Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
sevgin65
новобранец
новобранец

Re: Риболова около Русе

Мнение от sevgin65 »

saramax
новобранец
новобранец

Мнение от saramax »

Здравейте колеги :D
нещо да споделите къде да топим влакното около русе :)
и платено да е краста е :)
Аватар
Pyce
новобранец
новобранец

Мнение от Pyce »

"Условията за риболов са:
7 лв. за въдица, или издаване на едногодишен риболовен билет на място"

това не го разбрах....
opakos
новобранец
новобранец

Мнение от opakos »

Колеги да ви попитам знаетели как стоят нещата с арендният до Антимово ходих последно преди 2 години и останах доволен тогава беше Пет лева на човек, шаран, амур и толстолоб се плащат или връщат.

Сега как е имали риба? Пускат ли да се лови ? и как се плаща ?
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Привет колеги. Втори ден посещавам (топлата вода ) не ловя риба !!! . Само гледам ! Гледам и какво виждам. Гладни ама много гладни (риболовци) Вадят се рибки в пъти под нормите .Трудно различими какви са реално .Един човек не видях да връща маломерна риба .Всичко под ножа .имаше поне 50 човека. Всеки вади малкомерки и му дреме на ........ Е няма как да се получат нещата. Къде са господата от ИАРА .Минават на проверка за билети и до там. Вчера нещата седяха по добре от към размери на рибите . Но днес си беше ужас .Един индивид (не мога да го нарека колега ) извади распер с размерите на облез . И го питам това не е ли распер .А той най нагло си го пусна в кофичката .Няма оправия на тази селяния. Аз лично няма да ида на това място за риба поради една причина .Там не е риболов ( почивка ) г... до г.... всеки замята през другия чиста месарница !!! Наслука на колегите които проявят интерес към това място !!!
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Няма оправия Митак, не се ядосвай. То трябва да се самоосъзнае човек, за да се получат нещата. Когато всички проумеят, че не се ли положат някакви усилия да се запази и малкото рибно богатство, скоро ще ходим само на платено, или само за облез.
Аватар
Pyce
новобранец
новобранец

Мнение от Pyce »

Не е така - няма да се осъзнаят. Трябват строги наказания..........
s_st_77
новобранец
новобранец

Мнение от s_st_77 »

значи колеги за целта,едно зло,болестно състояние на даден индивид,трябва да се изстръгне от корен,това нащо е изстървано още от години наред,ИАРА да има 5000 служители пак немогат се оправят с подобни неща.... сурови наказания до някъде биха помогнали,за което сте прави...... Например аз бях известно време в Холандия и там лових риба,макар че бях браконер,но се запознах с тяхните закони,правила и норми на риболов, глобите са адски големи има такива в порядъка на 4 000 евро ,имаш един основен билет-членска карта за цала холандия 40 евро ,и отделно за всеки район отделен билет в моя район беше за 3 канала 30 евро ,но имаш право само на 1 риба ,на всяко място е различно на едното е над 40 см... на друго над 80см..... всичко друго се връща в водоема ,отделно всеки един човек има право да те провери,както за билет, така и за маломерна риба ,както твоя колега до теб,така и външни минувачи,както и всякакъв вид полиция ......ако окажеш съпротива,или нещо си нелегален,званисе на дадените органи,и става доста неприятно,дори чух че и в затвора вкарвали.... хората доста си изпълняват законите,и както забелязах доста ги е страх ..... но тук в България,едва ли някога ще стане нещо подобно ....... а в Литва където бях,например там гъмжи от такава дребна риба,с тоновете,никой нея лови,и никой нему прави впечетление, дори се смеят ,как може да се занимава човек с теез дребосъци, говоря за Червенперка,косатчета,платички ..........
delig
новобранец
новобранец

Мнение от delig »

Друго тесто сме ние хубавците балканци...
риболов - нещо истинско сред всичкия фалш
saramax
новобранец
новобранец

Мнение от saramax »

все пак нещо за някой рибарник никой ли не знае още :(, по лома излиза хубав кефал и кротушки се помотват. Ако знаете нещо споделяйте :)
sevgin65
новобранец
новобранец

Мнение от sevgin65 »

http://www.camping359.com/offer/2216/#photos 7лв за една въдица 12лв за две въдици 15лв за 3 въдици +1 бонус -до 3 кг шаран или амур безплатен таранката не се плаща
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Ловете още 10 дена на ,,топлата,, после :smt119 :smt119 :smt119
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Митко прав си.Много безработни еииииииииииииииии..
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Днес един авер спомена, че на яз. Баниска вече може да се практикува хобито свободно без заплащане. Мен силно ме съмнява това инфо и затова викам да питам, ако някой е чул нещо да сподели и той.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

Ако е вярно гледайте каква касапница ще стане,макар че не ми се вярва да е свободен вече язовира.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”