Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
-
- сериозен играч
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Точно ти за кадърност, стил и финес НЕ ИСКАМ да ми говориш щот едиственото с което си известен е да се осираш от неграмотност с дори смешни по размер риби. Ма така се получава когато един НЕКАДЪРНИК се опитва да се прави на Профи.Troli Rapala написа:Не е важно какво правиш,а КАК го правиш!Продължаваш да ловиш,като абориген без грам етика,стил и финес!
![]()

А Хохо там акули има по 4м но не от тези за които говориш. Проблема е, че слезе ли на рифа и реже флорото.
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
умира сам в реалноста !
-
- сериозен играч
Крайните водачи са различни в зависимост от коя страна на въдицата си Миле.bai mile1 написа: Гн Генерал ша ма извините ма туй обяснение малко афиф ми са струва![]()
кво общо има вятъра?Ако духа отляво и водачите са извити на там ?ко става? Ако духа от дясно може и да са размини оплитането
![]()
![]()
ма кво значи крайнИ водачИ
Колко са те?Винаги са оплита върховия в 99% от случаите ма аз може и да бъркам де
![]()
![]()
щот тиганя ми по малЪк
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От моята страна те са от средния до върховия а от твоята те са от средния до този преди макарата..... ако ма разбираш праИлно.

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
-
- сериозен играч
Можи мъ нИщъ..ти що копираш.
Да ма разбираш прайлно ..с майтап.
А градския си е екстра ..просто не е въртял горно мулти а и му бях стегнал драга ..той го разбра ма късно . Въпреки това взе 50м аванс в първите 3 мин ма чак след това разбрахме че голпрото не работи та почнах да снимам с телефона...може и въдицата да е била чукната от пилкер във вълните.
Важното е, че си прайм кефа ...изкарахме супер гот без претенции за величия и явно с това не пречим на ПОЧТИ всички.
Да ма разбираш прайлно ..с майтап.
А градския си е екстра ..просто не е въртял горно мулти а и му бях стегнал драга ..той го разбра ма късно . Въпреки това взе 50м аванс в първите 3 мин ма чак след това разбрахме че голпрото не работи та почнах да снимам с телефона...може и въдицата да е била чукната от пилкер във вълните.
Важното е, че си прайм кефа ...изкарахме супер гот без претенции за величия и явно с това не пречим на ПОЧТИ всички.

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
На мен не ми е ясно що треа да си непременно с мулти,като гъзетата от клипа сите беха със супер-спининги?

https://www.youtube.com/watch?v=R-Uslhr ... pp=desktop
Краси, не ставаш за гид. Миро се справя и сам, повече от добре. Сигурен съм, че щеше да се чувства по-сигурен и по-конфортно без теб в лодката, и щеше успешно да извади рибата без поражения. Не му помагаш с това, което правиш.
Не му давай зор и не се намесвай по този начин, когато ТОЙ държи въдицата, защото не му помагаш с нищо, а пречиш. Много ми се прииска аз да съм на негово място и да ти тегля една 15 километра дълга Смядовска....майна. С много любов- Diman!
Краси, не ставаш за гид. Миро се справя и сам, повече от добре. Сигурен съм, че щеше да се чувства по-сигурен и по-конфортно без теб в лодката, и щеше успешно да извади рибата без поражения. Не му помагаш с това, което правиш.

-
- сериозен играч
Диманчоо..за 10г в сомския си още на ниво 0.
А в този за който говориш 10 нива под нулата.
Извисляш кви ли не монтажи за да не изпускаш риби по две кила ма те излизат пак по хитри от теб.
И без до обърнеш внимание на себе си се присвиваш на хора хванали риби които ти и за 10 живота нява да хванеш ...не визирам мен.
А майните квито и да са те се пращат не от компа а като ме видиш ...по-мъжко е.
А в този за който говориш 10 нива под нулата.
Извисляш кви ли не монтажи за да не изпускаш риби по две кила ма те излизат пак по хитри от теб.
И без до обърнеш внимание на себе си се присвиваш на хора хванали риби които ти и за 10 живота нява да хванеш ...не визирам мен.
А майните квито и да са те се пращат не от компа а като ме видиш ...по-мъжко е.
умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
Сега говорим за теб, не за мен. Считай, че съм ти го казал в очите. При това не със зла умисъл. Аз наистина мисля това, което казах.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е,това бил ми ти Миро Томахавката!KRASSI написа:... се присвиваш на хора хванали риби които ти и за 10 живота нява да хванеш ...не визирам мен.

