Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
- foest
- научил се да хвърля
Re: руская рибалка 2.0
Ами да.Какво раздаваш програми насам натам?Аз съвсем честно си казвам никакви програми не съм ползвал.Всичко с честен риболов!Cnacnew еми как ням,а да се чупи приятелю когато натискаш първо пръчката а после ги редуваш пръчка-макара.Когато ловиш изобщо големи,малки,средни всякакви риби за дънна въдица говоря натискай първо "G"-макара та после "H"-пръчка
Успех!

Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Лесно е да нахраниш човека с риба,трудното е да го научиш сам да си я лови.Но твойте писания не ме очудват.Живеем в България все пак,а явно тук има доста хора,който обичат да получават нещата на готово без да положат и най-малкото усилие.DAVIDKOV написа:еми айде дай и твоя скайп да ти я прата ко да те праваDifchy написа:Абе момчета как се правят барзо пари сега почнах да играя играта 2-ри разряд сам(( Плс Помощ защото става 4 часа играя играта и не сам направил дори 100 рубли
![]()
Успехи в живота ти желая! В риболова явно не са ти нужни!

Кви програми е братле ,нещо не си наясно ама карай,и не играя от няколко дни рр2.0 а от 3 месеца , тва че вчера съм се регистрирал в сайта не значи че съм новобранец като теб,.По въпроса че съм майстор може да дойдеш към сливен да ти покажа как се ловиversace написа:DAVIDKOV Много голям майстор го раздаваш почни отначалото без програми и тем подобни нещта и тогава трагвай да се изхфарляш ,тука има колеги които са помогнали на всички и са доста наясно с нещтата те си знаят кои са и не се изхфарлят така, ти почнал си от няколко дена и тука големия разбирач ....

братле единственото което ползвах е програмата за пари щото ми писна да лова рациspas48 написа:Лесно е да нахраниш човека с риба,трудното е да го научиш сам да си я лови.Но твойте писания не ме очудват.Живеем в България все пак,а явно тук има доста хора,който обичат да получават нещата на готово без да положат и най-малкото усилие.DAVIDKOV написа:еми айде дай и твоя скайп да ти я прата ко да те праваDifchy написа:Абе момчета как се правят барзо пари сега почнах да играя играта 2-ри разряд сам(( Плс Помощ защото става 4 часа играя играта и не сам направил дори 100 рубли
![]()
Успехи в живота ти желая! В риболова явно не са ти нужни!

- versace
- вече хвърля и на тежко
Абе мъж на 31 да вика на момче на 21 тапанар....личи си кой е селската прачка, като си голям майстор щто не си си направил сам пари да не ловиш раци аз сам стигнал 34 разряд,10000 рубли и читави вадици без някакви програмки ти тука се перчиш рекорди кой разряд си ала бала .......че чак и да ти завиждам за какво 

Последно промяна от versace на Сря Яну 28, 2009 2:20 pm, променено общо 2 пъти.

ти си изостанал е братле,мачи са без пари явно си свикнал да се мъчешversace написа:Абе мъж на 31 да вика на момче на 21 тапанар....личи си кой е селската прачка, като си голям майстор щто не си си направил сам пари да не ловиш раци аз сам стигнал 34 разряд,10000 рубли и читави вадици без някакви програмки ти тука се перчиш рекорди кой разряд си ала бала .......че чак и да ти завиждам за какво

Я светни как стана толкова бързо 46 разряд че ми омръзна днес цял ден да хвърлям за змииversace написа:благодарение на спас сам вече 46 разряд
аз съм 44
- versace
- вече хвърля и на тежко
DAVIDKOV кой ти е казал че нямам пари и какво ми се надуваш немога да разбера , спас беше парвия човек който почна да играе (според мен най добрия) играта в българия и той ми помогна да я намеря и аз тай че сам един от парвите имам бая опит и вадици и пари и имоти ама не се изхфарлям и надувам като тебе

ае важно е че си права кефа а ти неможеш даси купиш един прът над 1 тонversace написа:DAVIDKOV кой ти е казал че нямам пари и какво ми се надуваш немога да разбера , спас беше парвия човек който почна да играе (според мен най добрия) играта в българия и той ми помогна да я намеря и аз тай че сам един от парвите имам бая опит и вадици и пари и имоти ама не се изхфарлям и надувам като тебе

-
- вече хвърля и на тежко
Някои може ли да ми каже как да си направя разряда по голям че нещо много не разбирам руски
Сега съм 28 и искам да стана 30. Мерси предварително 

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Четох ,четох и не се стърпях да се намеся и аз.versace написа:DAVIDKOV кой ти е казал че нямам пари и какво ми се надуваш немога да разбера , спас беше парвия човек който почна да играе (според мен най добрия) играта в българия и той ми помогна да я намеря и аз тай че сам един от парвите имам бая опит и вадици и пари и имоти ама не се изхфарлям и надувам като тебе
Не съм сигурен дали Спас е започнал да играе играта първи в България.
Това ,че е инициатора в сайта за да започнат папагалите (слагам и мене си в това число ) да се захванем да играем 2.0 не му дава никакви права.
Познавам Давидков от времето откогато играехме 1.6 онлайн и си джиткахме вечер по скайпа и на рибалката.
Това ,че Ви е дал жокер за парите е въпрос на лично мнение дали ще го ползваш или не .Има го в руския сайт.
За хора ,които не разбират руски или ги мързи съветите на Спас са много ценни,но човека просто си прави труда да чете форума редовно.
Моля не изпадайте в КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА НА СПАС...Знам ,че повечето от Вас са си ъпрейтвали рибалката по неговите версии ( със всичките му рекорди) ..но пак казвам това с е въпрос на лично мнение.
Давидков Ви направи предложение .От постовете му не виждм да се заял с някого и не приемам хулите по негов адрес.
Лично аз познавам много руснаци ,които си играеха старата версия с помощта на такива програми и печелеха редовно турнирите , а изкарваха другите читерьй.
Но всяко зло за добро.Това отврати много хора от играта .
Сега с тази новата версия поне докато няма онлайн игра това не се вижда.Очаквам включването на онлайн сървъра да разстрои представите за честна игра на мнозина.
Така ,че съперлативи и за Спас и за Давидков.
Никой не Ви кара зорлен да се хвърляте в кладенеца.
Моля спрете да се зачждате .
Играйте за кеф.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- научил се да хвърля
Тука ми мирише на конспирация подкрепена с лека завист 

- versace
- вече хвърля и на тежко
за каква завист говориш за една игра ли..........
. Лошо няма игрите са затова да се отпускаме. Ама пак се повтарям мъж на 31 да нарича непознат при това 21годишно момче тапанар и тем подобни да ми говори завист че немога да имам това което той е направил
.... не ми се говори за какъв индивид става вапрос. Спирам да се занимавам с майстора . За разлика от този спас никога не се изхфарлял така като него да го раздава на големия играч винаги е помогал на хората които знят как да си поискат никой не го издига на култ просто казвам че е човека който разбира може би най много и така нататак няма да се обяснявам само.... затова сме тука да обменяме опит, но не и такива гадни изхфарляния