Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бисери от форума
Модератор: dantho.mihov
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Бисери от форума
Колегата коментира воблериMonsTer_EnerGy написа:Като са от балса и са леки , не означава , че са плуващи . Тази лопатка за какво се слага , нали това е целта й .

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- CrossFire
- разбира нещата
chestarfield написа:Той бат ти Днончо е моногамен освен Кърджалито друго незнае,пак ние с Бат Бойко сме кат махленски курви,от кадет ни свирнат и ние сме там за риба![]()

- CrossFire
- разбира нещата
eminem94 написа:...къде в София мога да намеря,човек който работи с фреза?...
r699 написа:за какво точно става дума колега
eminem94 написа:Матрици за олово .
MonsTer_EnerGy написа:При стругар няма ли да стане ?

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Студио ХPedro написа: Четете бърже, докато не е дошъл Оня... Митев дето ме дебне, да го забърше ![/b]

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
zyxe написа:Здравейте! Аз принципно ловя на водоем.Въпреки това за мен най-добрите куки са...

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Ето нещо от старите забравени ленти
http://forums.nariba.com/viewtopic.php? ... &start=225
Който има нерви да я изчете цялата тема може доста да се смее...

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
dimitargrozdev написа:мога да ти намеря лодка за 500 лева и то в много добро састояние почти неизползваема
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
sapuna написа:dimitargrozdev написа:мога да ти намеря лодка за 500 лева и то в много добро састояние почти неизползваема

- malkia_joro
- разбира нещата
Темата си е супер,ама така и никой не ми отговори,защо набъркахте Росица Кирилова покрай ЮркатаAL KAPONE написа:Ето нещо от старите забравени лентиhttp://forums.nariba.com/viewtopic.php? ... &start=225
Който има нерви да я изчете цялата тема може доста да се смее...

Красотата на живота е в това,че продължава.

Don4o_62 написа: .Ако слушаш мене,махай тия корди,ами слагай нещо стоманено.Най добре струни от китара ги наслагваш,като почваш от дебелата,и караш надолу по ред.А пръчката да е от двойно вибростъкло,със стоманени нишки отвътре(скоро ги пуснаха).Куката,задължително кована(на всеки пазар ги продават) и на нея стръв,пърлена гургулица.
Хайде на сомския риболов:
Don4o_62 написа: Относно чарапогащника,винаги го ползвам.НО,казвам ти го от опит.Тия от 0,50ст.от пазара не стават.Имат няква миризма,дето сома не я харесва.Аз ползвам силиконови,с по едри дупки,и задължително да са черни на цвят.Скъпи са,но успеха е гарантиран.Относно захранката,купувам един млад петел.Режа му главата,корма го,като червата ги отделям внимателно,да не се спука жлъчката.Иначе ще има, чао сом.Останалото от петела,естествено се изява от мен,няма само сома да яде
.Пълниш торбички с червата,като ги закачаш,една отдолу и една отгоре,на 20см.от куката.На куката,пак черво,но да виси като цръв.А оловото,да е най отдолу.Но трябва да е седяло известно време във вода,да потъмнее,иначе от сребристия цвят сома бяга.Аз ги накисвам от предишната година,и стават екстра.Пробвай тоя метод,и направо ще ги изкъртиш
- Don4o_62
- учете се от него
Тоя пък Сомчо,ми стана като секретарка
.Като не знае и не може да хваща риба,само попива и цитира 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Тихо сега, остави ме да се хиля на спокойствие на хитовете ти 

Re:
е тоя бате уби рибатаsapuna написа:А бе става и за кльонк!Na_Sluka написа:Колега според мен Мача е най-подходящ за риболов на Шаран
Аз лично имам мач и съм много доволен за дънна въдица е супер

- bradata
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не се сдържах просто!sandista написа:Или да си го кажем направо ... Кой крадна на Марко канапО ?Marco Polo написа:Абе то малко неудобно за такива работи да пиша, ама ако някой погрешка ми е прибрал едно оранжево въженце с обтегач от новата палатка - нека го сложи в един плик е да ми го пусне по пощата...?

Скромността е качество за тези, които нямат други качества!