред всичкия фалш
все пак нещо за някой рибарник никой ли не знае още
, по лома излиза хубав кефал и кротушки се помотват. Ако знаете нещо споделяйте 

http://www.camping359.com/offer/2216/#photos 7лв за една въдица 12лв за две въдици 15лв за 3 въдици +1 бонус -до 3 кг шаран или амур безплатен таранката не се плаща
Ловете още 10 дена на ,,топлата,, после

Митко прав си.Много безработни еииииииииииииииии..
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес един авер спомена, че на яз. Баниска вече може да се практикува хобито свободно без заплащане. Мен силно ме съмнява това инфо и затова викам да питам, ако някой е чул нещо да сподели и той.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Ако е вярно гледайте каква касапница ще стане,макар че не ми се вярва да е свободен вече язовира.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..