Миро наистина допусна грешка. Но това е, защото Краси му дава зор, според мен. И то момчето да ти угоди, се подведе от думите ти. Какво очакваш, с тази клечка за зъби да спре веднага рибата ли? Не става така.
-
- сериозен играч
Става.... с тази клечка съм помпил на подскоци 10л туба. И ти като разбирач трябва да знаеш, че не е важна дебелината на бланката а дебелината на СТЕНАТА на бланката.
Миро се справи Ок ...просто адреналина и на двамата ни дойде в повече . Дълбочината беше 100м а отпуснатата линия 130-140м.
Тези риби удрят и веднага стържат в рифа за да срежат а ни удари точно там.все още не знам как я извадихме защото прекалено дълго беше в рифа- чист късмет. Има много особености за които си нямаш и представа Димане и вместо да се изкажеш вдемеш че пръднеш.
Най-уважното не разбра както ти може даговориш за мен така и аз за теб. Аз също казах това което висля и СМЯТАМ че човек с твоите способности няма правото да се изказва по подобен начин към хора на които аз като видя и им свалям шапка .
И сме с мулти щот не ловим на спиид. Но това се вижда от и най-малко компетентните риболовци мистър Тролиано Цървулски.
Имам гости пържа и печа риба щот не обичам замразена и не замразявам ... маятикото свърши.
Ма ве учете и на тоя риболов ...от вас научих и сомския
Миро се справи Ок ...просто адреналина и на двамата ни дойде в повече . Дълбочината беше 100м а отпуснатата линия 130-140м.
Тези риби удрят и веднага стържат в рифа за да срежат а ни удари точно там.все още не знам как я извадихме защото прекалено дълго беше в рифа- чист късмет. Има много особености за които си нямаш и представа Димане и вместо да се изкажеш вдемеш че пръднеш.
Най-уважното не разбра както ти може даговориш за мен така и аз за теб. Аз също казах това което висля и СМЯТАМ че човек с твоите способности няма правото да се изказва по подобен начин към хора на които аз като видя и им свалям шапка .
И сме с мулти щот не ловим на спиид. Но това се вижда от и най-малко компетентните риболовци мистър Тролиано Цървулски.
Имам гости пържа и печа риба щот не обичам замразена и не замразявам ... маятикото свърши.
умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
Знам. Примеp: X Zoga. Знам за предимствата на тези въдици. Благодарение на Янко от Ямбол, а не на този, на когото сваляш шапка. Все пак, не ми допадна тонът ти спрямо Миро. Не ми направи добро впечатление. И реагирах. Говори за мен, каквото мислиш. Няма проблем.KRASSI написа:... трябва да знаеш, че не е важна дебелината на бланката а дебелината на СТЕНАТА на бланката...
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Миро се справи?KRASSI написа:Миро се справи Ок ...просто адреналина и на двамата ни дойде в повече .

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Леле,леле,тя работата е сериозна и сигурно целия квартал е разбрал колко си страшен!Сети ли се да вържеш рибата на каишка и да минеш две-три обиколки на Стария град ,ей така да дразниш туристите?KRASSI написа: Имам гости пържа и печа риба щот не обичам замразена и не замразявам ... маятикото свърши.

-
- сериозен играч
Димане...Учиш се от хора в интернет а плюеш хора които са се учили сами на гьола ....сори ма нямаш уважение към хора дето са ловили на стръв дето ти си се опитвал да хванеш. С Миро сме дружки и си говорим на педал маляка и квот се сетиш без да се убиждаме щот нямаме самочувствието на величия .По добре счепена въдица и риба отколкото здрава въдица и черен х.й.
Утре ще те оправям...и за селянчето ще ви кажа ....ся съм зает .
Утре ще те оправям...и за селянчето ще ви кажа ....ся съм зает .
умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
-
- сериозен играч
Не просто съм с широко сърце а не трупам у фризера... предпочитам да събера роднините и близките си хора за да се повеселим - Ти си замразявайшаранчето и го яж цял месец ЦървулчоTroli Rapala написа:Леле,леле,тя работата е сериозна и сигурно целия квартал е разбрал колко си страшен!Сети ли се да вържеш рибата на каишка и да минеш две-три обиколки на Стария град ,ей така да дразниш туристите?KRASSI написа: Имам гости пържа и печа риба щот не обичам замразена и не замразявам ... маятикото свърши.
Ма ве учете и на тоя риболов ...от вас научих и сомския![]()
Ударила те е яката селения,спи спокойно!
![]()
Последно промяна от KRASSI на Съб Дек 16, 2017 9:23 pm, променено общо 1 път.
умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !