Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Абе незнам как може да го (стопанисват)все такива чукелеци като Сашо апък сега Рашо.Такива направо за мъдите и някое дърво.А къде спят разните там агенции незнам,освен ако не им се плаща на джоб.
- jimbeam1992
- новобранец
здравейте колеги вчера бях на язовир венелин с нощувка.пълна скръб.за ден и половина нито 1 сериозен удар само таранки излизаха на пружина около 40 изкарах и това е общо взето.пазача се отърва че толстолобът започнал да мре яко и това е.слука
- Прикачени файлове
-
- Това е резултатът .....
- 12049230_911189398916527_11723218414457079_n.jpg (145.68 KiB) Преглеждано 2496 пъти
Последно промяна от jimbeam1992 на Чет Окт 01, 2015 5:59 pm, променено общо 1 път.
Спре ли да кълве значи е време ти да клъвнеш!!!
- jimbeam1992
- новобранец
Някой ако има прясна информация за яз.Звънец нека сподели .Благодаря
- tedchakala
- новобранец
От Събота: 30+ коли, шараните бяха само по брега, а иначе на леко излизаше червеноперка и по някоя едра таранка.jimbeam1992 написа:Някой ако има прясна информация за яз.Звънец нека сподели .Благодаря
- jimbeam1992
- новобранец
благодаря колега в събота мисля да отида стига да даде време.СЛУКАtedchakala написа:От Събота: 30+ коли, шараните бяха само по брега, а иначе на леко излизаше червеноперка и по някоя едра таранка.jimbeam1992 написа:Някой ако има прясна информация за яз.Звънец нека сподели .Благодаря

Рашко айде без заплахи ако може!Първо аз като съм пускал хищник ти си нямал хабер че ще си вееш байряка на този водоем!Второ коя популация се е нарушила на тази риба дето не сте пускали или на плевелната!Трето не съм ти писал на лични а във форума и ако обичаш пиши там да знаят и другите за какво става въпрос!Четвърто на какво основание се прегражда водоема и се пускат колеги където и жаби няма!И пето последно ако въобще си запознат в което се съмнявам ,дай една карта на водоема и посочи къде са 25% от бреговата ивица където може да се практикува свободен любителски риболов!
И ако обичаш пиши във форума а не на лс.!
Doncho69 написа:Рашко айде без заплахи ако може!Първо аз като съм пускал хищник ти си нямал хабер че ще си вееш байряка на този водоем!Второ коя популация се е нарушила на тази риба дето не сте пускали или на плевелната!Трето не съм ти писал на лични а във форума и ако обичаш пиши там да знаят и другите за какво става въпрос!Четвърто на какво основание се прегражда водоема и се пускат колеги където и жаби няма!И пето последно ако въобще си запознат в което се съмнявам ,дай една карта на водоема и посочи къде са 25% от бреговата ивица където може да се практикува свободен любителски риболов!
Колега копирай личните си,пък има модератори нека решат...
Може да си е взел забележка,ако ли не тогава ще ги копирам.
Ех Дончо, Дончо тежко ти горко. Ти още ли се занимаваш с тая Николаевка бре
. Казах ти да ти взема едно билетче и да ми дойдеш малко на гости та да видиш как се стопанисват водоеми
.
И не се заяждай с хората бре. Те още ли те пускат по гьоловете бре
. Че и опозиция го играеш.

И не се заяждай с хората бре. Те още ли те пускат по гьоловете бре

Докато има такива стопани които разсипват водоемите ни винаги ще съм на линия да им го напомням!
???!Doncho69 написа:Може да си е взел забележка,ако ли не тогава ще ги копирам.
???!Doncho69 написа:Докато има такива стопани които разсипват водоемите ни винаги ще съм на линия да им го напомням!
Рашо написа:???!Doncho69 написа:Докато има такива стопани които разсипват водоемите ни винаги ще съм на линия да им го напомням!
Е видяхме ти въпросителните,нещо ново...?
Никакъв отговор,или незнае какво да отговори!
-
- новобранец
По темата за яз. Здравец.. Не си губете времето. Обикалях го с каяка днес на шир и на длъж. Набутах се във всички възможни драки, въртях всички блесни, воблери, кастмастери, цикади, циклопи, клатушки и какво ли още не. Няма удар дори. Една 10см щука плуваше около мен в едни драки в ръкава до хижата. Много риба на сонара точно в центъра на язовира, но мирна.